True Detective [ΗΒΟ]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    125
Απάντηση: Re: True Detective (2014)

Πάνο, δεν ξέρω την πηγή σου ... και γω ψάχτηκα αρκετά με το θέμα, ακόμη όμως και τα πιο ακριβή λινκς έχουν λαθάκια ... πχ. στην λίστα που παραθέτεις το sign of the judgement αποδίδεται στα end credits από την Cassandra Wilson σε μια εκπληκτική διασκευή ανώτερη από την εκτέλεση των The McIntosh County Shouters... το κακό είναι ότι τόσο αυτή όσο και κάποιες άλλες εκτελέσεις που τρέχουν στο σήριαλ δεν έχουν εκδοθεί, τουλάχιστον επίσημα ... αν πάντως κυκλοφορήσει το πλήρες σάουντρακ το αγόρασα με την μία ... εκπληκτική συλλογή ...

Και οι δυο εκτελέσεις παίξανε.

Υπάρχουν τα περισσότερα τραγούδια σε Playlists στο spotify.
Λογικά κάποια όπως αυτό θα το αφήσουν για το cd.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: True Detective (2014)

Και οι δυο εκτελέσεις παίξανε.

Υπάρχουν τα περισσότερα τραγούδια σε Playlists στο spotify.
Λογικά κάποια όπως αυτό θα το αφήσουν για το cd.

μα ναι ... απλά επεσήμανα πως από την λίστα λείπει η εκτέλεση της Ουίλσον ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: True Detective (2014)

Από ότι διαβάζω, το συγκεκριμένο θα αργήσει να βγει

kswtd.png

Να ξαναπώ οτι τα περισσότερα τα βρίσκω στο spotify. Έχει 2-3 playlists με πάνω από 1000 followers.
Για όποιον έχει υπομονή μπορεί να τα βρει ένα ένα στο site του HBO.
Σε κάθε επεισόδιο έχει σύνοψη του επεισοδίου και τα τραγούδια που έπαιξαν. Εγώ ήμουν συνεχώς με το shazam στο χέρι.
Ξεχώρισα το Eli των Bosnian Rainbows.

Re: True Detective (2014)

Όταν πρωτοδιάβασα για αυτή τη σειρά πριν σχεδόν 2 χρόνια, αμέσως ήξερα οτι θα δούμε κάτι πολύ καλό. Ευτυχώς διαψεύστηκα και είδαμε κάτι εξαιρετικό.

Το τελευταίο επεισόδιο είχε...

...κάποιες εύκολες λύσεις και το φινάλε ήταν κάπως τραβηγμένο σε διάρκεια (θα προτιμούσα να τελείωσει με τη φωτοβολίδα) αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Το μόνο που ίσως έλειπε είναι ένα ακόμα επεισόδιο μεταξύ 7ου και 8ου, για να μας δώσουν την ιστορία του "κακού" της υπόθεσης.

Last edited by a moderator:

Είδαμε σήμερα το 4 και θα έλεγα με σιγουριά ότι είναι το καλύτερο έως τώρα.
Είχε δράση παραπάνω και γενικότερα έδωσε νέα πράγματα.
Υ.Γ. Πόσο δύσκολο είναι να βάζετε spoiler tags?:furious3:

Αφού ξαναείδα το τελευταίο η άποψη μου για το τέλος είναι ότι αδικεί την ατμόσφαιρα της σειράς αν και το ότι εβλεπα τα επεισόδια βδομάδα βδομάδα ίσως και να με επηρέασε.

Re: Απάντηση: Re: True Detective (2014)

λειπει γιατι ηχογραφηθηκε επι τούτου για τη σειρα οπως λεει και η ιδια στο tweet που μας εδειξε ο Portioli, δεν εχει κυκλοφορησει πουθενα
ενω τα υπολοιπα υπαρχουν και τα μαζεψανε τα τζιμανια στο αψε-σβησε....

και παλι δεν ειναι πληρης αυτη η λιστα, εχει μερικα ακομα,
βιαστηκα αλλα το θεμα ειναι να δουμε/ακουσουμε ενα μιγμα μουσικων που εγιναν επενδυση με υποδειγματικο τροπο

η λύση του spotify είναι πάντως κάτι ... ουσιαστικά πρώτη φορά ασχολήθηκα χθες με αυτό, χάρη στο true detective ...υπάρχουν τουλάχιστον 10 αριστουργηματικά κομμάτια μέσα στα υπόλοιπα καλά ... τα μισά τα ήξερα, τα άλλα μισά ευτύχησα να τα μάθω ...

Είμαι στο 5 επεισόδιο και η σειρά από καλή έχει πάει στο πολύ καλή.
Αναμένω τα 3 τελευταία για να δω αν θα ανέβει στο εξαιρετική.
Πάντως κάθε επεισόδιο είναι καλύτερο από τα προηγούμενα.

