Τσακιριδης Αλεξανδρος

Να σαι καλα φιλαρακι..θα ψαξω ομως να βρω απο τωρα γιατι ειμαι πααααρα πολυ ανυπομονος!!!..ετοιμαζομαι να τραβηξω dedicated γραμη απτον πινακα μεχρι το ηχοσυστημα.Ποιος πουλαει belden αθηνα?,εδω δε εχουν..

Λίγο νωρίς δεν είναι?
Ακόμα δεν έχεις φτιάξει τα ηχεία...
Καλά παίζει και το 75άρι κεραίας, καλύτερα ενδεχομένως θα παίζει το belden αλλά δεν θα ξέρεις από τι προέρχεται η διαφορά με τόσες αλλαγές. Χωρίς DAC δοκίμασες?

Φιλε Νικο ισως να βιαζομαι λιγακι αλλα κοιτα το σκεπτικο μου...εφοσον φτιαχνω κατι απο την αρχη, ας κανω οτι καλυτερο μπορω και βλεπουμε, σε λογικα πλαισια.Αφου ουτως ει αλλως θα φτιαχτουν καλωδια,ας φτιαχτουν λιγακι καλυτερα..Δηλαδη δε προκειται με τιποτα να δωσω χρηματα πολλα για special καλωδια , special Πολυπριζα κτλ..ενταξει ενα κοστος πχ 10ε για Belden για το ψηφιακο δε ειναι κ τιποτα το σπουδαιο..οποτε θα τα φτιαξω ολα και στην συνεχεια βλεπω.
Ετσι θα κινηθω σε ολα..
Επισεις επειδη ειμαι σε φαση που στο σπιτι θα κανω καποιες αλλαγες (θελω να περασω μια γραμη ρευμα για ενα πιεστικο για το νερο), ειναι ευκαιρια να περασω και ενα εξτρα καλωδιο απευθειας απτον πινακα στο ηχοσυστημα.Θα βαλω ενα 3χ4mm ευκαμπτο-πολυκλωνο καλης ποιοτητας..
Οποτε μολις στηθει το συστηματακι τοτε θα δουμε περι βελτιωσεων.
οσον αφορα τον ηχο που κατι με χαλαγε, υποπτευομαι κατι και θα δοκιμαστει αμεσα!..τωρα τ απογευμα!

Καλα στεκα να δοκιμασω κατι αλλο κ μετα μπορειτε να με κραξετε ολοι μαζι!!!!...

Αυτα ειναι..Κελαηδανε ολα πολυ καλυτερα μαγκες!..Πειτε μου τωρα, ποσο χαζος ειμαι που στην 1η δοκιμη ειχα ακουμπησει τον Αλεξανδρο πανω στο ενα ηχειο την ωρα της δοκιμης, επειδη δε μου φτανανε τα καλωδια?!! και απο οτι καταλαβαινω οι δονησεις κανανε αυτο που με ενοχλουσε στον ηχο!!!σημερα που τον εβαλα στη μοκετα αυτο το ενοχλητικο ηταν απλα απων!!.ποτε δε πειραματιστικα με λαμπατα και με τρανζιστορατα ποτε δε παρατηρησα κατι τετοιο....αυτα ειναι..μαθαινουμε...:grinning-smiley-043

Αυτα ειναι..Κελαηδανε ολα πολυ καλυτερα μαγκες!..Πειτε μου τωρα, ποσο χαζος ειμαι που στην 1η δοκιμη ειχα ακουμπησει τον Αλεξανδρο πανω στο ενα ηχειο την ωρα της δοκιμης, επειδη δε μου φτανανε τα καλωδια?!! και απο οτι καταλαβαινω οι δονησεις κανανε αυτο που με ενοχλουσε στον ηχο!!!σημερα που τον εβαλα στη μοκετα αυτο το ενοχλητικο ηταν απλα απων!!.ποτε δε πειραματιστικα με λαμπατα και με τρανζιστορατα ποτε δε παρατηρησα κατι τετοιο....αυτα ειναι..μαθαινουμε...:grinning-smiley-043

Πλακα κανεις...? :damnyou:

Αδερφε οποτε δοκιμαζα καποιον τρανζιστορατο ΠΟΤΕ δε ειχα τετοια πραματα..λαμπα ποτε δε ξανα πιασα στα χερια μου!!!...ενταξει μιλαμε για προχειρη δοκιμη ε...δε το φανταστικα...

φιλε μου εχω ειδα τερααστια διαφορα οταν εβαλα επιπλεον λαστιχενια πατακια και βαση απο μαρμαρο κατω απο λαμπατο μηχανημα. Πριν που ακουμπουσε στο ξυλινο επιπλο μου ο ηχος του ηταν μια σκετη θολουρα και ενα πλαδαρο χαμηλο σκεπαζε σαν πελπο τραγουδιστες και οργανα. με το μαρμαρο το μπασο εσφιξε και ο ηχος εγινε πιο σαφης.

Το μάρμαρο αντηχεί. Πιθανολογώ ότι θα έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα με βάση από γρανίτη ή τραβερτίνο, που είναι πέτρες πορώδεις και απορροφούν τους κραδασμούς.

Καλα αρχικα εγω θα βαλω απλα αυτα τα πατακια που φτιαξα και βλεπουμε..το ερχομενο ΣΚ θα φτιαξω κατι carbon πατακια για φιλο συνφορουμιτη και αμα μου πει οτι κανουν καλο θα φτιαξω κ για μενα!..Ας φτιαχτει με το καλο ολο το ηχοσυστημα και βλεπουμε!..

τακουνια απο 12cm γοβα στιλετο επρεπε να βαλεις, ακίδες κι έτσι :D