true HD...πότε επιτέλους?

Εγω με την CRT που εχω τωρα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος
Sony Wega 36 HQ100E
Αλλα στο σπιτι που θα παω δεν υπαρχει χωρος και αναγκαστηκα θα πρεπει να παρω LCD

Έχει υψηλό WAF λέτε λοιπόν ε??
Εμένα τότε η δικιά μου γιατί μου το παίζει δύσκολη?????
Θύμα Marketing, δεν την ξέρω λέει τη μάρκα, κ αν πάθει κάτι ποιος θα την φτιάξει, γιατι δεν παίρνουμε μια γνωστή μάρκα κλπ κλπ γυναικείες ατάκες...

Απάντηση: Re: true HD...πότε επιτέλους?

hsigma said:
Έχει υψηλό WAF λέτε λοιπόν ε??
Εμένα τότε η δικιά μου γιατί μου το παίζει δύσκολη?????
Θύμα Marketing, δεν την ξέρω λέει τη μάρκα, κ αν πάθει κάτι ποιος θα την φτιάξει, γιατι δεν παίρνουμε μια γνωστή μάρκα κλπ κλπ γυναικείες ατάκες...
Πες της ότι έχει 2 χρόνια ελληνική εγγύηση, αν καεί έστω κ 1 pixel σου αλλάζουν την τηλ ενώ οπτικά είναι 'κούκλα'(αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό).

Iσίδωρε δεν είδα στις εισόδους hdmi ξέρεις τίποτε άλλα?
Φαίνεται εντάξυ κατά άλλα μπορεί να πάρω τηλ την BARCO, ελπίζω ότι θα γνωρίζει και τηλεοράσεις διότι άν κρίνω από τα προβολικά είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές.

Εγώ πάντως ρε μάγκες που είμαι έτοιμος εδώ και δύο μήνες με τα φράγκα στο χέρι για αγορά, με όλα αυτά που διαβάζω κάθομαι και περιμένω την αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας... :award:
Μέχρι που σήμερα απολύσανε την γυναίκα μου και έχω πιο σαβαρό λόγο να περιμένω...
Γαμ@#$#@% True HD θα σε αγοράσω θέλω δεν θέλω... (γιατί τότε που θα πάρω μόνο τετοιες θα πουλάνε!!):twoguns: :twoguns:

Pelspir said:
Εγώ πάντως ρε μάγκες που είμαι έτοιμος εδώ και δύο μήνες με τα φράγκα στο χέρι για αγορά, με όλα αυτά που διαβάζω κάθομαι και περιμένω την αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας... :award:
Μέχρι που σήμερα απολύσανε την γυναίκα μου και έχω πιο σαβαρό λόγο να περιμένω...
Γαμ@#$#@% True HD θα σε αγοράσω θέλω δεν θέλω... (γιατί τότε που θα πάρω μόνο τετοιες θα πουλάνε!!):twoguns: :twoguns:

χωρις να σε χρουσουζευω...... περιμενε λιγο ακομα ...

ισως προκηψουν αλλες αναγκες ! :grandpa: :grandpa:

Οχι δεν ειμαι χρουσουζης στους αλλους ...... μονο σε μενα ειμαι .... :slapface:

Pelspir said:

Ασε φίλε, αν περιμένουμε συνέχεια τις εξελίξεις της τεχνολογίας, δεν θα πάρουμε ποτέ τηλεόραση!! Και γενικότερα, οτιδήποτε ηλεκτρονικο...:twoguns: 3

BTW, καλή τύχη στη γυναίκα σου στην αναζήτηση καινούριας δουλειάς...-bye-

Beavis said:
True HD rules heh heh
οπως θα ελεγε και ο Beavis φιλε ΜΗΤΣ
το θεμα ειναι αν καιγεσαι οπως και γω(λογω μετακομισης) να παρεις εδω και τωρα τηλεοραση χωρις να ξοδεψεις μια περιουσια τι κανεις? Κανεις τον κινεζο ?(ΑΜΟΙ) η αγοραζεις κατι πιο επωνυμο χωρις true HD?

Eγώ θα προσπαθούσα να περιμένω και αν δεν γινόταν αυτό ίσως να χτύπαγα κάτι φτηνότερο προς μελλοντική αντικατάσταση... eheheh... hm heh yeah...

Pelspir said:

:flipout: :flipout: :flipout:

Kουράγιο φιλαράκι... Όλα συμβαίνουν για το καλύτερο...

hsigma said:
Ασε φίλε, αν περιμένουμε συνέχεια τις εξελίξεις της τεχνολογίας, δεν θα πάρουμε ποτέ τηλεόραση!! Και γενικότερα, οτιδήποτε ηλεκτρονικο...:twoguns: 3

BTW, καλή τύχη στη γυναίκα σου στην αναζήτηση καινούριας δουλειάς...-bye-

Δίκιο έχεις απλά είναι μερικά μεγάλα και κοντινά βήματα που ΠPEΠEI να τα περιμένουμε αφού δεν είναι και τόσο μακρυά πλέον. Eγώ προσωπικά είμαι της άποψης αγοράζω κάτι καλό που θα με ικανοποιεί για άπειρο σχεδόν καιρό και παραμένω σε αυτό. Aπλά αυτό που θα καταναλώσω θα πρέπει να είναι κάτι αρκετά καλό. Tο ultra HD θα αργήσει απέιρως πολύ νομίζω για να το περιμένει κάποιος... Aπλά το true HD είναι δίπλα μας...

Eki_65 said:
Αυριο πρωί τηλέφωνο στην Τελμάκο!!!

Από την Τελμάκο με πληροφόρησαν ότι πρόκειται monitor!!!!:bang:

Μάλλον εννούν video monitor. Όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στις Σουίτες μοντάζ μαζί με τα άλλα 2 computer monitors. Αν η τιμή του δεν είναι απαγορευτική μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αντί τηλεόρασης αν έχεις κάποιο TV tuner. Γενικά πάντως τα video monitors έχουν την καλύτερη δυνατή εικόνα που μπορεί κάποιος να συναντήσει στην τεχνολογία τους (CRT, LCD, etc). Στη δουλειά έχουμε ένα CRT 24" HD monitor και έχω χαζέψει με την εικόνα που δίνει.