TS Muxer "AV frame too large,increase..."

Ulysses

AVClub Enthusiast
28 June 2008
732
Θεσσαλονίκη
Εχω μία ταινία αποθηκευμένη στον HDD και θέλω να τις αφαιρέσω κάποιους ήχους-υπότιτλους και να προσθέσω Ελληνικά.
Δοκίμασα και μεμονωμένα να αφαιρέσω εικόνα & ήχο και στον ήχο μου το ξαναβγάζει...
Επίσης στο dialog box έβγαζε διαρκώς μήνυμα..."bad frame detected"

Τι μπορώ να κάνω;

Τι αρχειο ειναι η ταινια? Ριπαρισμενο blu-ray, εχει δηλαδη καταληξη .ts η .m2ts?
Αν ναι, τοτε μπορεις να την επεξεργαστεις με το tsmuxer, αφαιρωντας μπαντες ηχου και περιττους υποτιτλους.
Επειδη ομως οι ενσωματωμενοι υποτιτλοι ειναι σε μορφη (τις περισσοτερες φορες) .pgs, external Greek subtitles δυσκολο να βρεις,
η θα πρεπει να τους μετατρεψεις.
Οσον αφορα τα bad frames μαλλον κατι εγινε στο ριπαρισμα η η ιδια η ταινια ειχε προβλημα.

Η ταινία είναι αυθεντικό BR που το έσωσα στο HDD και είναι μορφή M2TS.
Πάντα κρατώ το καλύτερο βίντεο+Ηχο και προσθέτω Ελληνικό SRT.Εχω κάνει 70 ταινίες σίγουρα όλες 100% επιτυχείς...
Τα ξέρω αυτά...
Το πρόβλημα είναι οτι κατα τη διαρκεια του TS MUXER μου βγάζει αυτα τα μηνύματα και μάλιστα έχω δοκιμάσει και με τις 2 εκδόσεις της ταινίας US version & UK και πάντα τα ίδια.
Δεν έχουν πρόβλημα λοιπόν και οι 2 ταινίες...

Τι output format έχεις βάλει; Διαβάζω οτι αν βάλεις "Blu-ray disc" διορθώνεται το πρόβλημα του τίτλου.

Τα bad frames μου θυμίζουν μυστήρια προστασία αντιγραφής.

Output πάντα Blu ray...

Όντως λόγω μυστήριων προστασιών το ANY DVD HD δεν μπόρεσε να το φορτώσει στον σκληρό και χρησιμοποίησα το software WinX blu ray decrypter...

Με το που ξεκινώ το ANY DVD HD λέει..."συγνώμη,οι δοκιμαστικές εκδόσεις δεν έχουν πρόσβαση στο κέντρο ενημερώσεων" και "σφάλμα φόρτωσης... " κτλ και στις ρυθμίσεις του ANY DVD HD,disc info: Media is AACS protected,Media is BR+protected & AACS MKB version 36...

Last edited:
Οχι,αλλά κάπου διάβαζα ένας είχε παρόμοιο πρόβλημα με το DVDFAB (και είχε πρώτα δοκιμάσει το Muxer) και του είπε ένας πως αν δεν το κάνει το TS Muxer,τότε κανείς...

Εχω πάρα πολύ καιρό να ασχληθώ με το TsMuxer, δεν ξέρω τις τελευταίες εξελίξεις αλλά κάποιες φορές που είχα κι εγώ προβλήματα κι έψαχνα λύσεις μερικές φορές η αιτία ήταν κάτι εντελώς "κουφό".
Κάποια στιγμή που είχα ταλαιπωρηθεί αρκετά η λύση βρέθηκε κάνοντας rename το αρχείο. Αν τα έχεις δοκιμάσει όλα κάντο κι αυτό, δεν έχεις να χάσεις και τίποτε.

Ποιο ακριβώς όμως αρχείο? Το playlist?

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ! ! !

