True Detective - Season 2 [ΗΒΟ]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

Votes: 1 50.0%
  • Μέτρια

Votes: 1 50.0%
  • Κακή

• Total voters
    2
Re: True Detective

Οι σειρές λόγω του ότι διαρκούν πολύ, δεν θέλω να είναι "βαριές"... Θέλω να δίνουν μια ανάλαφρη αίσθηση
για να μπορώ να τις απολαμβάνω, δε θέλω να κάνω εργασίες πάνω στη χρωμοδυναμική...
Ε, βάλε και τον Χάρελσον, δεν θέλει και πολύ για να φάει άκυρο...
Κάποια στιγμή στο μέλλον και υπό άλλες συνθήκες ίσως το ξαναπροσπαθήσω (ναι, ισχύει και για σένα αυτό Breaking Bad)...

Οι σειρές λόγω του ότι διαρκούν πολύ, δεν θέλω να είναι "βαριές"... Θέλω να δίνουν μια ανάλαφρη αίσθηση
για να μπορώ να τις απολαμβάνω, δε θέλω να κάνω εργασίες πάνω στη χρωμοδυναμική...
Ε, βάλε και τον Χάρελσον, δεν θέλει και πολύ για να φάει άκυρο...
Κάποια στιγμή στο μέλλον και υπό άλλες συνθήκες ίσως το ξαναπροσπαθήσω (ναι, ισχύει και για σένα αυτό Breaking Bad)...

Δεν συμφωνω με την αποψη σου για τη σειρα, αλλα καταννοω απολυτως αυτο που λες. Επειδη, ο χρονος μας ειναι πολυτιμος και, ειδικα οι σειρες, απαιτουν σημαντικη επενδυση, τοτε το μονο που μπορω να πω ειναι οτι πρεπει να ξερουμε με τι μπλεκουμε. Καποιες φορες υπαρχουν σειρες που ολος ο κοσμος βλεπει, αλλα ξερω οτι σε εμενα δεν θα αρεσει (game of thrones και walking dead ειναι τα δικα μου τρανταχτα παραδειγματα. Εκει απλα κρατας χαρακτηρα και ψαχνεις κατι που θα σε ικανοποιει. Ειμαστε τυχεροι που υπαρχει τετοια τεραστια πληθωρα υλικου, που υπαρχει κατι για ολα τα γουστα!

Μόλις τελείωσα τον 1ο Κύκλο έχοντας δει πρώτα τον 2ο (το καλοκαίρι).
Ο 1ος Κύκλος είναι εξαιρετική σειρά απ'όπου και να την πιάσεις: παραγωγή, σκηνοθεσία, φωτογραφία, μουσική, ερμηνείες. Αργοί ρυθμοί, σκιαγράφηση χαρακτήρων, εμβάθυνση στους προσωπικούς δαίμονες. Οι πομπώδεις με φιλοσοφικές χροιές μονόλογοι του Rust είναι από τα πιο απολαυστικά σημεία. Οι ερμηνείες του πρωταγωνιστικού διδύμου σε ψηλό επίπεδο αλλά ειδικά ο McConaughey είναι σε άλλη κλάση.
Τον 2ο Κύκλο τον είδα απλώς διεκπεραιωτικά. Σαφώς κατώτερος του 1ου.

Μόλις τελείωσα τον 1ο Κύκλο έχοντας δει πρώτα τον 2ο (το καλοκαίρι).
Ο 1ος Κύκλος είναι εξαιρετική σειρά απ'όπου και να την πιάσεις: παραγωγή, σκηνοθεσία, φωτογραφία, μουσική, ερμηνείες. Αργοί ρυθμοί, σκιαγράφηση χαρακτήρων, εμβάθυνση στους προσωπικούς δαίμονες. Οι πομπώδεις με φιλοσοφικές χροιές μονόλογοι του Rust είναι από τα πιο απολαυστικά σημεία. Οι ερμηνείες του πρωταγωνιστικού διδύμου σε ψηλό επίπεδο αλλά ειδικά ο McConaughey είναι σε άλλη κλάση.
Τον 2ο Κύκλο τον είδα απλώς διεκπεραιωτικά. Σαφώς κατώτερος του 1ου.
Έτσι ακριβώς "λειτούργησε" και σε μένα. Και λογικά είναι δύσκολο να με τραβήξει ο 3ος κύκλος. Αν υπάρξει.