Είδα και το 3ο... Μέχρι στιγμής μου φαίνεται λίγο αργή. Ίδωμεν.

Είμαι στο 5 επεισόδιο και η σειρά από καλή έχει πάει στο πολύ καλή.
Αναμένω τα 3 τελευταία για να δω αν θα ανέβει στο εξαιρετική.
Πάντως κάθε επεισόδιο είναι καλύτερο από τα προηγούμενα.
Στο 5ο τελειώνει η παλιά ιστορία, το 6ο είναι ίσως το πιο αδιάφορο αλλα μετά ξαναπαίρνει μπρος.
Είδα και το 3ο... Μέχρι στιγμής μου φαίνεται λίγο αργή. Ίδωμεν.
Δεύτερη φορά που με απογοητεύεις σήμερα Μπάμπη μ' ;)
Τη μια δεν έχεις δει το Last Waltz την άλλη σου φαίνεται αργό το TD (είναι, αλλά μην το κάνουμε θέμα :p)

Περιμένω με αγωνία τις εντυπώσεις σου απο το φινάλε του 4ου και το αριστουργηματικό 6λεπτο. :)

εμενα με ξενισε λιγο το φιναλε του.... πολυ λιγο για την ολη ιστορια .

Προς τι ολος ο ντορος με τον αιδεσιμοτατο Τερτλ και η εμμονη του πρωταγωνιστη με αυτον και τη "συμμορια" του ?
Ετσι κι αλλιως , ο τελικος ενοχος (?) δεν ηταν μονος του στις "ανωμαλιες" ... υπηρχαν και τοσοι αλλοι στο βιντεο που βρηκαν.
Τι εγιναν ολοι αυτοι? Και γιατι επικεντρωθηκε στον "κακομουτσουνο" η ιστορια στο τελος ?

εμενα με ξενισε λιγο το φιναλε του.... πολυ λιγο για την ολη ιστορια .

Προς τι ολος ο ντορος με τον αιδεσιμοτατο Τερτλ και η εμμονη του πρωταγωνιστη με αυτον και τη "συμμορια" του ?
Ετσι κι αλλιως , ο τελικος ενοχος (?) δεν ηταν μονος του στις "ανωμαλιες" ... υπηρχαν και τοσοι αλλοι στο βιντεο που βρηκαν.
Τι εγιναν ολοι αυτοι? Και γιατι επικεντρωθηκε στον "κακομουτσουνο" η ιστορια στο τελος ?

Όπως είπε ο Μάρτυ, δεν μπορούσαν να τους πιάσουν όλους αλλά έπιασαν τον "δικό τους". Οι υπόλοιποι ήταν πια στα χέρια όσων πήραν τους φακέλους με τα στοιχεία που έστειλε ο ιδιοκτήτης του μπαρ.

οκ... και παλι ηταν πολυ λιγο αυτο που εγινε στο τελος, με τοσο επιμονη ειδικα στον αιδεσιμοτατο και στην ομαδα του.
Τεσπα... η σειρα ηταν πολυ καλη και δεν χανει απ αυτο, απλα το αναφερω.

Θα το κυνηγούσε αν δεν συνέβαιναν όσα συνέβησαν μετά τον σχεδόν θανάσιμο τραυματισμό του. Κάτι είδε μέσα στο σκοτάδι που τον άλλαξε.

Γιατί δεν βάζετε το κουμπάκι για το spoiler tag και στην Γρήγορη Απάντηση ρε παιδιά. Να μην μπαίνουμε συνέχεια στον επεξεργαστή. :)

υπομονη Μπαμπη!!Αξιζει!!

Έχω υπομονή... Ειδικά αν αξίζει τον κόπο....
(Χθές είδα και το 4ο...:smile:)

Δεύτερη φορά που με απογοητεύεις σήμερα Μπάμπη μ' ;)
Τη μια δεν έχεις δει το Last Waltz την άλλη σου φαίνεται αργό το TD (είναι, αλλά μην το κάνουμε θέμα :p)

Για το Last Waltz έχεις δίκιο...
Για το True Detective μάλλον φταίνε όλα αυτά τα διθυραμβικά που διάβασα εδώ μέσα και ίσως να περίμενα κάτι Θεϊκό...
Όπως και να το κάνουμε όμως είναι όντως υπέροχο, κι αν κρίνω απ´το 4ο επεισόδιο που είδα χθές, "όσο νυχτώνει ....η απόλαυση μεγαλώνει" :coool:

Ά, και σταματήστε τα spoilers... Κοντεύω να μάθω το τέλος... :listen: