Τσακιριδης Αλεξανδρος

Κοιτα για συγκρισεις παντα ακουω αυτα που ακουω σχεδον καθε μερα..ετσι λοιπον εχω ενα ππρογραματακι αποτελουμενο απο: Iced Earth-Manowar-Manu Chao-Beirut- Αλκινοο-Τσαλιγοπουλου και Βασιλακη Παπακωσταντινου..Τους scorpions τους ανεφερα επειδη το πηρα χθες και το πρωτοακουσα και απογοητευτηκα...

Χρησημοποιησα ενα μετρο κοινο καλωδιο κεραιας,75ωμ, με θωρακιση και χαλκινο πλεγμα.μαρκα δε θυμαμαι.τιμης 1ε το μετρο.τερματισμενο με κοινα επυχρυσα rca.Εφτιαξα ενα προχειρα για την δοκιμη.

Διαφορά μπορεί να δει, εγώ τον ρώτησα γιατί κάτι μου είχε πει για 4 μέτρα καλώδιο κάποτε... Πάντως δεν φταίει αυτό για τον ήχο που λέει. Ο κλώνος και ειδικά τα πρίμα του σου άρεσαν μέχρι σήμερα? Αν ναι, με τι συνοδά?

Φιλε τον κλωνο καθε μερα τον ακουω με αλλα ηχεια και μου αρεσει πολυ. πολυ καθαροτερα απο εναν lepai tripath που χα πριν.ηπια-μαλακα πριμα..,Με τα συγκεκριμενα ηχεια δε τον εχω ξανα ακουσει ποτε.. συμπερασματα δε βγαζω ακομα γιατι το στησιμο ηταν πολυ προχειρο.το ερχομενο ΣΚ θα γινουν μπολικες δοκιμες!..παντως το 4μετρο καλωδιο απτο pc στο dac δε θα το γλυτωσω φιλε..καμια λυση?καλυτερο καλωδιο μηπως?..εδω σαμο δεβρισκω belden.μονο κατι cable-sat και τετοια..το καλυτερο που βρηκα ειναι ενα televes των 60σεντσ το μετρο..να ρωτησω, καπου διαβασα οτι καποια καλωδια interconect απο τη μια στο ενα βυσμα γειωνονται και απο την αλλη οχι.Εγω τα γειωσα κ απτις 2 μεριες..λεει τιποτα αυτο?..

και για να καταλαβω τι ακριβως γινεται με τον Αλεξανδρο, θα κανω Α-Β δοκιμη με εναν Smartkit προενυσχητη που χω ξεχασμενο!.

κ τι κανει τουτο μαναμ??απλα ελληνικα να καταλαβαινω!!μη σου πω σαμιωτικα..:grinning-smiley-043

καπου διαβασα οτι καποια καλωδια interconect απο τη μια στο ενα βυσμα γειωνονται και απο την αλλη οχι.Εγω τα γειωσα κ απτις 2 μεριες..λεει τιποτα αυτο?..

αυτό εφαρμόζεται στα καλώδια που ειναι δύο και μπλεντάζ. Τα δυο τα κάνεις σήμα + και - και το μπλεντάζ το γειώνεις μόνο απο την πλευρά της πηγής.

αν εχεις καλώδιο ενα και μπλεντάζ, το μπλενταζ το γειώνεις και στα δυο άκρα αλλιως θα παρεις εναν ωραίο βόμβο

Παντως μολις τωρα εφτιαξα μια ωραια τετραδα πατακια να βαλω πανω τον Αλεξανδρο...συνδιασμος Μαλακο Λαστιχο vibram-Φελος-σκληροτερο λαστιχο..παχος 2cm...ειδομεν...

__________.jpg

__________2.jpg

Να μερικες φωτο ακομα...

IMG_0238.jpg

IMG_0236.jpg

IMG_0235.jpg

Μπορουμε ετσι να βγαλουμε ακρη γιατι ισως μαυρισε η πλακετα κατω απο τιε ζενερ?.

Αυτες οι λαμπες θεωρητικα τι λενε? Θεωρουνται καλες?

IMG_0239.jpg

Ωραία τα πατάκια (όχι σαν τα carbon που θα φτιάξεις όμως :D)
Οι λάμπες καλές είναι.
Τώρα για το μαύρισμα...άμα δεν ζεσταίνονται τι ψάχνεις...
Να ήταν μπουζί να σου λέγαμε :D