True Blood [HBO]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: True Blood

Με την ίδια λογική έστω ότι εγώ είμαι σεναριογράφος. Σου γράφω λοιπόν μια σειρά που σου προμοτάρω πως κύριο χαρακτηριστικό της θα είναι οι εξωγήινοι, και θα την πώ "Out There".
Αν αρχίσω, για λόγους που δεν μας απασχολούν, να σου μπλέκω εκεί μέσα λυκάνθρωπους και vampires και μάγους και ... και... και ότι άλλο μου κατέβει, είμαι στην κατηγορία "more than meets the eye" ή σε δουλεύω στεγνά γιατί η αρχική μου ιδέα δεν πέτυχε κι έτσι τα έκανα όλα μαζί έναν αχταρμά για να στα πασάρω [και πριν κάποιος πει πως αυτό του θυμίζει X-Files, τα X-Files δεν είχαν αποκλειστικότητα στους εξωγήινους -- αν και τουλάχιστον αυτά κρατούσαν ένα επίπεδο με τα mythology eps];

Εξ'αλλου, στο trailer της σειράς δεν είδα πουθενά να αναφέρεται "Θα δείτε την χ πλευρά της Αμερικής" αλλά "Θα "πήξετε" στο αίμα"!
Αλλιώς να την έλεγαν... True America, κι όχι True Blood...

Στο αιμα εχουμε πηξει.

Σου ανελυσαν οτι το αιμα θα προερχεται αποκλειστικα απο βρυκολακες ?

Γιατι κατι τετοιο δεν ειπωθηκε ποτε. Αλλο αν εσυ ηθελες μια σειρα μονο με βρυκολακες.
Η σειρα ειναι παρα πολυ καλη και εχει κρατησει ενα επιπεδο αξιοθαυμαστο.

Επειδή κάτι χάσαμε, μήπως ο τίτλος "True Blood" παραπέμπει στο αίμα που είναι συσκευασμένο στα μπουκάλια, το οποίο θα έπιναν οι βρυκόλακες για να μην ρουφάνε τους ανθρώπους;
Λέω εγώ τώρα....
Σεβαστή η άποψή σου, αλλά σεβάσου και την άποψή μου -- κατ'εμέ η σειρά είναι τρελή παντόφλα.

Επειδη μαλλον πιανομαστε απο οτι ναναι....

TRUE BLOOD ειναι η μαρκα του αφεψηματος για βρυκολακες ναι. Απο εκει και περα απο που προκυπτει οτι οι παραγωγοι εταξαν αφθονο αιμα και σειρα αποκλειστικα βρυκολακων οπως μας ειπες ?
Ειδες καμια λεζαντα ? ΑΙΜΑ εταξαν ΑΙΜΑ προσφερουν.

Ας ειναι και απο θεριζοαλωνιστικη μηχανη.

Εμένα στη σειρά με ενοχλεί η ατελείωτη βλαχιά του ΗΠΑνικού νότου, καθώς και οι μαύροι ντιν-γκι-ντάν-γκες, τίγκα στα ναρκωτικά.

Ας ειναι και απο θεριζοαλωνιστικη μηχανη.

Δηλαδή η όλη σειρά θα μπορούσε να πραγματεύεται την αληθινή ιστορία ενός χωριού που έχει πρόβλημα με τα κουνούπια;
Υπάρχουν πολλές σειρές με παράπλευρες αυτοτελείς ιστορίες που δένουν έναν μεγάλο κορμό, αλλά όλα είναι σχετικά.
Συγκεκριμένα, αυτή είναι η νέα μόδα στις σειρές εδώ και αρκετά χρόνια.
Αλλά δεν δημιουργείς αχταρμά με κοινωνικό κορμό και supernatural αυτοτελή επεισόδια!
Άλλο το κοινό που θα δει το ένα, άλλο το κοινό που θα δει το άλλο.

Απάντηση: Re: True Blood

Εμένα στη σειρά με ενοχλεί η ατελείωτη βλαχιά του ΗΠΑνικού νότου, καθώς και οι μαύροι ντιν-γκι-ντάν-γκες, τίγκα στα ναρκωτικά.

