Tsakiridis

Τώρα για να καταλάβω...Παίρνεις έναν ενισχυτή γιατί σε ικανοποιεί,οδηγεί σωστά τα ηχεία σου και μετά απο λίγο,τους αλλάζεις τροφοδοτικά,μετασχηματιστές,λάμπες,πολώσεις...............Δηλαδή τα φώτα...

Συγνώμη,αλλά δεν βλέπω την λογική σειρά και συνέπεια,σ' όλα αυτά...Μόνο χρήματα πεταμένα...

Re: Απάντηση: Tsakiridis

Μα δεν γινει καμμια απολυτως τροποποιηση. Απλως κουμπωνεις λαμπες, φτιαχνεις το ΒΙΑS και παιζει.... δεν προκειται να αλλαξει κατι αλλο...και να αλλαζε, εαν ηταν προς το καλυτερο γιατι να μην βελτιωθει ο ηχος?

Είναι η λογική των φτιαγμένων αυτοκινήτων. Βλέπεις μερικούς στο δρόμο που έχουν κάτι μικρά αυτοκινητάκια και κάνουν ένα θόρυβο απίστευτο.... αλλάζουν εξατμίσεις, ζαντολάστιχα, πρόγραμμα στον εγκέφαλο....

Δεν νομιζω φιλε μου. Εφ οσον μπορει να παιξει σωστα με τις ΚΤ120 ποιος ο λογος να μην τις αλλαξεις? Η εν λογω βελτιωση δεν ειναι και τοσο μικρη. Και οι λαμπες αλλαζουν τακτικα οπως αλλαζεις λαστιχα στο αυτοκινητο.... Δεν ειπαμε να βαλου,με λεντακια στην ζαντα....

Δεν επιμένω γιατί δεν τις έχω ακούσει τις συγκεκριμένες και δεν ξέρω την διαφορά. Από κει και πέρα αυτός που το σκέφτεται, τις ακούει, βλέπει το κόστος, τα ''βάζει κάτω'' και αποφασίζει......

Ουτε εγω τις εχω ακουσει. Αυτο που κυκλοφορει στο διαδυκτιο ειναι οτι απλα ξεχνας τις ΚΤ88. Μια δοκιμη θα μας πεισει. Τα λεφτα ειναι μια η αλλη. Και το μονο σιγουρο ειναι οτι το συστημα δεν εχει καμμια τροποποιηση. Οποτε....

Οι μύθοι του διαδικτύου...Μην πετάτε χρήματα,χωρίς να ακούσετε οι ίδιοι με το σύστημά σας...κι όχι οι λάμπες δεν είναι σαν τα λάστιχα...Γιατ'ι δεν αλλάζεις λάστιχα πρίν την ώρα τους επειδή το διάβασες στο διαδίκτυο...

Last edited:
Περι "διαδυκτιου" ...... ασε και που το "καλυτερο" ακουστικα ειναι και υποκειμενικο.

ΑΝ ειναι η 120 οπως λεγεται " direct replacement" της 88 , τοτε θεωρητικα παντα,δεν θα επρεπε να εκανε και μεγαλη διαφορα.

Αποψη μου ειναι οτι το κυκλωμα θα χρειαζεται τις αναλογες μετατροπες διοτι δεν προκειται για την ιδια καθ'ολα λαμπα......αν ηταν,δεν θα ονομαζοταν 120 ?????

λενε οτι βγαζει περισσοτερα και ποιοτικοτερα Watt. Αρκει να τις σηκωνει το τροφοδοτικο... που στην προκειμενη περιπτωση τις σηκωνει.... Μια δοκιμη θα μας πεισει.....

Από οσα έχω διαβάσει και με την μικρή ακουστική μου εμπειρία από λαμπάτα μηχανήματα οι διαφορές είναι πιο ευδιάκριτες αλλάζοντας τις λυχνίες της προενίσχυσης παρά της εξόδου.

λενε οτι βγαζει περισσοτερα και ποιοτικοτερα Watt. Αρκει να τις σηκωνει το τροφοδοτικο... που στην προκειμενη περιπτωση τις σηκωνει.... Μια δοκιμη θα μας πεισει.....
Δεν έχω προσωπική εμπειρία από τις 120, αλλά όταν είχα τον Cayin άλλαξα κάποια στιγμή τις ΚΤ88 του και έβαλα ΚΤ90, πουτ υποτίθεται ότι θα έκαναν ακριβώς αυτό που λες.
Το αποτέλεσμα σε push pull ήταν σκέτη απογοήτευση. Είχα περισσότερα watt, τα χρειαζόντουσαν τα τότε Vandersteen μου, αλλά ο ήχος σκλήρυνε πολύ και τελικά τις απέσυρα....

Θέλω να πω ότι μόνο μία δοκιμή θα σε πείσει, και αν μπορείς δανείσου τις λάμπες αντί να τα σκάσεις ελπίζοντας....

Αν δεν τις σηκώνει τι γίνεται ? Καίγεται κάτι ή απλα δεν δουλεύουν σωστά ?

Δεν έχω προσωπική εμπειρία από τις 120, αλλά όταν είχα τον Cayin άλλαξα κάποια στιγμή τις ΚΤ88 του και έβαλα ΚΤ90, πουτ υποτίθεται ότι θα έκαναν ακριβώς αυτό που λες.
Το αποτέλεσμα σε push pull ήταν σκέτη απογοήτευση. Είχα περισσότερα watt, τα χρειαζόντουσαν τα τότε Vandersteen μου, αλλά ο ήχος σκλήρυνε πολύ και τελικά τις απέσυρα....

Θέλω να πω ότι μόνο μία δοκιμή θα σε πείσει, και αν μπορείς δανείσου τις λάμπες αντί να τα σκάσεις ελπίζοντας....

Μαρκα των ΚΤ 90 που έβαλες ? Είχα ακούσει έναν Jadis Orchestra reference με τις Ei KT90 και δεν υπήρχε καθόλου σκληράδα στον ήχο. Κλασικό λαμπάτο ηχόχρωμα.

Μαρκα των ΚΤ 90 που έβαλες ? Είχα ακούσει έναν Jadis Orchestra reference με τις Ei KT90 και δεν υπήρχε καθόλου σκληράδα στον ήχο. Κλασικό λαμπάτο ηχόχρωμα.

Και εγώ αυτόν είχα ακούσει με τις ίδιες λάμπες και τις αγόρασα σαν μαλ$%ας για τον δικό μου Α88-Τ!!

Για αυτό λέω ότι απαιτείται δοκιμή πάνω στον ενισχυτή....