True Detective [ΗΒΟ]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    125
Re: True Detective (2014)

Ποιο 10 επεισόδιο, 8 έχει η σειρά :p

Μην περιμένεις να αλλάξει πολύ η σειρά στα επόμενα. Δεν μοιάζει με τις υπόλοιπες που βλέπεις.

η σειρά δεν αλλάζει όντως, αλλά σαν θεατής εξοικειώνεσαι περισσότερο με τον τρόπο αφήγησης (ο οποίος παρεπιμπτόντως δε μένει ο ίδιος μέχρι τέλους....)

Είδαμε το 10 επεισόδειο.
Δύσκολη σειρά,πολλά flashback,πολλά ονόματα,πολλοί διάλογοι, αργή πλοκή.
θα τη συνεχίσω μόνο έχοντας εμπιστοσύνη σε αυτά που γράφετε αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση.

Δεν είναι πολύ δύσκολη.. μέχρι το 6 είναι μία αφήγηση μιας παλιάς ιστορίας.. μέχρι εκεί θα προσέχεις μόνο το παρελθόν..
Μόλις τελειώσει η αφήγηση ερχόμαστε στο παρόν και η ιστορία συνεχίζει από εδώ!

Επειδή και εγώ γενικά δεν δίνω πολύ προσοχή στα ονόματα στις σειρές, ξεχνάω πολλές φορές τις "συνδέσεις" των γεγονότων.. :p
Το ότι είναι αργή η σειρά είναι ένα + γιατί σε αφήνει να σκεφτείς καλύτερα τις διάφορες σκηνές! :cool:

Last edited:

Φαντάζομαι το 1ο εννοεί ο φίλος. Ούτε εγώ τρελάθηκα με το πρώτο, αλλά απο εκεί και πέρα.... ;)

Καλό το άρθρο! ;)

Σίγουρα η επόμενη σεζόν θα έχει δύσκολο έργο να κάνει!
.. και οι όποιοι πρωταγωνιστές! :cool:

Είδαμε το 2ο επεισόδιο αλλά δεν ξετρελάθηκα.
Είναι αργό και βαρετό, είναι στιγμές που οι λέξεις βγαίνουν με το τσιγκέλι.
Η γυναίκα μου θέλει να το συνεχίσουμε και μάλλον αυτό θα γίνει.
Πάντως και τώρα να σταματούσα τη σειρά τίποτα δε θα μου έλειπε.
(Η προσωπική μου άποψη δεν αναιρεί τα γούστα του καθενός εδώ μέσα)

Κουραγιο και γω βριακομαι στο 3 και παω για το 4ο... Υπομονή

Εγώ πάντως ξαναείδα τα 7 επεισόδια σε δύο μέρες και δεν κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα. Σφιχτοδεμένη ιστορία χωρίς τρύπες και ερμηνείες που σε πιάνουν απο το λαιμό και δεν σε αφήνουν.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

True Detective Season 1: "The Angry River" by The Hat ft. Father John Misty & S.I. Istwa (HBO)

** Spoilers Ep. 1 - 8 **

9.8
για ένα "σκοτεινό" finale, αντάξιο της "ατμόσφαιρας" της σειράς!
Μία μάχη του σκότους με το φως!

Αναμένω να το δω!

Last edited:

Αυτο ηταν τελειωσε το "ταξιδι" ,ισως απλοικα για καποιους αλλα σιγουρα αξιζε και με το παραπανο.Τωρα μενει να σαρωσει ολα τα τηλεοπτικα βραβεια και καποια στιγμη να παμε σε ενα δευτερο κυκλο.Δεν βλεπω πως μπορουν να κανουν κατι καλυτερο,διαφορετικο ισως ,καλο σιγουρα αλλα ανταξιο οχι. :worshippy:

Τελείωσε ακριβώς όπως έπρεπε. Όπως θα συμπεριφερόταν ο κάθε χαρακτήρας και χωρίς εξωγήινους, μεγάλους φελλούς ή
να μαζεύουν τον senator Tuttley και όλους τους πολιτικούς.
Καταπληκτική σειρά, για την οποία είμαι σίγουρος έχει τεράστια σημασία ότι executive producers είναι οι 2 πρωταγωνιστές, ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος. Πόσα θα ήταν διαφορετικά εάν το δίκτυο είχε τελικό λόγο στο τι θα γίνει.

'True Detective' creator Nic Pizzolatto looks back on season 1

Why end it that way? How big was the conspiracy?
And what about season 2?

http://www.hitfix.com/whats-alan-wa...creator-nic-pizzolatto-looks-back-on-season-1

- Can you tell me anything at all about season 2?

Nic Pizzolatto: Okay. This is really early, but I'll tell you (it's about) hard women, bad men and the secret occult history of the United States transportation system.

Ψήφισα "εξαιρετική" γιατί δεν υπήρχε η επιλογή "αριστούργημα". Ίσως η καλύτερη τηλεοπτική σειρά που έχω δει ποτέ, σίγουρα η καλύτερη τηλεοπτική παραγωγή που βγήκε από την Αμερική τις τελευταίες δεκαετίες. Επιτέλους κάποιος εκμεταλεύτηκε τις δυνατότητες της τηλεόρασης για να πει μιά ιστορία όπως πρέπει, με την κατάλληλη διάρκεια, τον κατάλληλο χρόνο για την κατάδειξη της εξέλιξης των χαρακτήρων και την εμβάθυνση στις ιδιαιτερότητές τους.
Και επιτέλους, μιά φορά που δε μου βγήκε βεβιασμένο το Happy End γιατί πραγματικά ήθελα να υπάρχει κάποιο Happy end.

Δείτε το οπωσδήποτε.

Εγώ που δεν ήθελα τώρα τι να πω?
Τεσπα η σειρά ήταν καταπληκτική οι χαρακτήρες απίστευτοι το στορι άψογο δομημένο και αυτό δεν αλλάζει
απλώς και μόνο λογω happy end

Απίστευτη σειρά, από τις λίγες που βλέποντας την δύο και τρεις φορές ξανά ανακαλύπτεις κάθε φορά καινούργια πράγματα. Τρομερή χημεία των χαρακτήρων και άψογοι διάλογοι. HBO !!!!

Και να μην το ξεχάσω: Ο Κίτρινος Βασιλιάς, η Καρκόσα, Η Κασίλντα κλπ. είναι αναφορές στο θρυλικό βιβλίο του Robert W.Chambers "The King in Yellow" . http://en.wikipedia.org/wiki/The_King_in_Yellow Από εκεί προέρχεται και η φράση που ακούγεται στο τέλος "You sir, should unmask".

Μου θύμισε αρκετά την πρώτη season του the killing, όπου χάρηκα περισσότερο το ταξίδι παρά το φινάλε. Το ενδιαφέρον με το φινάλε είναι ότι δεν κατάλαβα αν ηταν ευχάριστο ή δυσάρεστο, καθώς αυτό εξαρτάται από το τι ήθελαν οι χαρακτήρες

Το βέβαιο είναι ότι δεν θα "μάθουμε" τι κάνανε στην συνέχεια τα φιλαράκια!
Αυτό μένει στην φαντασία του καθενός! :p