Re: True Detective [ΗΒΟ]

To ατου της σειρας ηταν τα πασιγνωστα ονοματα που δεν ειχαν ξαναπαιξει στην τηλεοραση και ουτε ηταν η θεση τους στην τηλεοραση...
Αυτος ο Μαρουσαλι Αλι ποιος ειναι;;:furious3:

To ατου της σειρας ηταν τα πασιγνωστα ονοματα που δεν ειχαν ξαναπαιξει στην τηλεοραση και ουτε ηταν η θεση τους στην τηλεοραση...
Αυτος ο Μαρουσαλι Αλι ποιος ειναι;;:furious3:

κανενας μωρε... στον δρομο τον βρηκανε και τον ρωτησαν αν θελει να παιξει...
:flipout:

απλα φετινο οσκαρ β' ανδρικου πηρε ο ανθρωπος

Καταλαβα ...φρεσκαδουρα ,ακομα δεν εβγαλε δοντια,lol.

Απάντηση: True Detective [ΗΒΟ]

Λιγακι δυσκολο.
Οπως εχουν αποδειξει επιλεγουν πολυ καλους ηθοποιους. (Να υπενθυμισω οτι ακομη και τον Βων που τον υποτιμουσαν οι περισσοτεροι, ειχα προβλεψει οτι θα κλεψει την παρασταση, οπως και το εκανε)
Ο Τομ δεν αποκλειεται λοιπον γιατι δεν ειναι πολυ καλος ηθοποιος. Αποκλειεται γιατι απλα δεν ειναι ηθοποιος...

Re: Απάντηση: True Detective [ΗΒΟ]

Λιγακι δυσκολο.
Οπως εχουν αποδειξει επιλεγουν πολυ καλους ηθοποιους. (Να υπενθυμισω οτι ακομη και τον Βων που τον υποτιμουσαν οι περισσοτεροι, ειχα προβλεψει οτι θα κλεψει την παρασταση, οπως και το εκανε)
Ο Τομ δεν αποκλειεται λοιπον γιατι δεν ειναι πολυ καλος ηθοποιος. Αποκλειεται γιατι απλα δεν ειναι ηθοποιος...

Ηθοποιός είναι, αλλά φοβερά Νάρκισσος. Και έχει πάρει εδώ και δεκαετίες την κάτω βόλτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να τσαλακώσει την εικόνα του όπως έκαναν οι Harrelson/McConoughy στο πρώτο True Detective. H τελευταία φορά που το έκανε αυτό ήταν στο Tropic Thunder και εκεί έπαιζε ένα καμέο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: True Detective [ΗΒΟ]

Ηθοποιός είναι, αλλά φοβερά Νάρκισσος. Και έχει πάρει εδώ και δεκαετίες την κάτω βόλτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να τσαλακώσει την εικόνα του όπως έκαναν οι Harrelson/McConoughy στο πρώτο True Detective. H τελευταία φορά που το έκανε αυτό ήταν στο Tropic Thunder και εκεί έπαιζε ένα καμέο.

ΑΥΤΟΣ ηταν ο ρολος για τον οποιο ηταν γεννημενος :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: True Detective [ΗΒΟ]

ΑΥΤΟΣ ηταν ο ρολος για τον οποιο ηταν γεννημενος :flipout:

Μα έπαιζε τον εαυτό του: Ένα εγωιστικό κάθαρμα που δε διστάζει να πατήσει επί πτωμάτων για να βγάλει μια δεκάρα παραπάνω και εξευτελίζει όλους όσοι τολμουν να τον πλησιάσουν.