Μιας και είπα playlist,όταν έχω τέσσερα παρόμοια playlist αρχεία,πως ξέρω ποιο είναι το κατάλληλο (ή είναι ίδια;):
το οτι διαφέρουν στο μέγεθος,τι σημαίνει;

Plst file: 00800 MPLS Group: 1 Length: 01:37:00 Est.Bytes: 33.052.391.424
Plst file: 00801 MPLS Group: 1 Length: 01:37:00 Est.Bytes: 33.052.999.680
Plst file: 00850 MPLS Group: 1 Length: 01:37:00 Est.Bytes: 33.052.391.424
Plst file: 00851 MPLS Group: 1 Length: 01:37:00 Est.Bytes: 33.052.999.680

Last edited:
Οχι, το όνομα της ταινίας...
Δεν το έχω κάνει ποτέ σε playlist. Αλλαξε το όνομα της ταινίας, ίσως κάποιος χαρακτήρας ή σύμβολο μπλοκάρει το tsmuxer.

Μα δεν υπάρχει πουθενά το όνομα της ταινίας για να το αλλάξω.
Για πες λίγο πιο αναλυτικά...
Οταν φορτώσω την ταινία στο Muxer ου εμφανίζει εκεί όνομα με τα stream αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω...

Εννοώ το όνομα της ταινίας, αυτό που σου έβγαλε όταν το ριπάρες. Αν στο όνομα σου έχει βγάλει διάφορα σύμβολα, παύλες κλπ το tsmuxer ίσως να μπλέκεται.
Και πρέπει να ξέρεις το σωστό playlist.
Εγώ δούλευα με playlists σπάνια, όταν η ταινία ηταν σπασμένη σε πολλά m2ts.
Αν δεν είσαι σίγουρος ποιο είναι το σωστό playlist πήγαινε στο stream πάρε το μεγάλο m2ts και σύρτο μέσα στο tsmuxer. Συνήθως η ταινία είναι σε ένα m2ts, αν είσαι άτυχος και είναι σε περισσότερα απο ένα m2ts τότε πρέπει να βρείς το σωστό playlist. Υπάρχει και σχετικό πρόγραμμα γί αυτό αλλά δεν θυμάμαι πιο ακριβώς, νομίζω το bdedit.

Last edited:
Το πρόγραμμα αναζήτησης του playlist λέγεται: BD info.

Αν δεις το ποστ μου Νο9,σου έγραψα τα στοιχεία που μου δίνει το BD info,οπότε πες μου απο αυτά ποιο θα διαλεγες...

Το όνομα το άλλαξα αλλά πάλι τα ίδια...

Δεν μπορώ να βοηθήσω, δυστυχώς, ούτε με το BD Info, δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά μου φαίνεται περίεργο 4 διαφορετικά playlists με την ίδια διάρκεια.
Αφού και με αλλαγή ονόματος κάνει τα ίδια, κι αν το έχεις ριπάρει με την τελευταία ενημερωμένη έκδοση του AnyDVD HD και, παρ´ όλα αυτά, κάνει τα ίδια τινα πω, δεν γνωρίζω. Μου μοιάζει για πρόβλημα στο ριπάρισμα αλλα δεν είμαι σίγουρος.

Το πρόβλημα λύθηκε έπειτα συμβουλής απο ξένο φόρουμ...

Πολύ απλά,εγκατέστησα το DVDFAB Passkey 8,ξαναφόρτωσα το αυθεντικό δισκάκι στον HDD και το επεξεργάστηκα με το TS Muxer (όπως πάντα) και όλα παίζουν άψογα.
Προφανώς έχει κάποιο ιδιαίτερο κλείδωμα που ακόμα και το WINX Br Decrypter δεν προσπερνούσε (το δε ANYDVD HD δεν ξεκινούσε καν).
Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας !

Στο TS Muxer παράθυρο έγραφε αυτά:

------------------------------------
SmartLabs tsMuxeR. Version 1.10.6 http://www.smlabs.net
Decoding H264 stream (track 1): Profile: [email protected] Resolution: 1920:1080p Frame rate: 23.976
H.264 stream does not contain fps field. Muxing fps=23.976
Decoding DTS-HD stream (track 2): Bitrate: 1536Kbps core + MLP data.Sample Rate: 48KHz Channels: 5.1 (DTS Master Audio)
Decoding PGS stream (track 4): Resolution: 1920:1080 Frame rate: 23.976
Decoding PGS stream (track 3): Resolution: 1920:1080 Frame rate: 23.976
DTS-HD stream (track 2): overlapped frame detected at position 00:10:04,821. Remove frame.
Processed 139710 video frames
Creation of Blu-ray playlist
Creation of Blu-ray stream info and seek index
Mux successful complete.
Muxing time: 16 min 15 sec
---------------------------------------------------------------------------------------