Trumotion

Υπαρχουν ανθρωποι που δεν τους αρεσει να βλεπουν "σωστη" εικονα (ISF κτλ) αλλα "εντυπωσιακη" ,θυμαμαι περυσι ενα μελος του AVforums που εστειλε πισω μια Panasonic 42G10 και πηρε μια Philips 42PFL7404...

Κατα την δικη μου αποψη ειναι σαν να εχεις BMW και να την δινεις για να παρεις LADA , η δικη του αποψη ομως ηταν οτι η εικονα της G10 ηταν "βαρετη"...-bye-

Μπραβο Γιωργο γερα!!

Ξεσκεπασε την συνομοσια κατα της υπερτηλεορασης 7605!!!

Ακου να ειναι καλυτερη της VT20 και να μην το λενε οι παλιο-αλητες!:p

YΓ. Εχει και Pixel Precise HD απο οτι βλεπω για τους λατρες της αρχαιολογιας...:p

Παντως για να λεμε και το σωστο εχεις δικιο οτι η διαφορα στο DE των δυο τηλεορασεων δεν δικαιολογει το "Average" με το "Reference".

Παντως για να λεμε και το σωστο εχεις δικιο οτι η διαφορα στο DE των δυο τηλεορασεων δεν δικαιολογει το "Average" με το "Reference".

Είναι η μάρκα που κάνει την διαφορά. Οι πιστοποιήσεις δεν σημαίνουν και αξιοπιστία... -bye-

Μπραβο Γιωργο γερα!!

Ξεσκεπασε την συνομοσια κατα της υπερτηλεορασης 7605!!!

Ακου να ειναι καλυτερη της VT20 και να μην το λενε οι παλιο-αλητες!:p

YΓ. Εχει και Pixel Precise HD απο οτι βλεπω για τους λατρες της αρχαιολογιας...:p

Εγώ δεν λέω ότι η 7605 είναι η σουπερ τηλεόραση. Εγώ ενοχλούμαι από την ποιότητα κάποιων reviews. Όχι γιατί είναι κακά (κακά πάντα θα υπάρχουν), αλλά γιατί έχουμε την τάση να τα θεωρούμε καλά επειδή τα φιλοξενεί κάποιο σαιτ... Τα 2 reviews είναι απλά σε διαφορετικό επίπεδο. Οπότε οι "βαθμολογίες" του φόρουμ μη συγκρίσιμες μεταξύ τους. Το ότι δεν υπάρχουν διαμαρτυρίες εκεί, μάλλον οφείλεται στο χαμηλό επίπεδο όσον συμμετέχουν, που μάλλον δεν μπορούν να ανιχνεύσουν τέτοιες διαφορές.

[Πάντως, καλά που αντέχετε και το διαβάζετε. Εγώ δεν μπορώ...]

Eγω δεν χρειαζομαι τεστ για να πω οτι η επεξεργασια των Philips ειναι προβληματικη γιατι δημιουργει εντονη τεχνητη αισθηση στην εικονα.

Αυτο το λεω εδω και χρονια.

Τα υπολοιπα για το DE μπορει και να εχεις δικιο.

Eγω δεν χρειαζομαι τεστ για να πω οτι η επεξεργασια των Philips ειναι προβληματικη γιατι δημιουργει εντονη τεχνητη αισθηση στην εικονα.

Αυτο το λεω εδω και χρονια.

Τα υπολοιπα για το DE μπορει και να εχεις δικιο.

Εξαρτάται τι θεωρείς "φυσική" εικόνα...

