waf= Wife Acceptance Factor !!!hsigma said:Τι είναι αυτό το waf ???
Πες της ότι έχει 2 χρόνια ελληνική εγγύηση, αν καεί έστω κ 1 pixel σου αλλάζουν την τηλ ενώ οπτικά είναι 'κούκλα'(αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό).hsigma said:Έχει υψηλό WAF λέτε λοιπόν ε??
Εμένα τότε η δικιά μου γιατί μου το παίζει δύσκολη?????
Θύμα Marketing, δεν την ξέρω λέει τη μάρκα, κ αν πάθει κάτι ποιος θα την φτιάξει, γιατι δεν παίρνουμε μια γνωστή μάρκα κλπ κλπ γυναικείες ατάκες...
Ισιδωρος Γιαμαιος said:
Pelspir said:Εγώ πάντως ρε μάγκες που είμαι έτοιμος εδώ και δύο μήνες με τα φράγκα στο χέρι για αγορά, με όλα αυτά που διαβάζω κάθομαι και περιμένω την αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας... :award:
Μέχρι που σήμερα απολύσανε την γυναίκα μου και έχω πιο σαβαρό λόγο να περιμένω...
Γαμ@#$#@% True HD θα σε αγοράσω θέλω δεν θέλω... (γιατί τότε που θα πάρω μόνο τετοιες θα πουλάνε!!):twoguns: :twoguns:
Pelspir said:Εγώ πάντως ρε μάγκες που είμαι έτοιμος εδώ και δύο μήνες με τα φράγκα στο χέρι για αγορά, με όλα αυτά που διαβάζω κάθομαι και περιμένω την αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας... :award:
Μέχρι που σήμερα απολύσανε την γυναίκα μου και έχω πιο σαβαρό λόγο να περιμένω...
Γαμ@#$#@% True HD θα σε αγοράσω θέλω δεν θέλω... (γιατί τότε που θα πάρω μόνο τετοιες θα πουλάνε!!):twoguns: :twoguns:
Beavis said:True HD rules heh heh
οπως θα ελεγε και ο Beavis φιλε ΜΗΤΣ
το θεμα ειναι αν καιγεσαι οπως και γω(λογω μετακομισης) να παρεις εδω και τωρα τηλεοραση χωρις να ξοδεψεις μια περιουσια τι κανεις? Κανεις τον κινεζο ?(ΑΜΟΙ) η αγοραζεις κατι πιο επωνυμο χωρις true HD?
hsigma said:Ασε φίλε, αν περιμένουμε συνέχεια τις εξελίξεις της τεχνολογίας, δεν θα πάρουμε ποτέ τηλεόραση!! Και γενικότερα, οτιδήποτε ηλεκτρονικο...:twoguns: 3
BTW, καλή τύχη στη γυναίκα σου στην αναζήτηση καινούριας δουλειάς...![]()
Eki_65 said:Αυριο πρωί τηλέφωνο στην Τελμάκο!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.