Η Αληθινή πλευρά της Αμερικής λοιπόν. Και η πιο αυθεντική! Θα ξαναπώ, δεν είναι καθόλου τυχαίο που και αυτή η σειρά του ΗΒΟ τα σπάει. Μέσα απ' το Φανταστικό στήνει ένα υπέροχο σκηνικό του Αμερικάνικου Νότου. Και τι καλύτερο από ένα μείγμα "Urban Legends", ωμής βίας και άφθονου σεξ. Δεν ξέρω τι λέτε αλλά η σειρά είναι ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ.

Last edited:

Αλλά δεν δημιουργείς αχταρμά με κοινωνικό κορμό και supernatural αυτοτελή επεισόδια!
Άλλο το κοινό που θα δει το ένα, άλλο το κοινό που θα δει το άλλο.

Εγω τα βλεπω και τα δυο αλλα οντως ειναι πολυ διαφορετικο το κοινο .

Αλλα δεν καταλαβαινω ποιο μυαλο δεχεται την υπαρξη σε μια ιστορια vampires αλλα οχι werewolves fairies και werepanthers.

Mονο σε μια περιπτωση παει το μυαλο μου. Σε gamers που τρομοκρατουνται με τα πολλα ζωντανα και τους κανονες που θα πρεπει να ανασυρουν :p

Αλλα δεν καταλαβαινω ποιο μυαλο δεχεται την υπαρξη σε μια ιστορια vampires αλλα οχι werewolves fairies και werepanthers.

Mονο σε μια περιπτωση παει το μυαλο μου. Σε gamers που τρομοκρατουνται με τα πολλα ζωντανα και τους κανονες που θα πρεπει να ανασυρουν :p

Ένα μυαλό που φωνάζει "Όχι άλλο κάρβουνο! Μη στοιβάζετε άλλα ζούδια μέσα στον κουβά!" :rofl:

Και δεν έχει καμία σχέση με game. Ούτε φυσικά με κανόνες...
Έχω παίξει shoot em up που είναι πολύ πιο σοβαρά από αυτή τη σειρά... :p

Δεν την ειδα τη σειρα, αλλα απο οτι διαβασα στα reviews
οι βρυκολακες συνυπαρχουν με τους ανθρωπους.

Ειναι απαραδεκτη εξ αρχης η βασικη σεναριακη ιδεα,
αφου τα βαμπιρς οφειλουν αδιαπραγματευτα να
υπαρχουν εν αγνοια των ανθρωπων, και να ειναι
οσο το δυνατον λιγοτερα σε μια σειρα ή ταινια.

Η υπαρξη των βαμπιρς εν γνωσει των ανθρωπων,
αλλα και ο υπερβολικος αριθμος τους ,
ξευτιλιζουν τον μυθο και την αιγλη του κομη δρακουλα,
και υποβαθμιζουν γενικως τις βαμπιροταινιες η τις βαμπιροσειρες.

(με αλλα λογια το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπας)

Καλα δεστην πρωτα και μετα το συζηταμε.

Επειδη καποιος συγγραφεας καπου καποτε ειπε το " πως υπαρχουν" τα βαμπιρια και με τι κανονες δεν σημαινει οτι θα το θεωρουμε και την Καινη διαθηκη.

True-Blood-Season-5-Promo-Posters-4-1024x768.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Aρχιζει ο 5ος κυκλος την ερχομενη κυριακη.

Εχοντας δει τα 10 επεισοδια της 5ης σαιζον μπορω να πω οτι ειναι απο τις πιο ενδιαφερουσες.
Εχει ακομα το γνωστο προβλημα των πολλων ηρωων....και των πολλων παραλληλων ιστοριων....αλλα ενω κανα δυο απο αυτες ειναι κουτες...(οπως αυτη του δαιμονα της φωτιας Ιφριτ...) εχει καποιες αλλες πραγματικα απιθανες.

Η δε ιστορια με τα .....πολιτικα των Βρυκολακων και της Ανωτατης Αρχης και της ....Λιλιθ ειναι μακραν η καλυτερη ιστορια που εχει παιχτει απο την αρχη της σειρας *. Οπως επισης ενδιαφερουσα ειναι και η ιστορια της Σουκι και της νεραιδοοικογενειας....

Οσοι ειχατε ψιλοβαρεθει μετα την τριτη σαιζον να δειτε σιγουρα την 5η.

* Η οποια ιστορια θα μπορουσε ανετα να ειναι μερος των καλυτερης σειρας βρυκολακων που γυριστηκε ποτε αλλα εληξε αδοξα...