Παντως για να λεμε και του στραβού το δικιο κάθε review από όπου και αν προέρχεται πρέπει να μας βάζει σε σκεψεις να μη το υιοθετηθούμε ελαφρά τη καρδία…
Ενας reviewer οσο αναγνωρισμένος και αν είναι ( που τις περισσότερες φορες δεν είναι) πανω από όλα είναι άνθρωπος με τις δικες τους προτιμήσεις που όπως είναι φυσικό αυτές οι προτιμήσεις του (η αν θέλετε τα πιστεύω του σχετικα με την εικονα) επηρεάζουν την αντικειμενικότητα του και γενικότερα τη τοποθέτηση του πανω στο προϊόν που εξετάζει η κρίνει
Επιπλέον αν υπηρχε ενας reviewer που θα ειχε τα μπαλάκια να πει ορθα κοφτά την άποψη του για αυτό που βλέπει χωρις υπεκφυγές και χωρις να προσπαθεί να στρογγυλέψει τις γωνίες, το πιθανότερο θα ηταν να έμενε χωρις τηλεόραση η προβολέα για review.

Re: Απάντηση: Trumotion

Επιπλέον αν υπηρχε ενας reviewer που θα ειχε τα μπαλάκια να πει ορθα κοφτά την άποψη του για αυτό που βλέπει χωρις υπεκφυγές και χωρις να προσπαθεί να στρογγυλέψει τις γωνίες, το πιθανότερο θα ηταν να έμενε χωρις τηλεόραση η προβολέα για review.

+1 :grinning-smiley-043

Εξαρτάται τι θεωρείς "φυσική" εικόνα...

Εννοω πχ. να βλεπω ποδοσφαιρο και να υπαρχει μια μπαλα στο γηπεδο και οχι τρεις.

Η να κατεβαινει ενας σκιερ μια πλαγια (HD demo της Philips που το εχω δει να παιζει παλιοτερα σε πολλα μαγαζια) και να μην εχει "σκια" απο πισω του εκει που κουναει χερια και ποδια.

Δηλαδή εσύ συσχετίζεις την φυσική εικόνα με την κίνηση; Εύκολο, τα ακριβά μοντέλα όλων των εταιριών θα σε καλύψουν. Τα προσιτά πάλι δύσκολα θα σε καλύψουν...

Ναι το ειδα στην περυσινη cinema , στην 9664 και στην C8000 οτι θα με καλυψουν.

Και οι τρεις χειροτερες απο την U20 που αφου σου αρεσουν οι μετρησεις θα επρεπε να θυμασαι οτι βγαζει 1080 γραμμες.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ said:
Όσο αφορά την κίνηση δεν νομίζω ότι η LCD ακόμα και με χρήση 200HZ έχουν τόσο καλή κίνηση όσο μια Panasonic plasma π.χ. Δείτε από κοντά live εκπομπές και προσέξτε τα πρόσωπα. Νομίζετε ότι έχετε δυο εικόνες μια μία μέσα στην άλλη οι οποίες κινούνται με διαφορά εκατοστών του δευτερολέπτου.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=42501&page=141

Αν δεις το συγκεκριμενο νημα εγω διαφωνουσα...και δυστυχως ειχα αδικο...-bye-

Ναι το ειδα στην περυσινη cinema , στην 9664 και στην C8000 οτι θα με καλυψουν.

Και οι τρεις χειροτερες απο την U20 που αφου σου αρεσουν οι μετρησεις θα επρεπε να θυμασαι οτι βγαζει 1080 γραμμες.

Αφού βρε την έχω την U20! :grinning-smiley-043
Δεν την μέτρησα και βγάζει < 900 γραμμές, και αυτές με διπλό είδωλο από PWM noise; :p
Και στο test του avclub έπιασε 0/4. Πλάκα μου κάνεις;;;

[Ξέρω, σου αρέσει να με πειράζεις. Αλλά την U20;;;; Να έλεγες τουλάχιστον την U10, που δεν την έχω και την γλίτωσε... :flipout:]

Sorry την U10 ηθελα να πω. Η U20 βγαζει 900 γραμμες.

Α, είπα και εγώ...:flipout:
Η U20 είναι έργο τέχνης, δεν είναι ότι και ότι. Ξεκινάς να δεις τηλεόραση, και είναι σαν να βλέπεις πίνακα του Πικάσο. 3 μύτες και 5 αυτιά, και όλα σε λάθος θέσεις... :flipout: