Τσιμπούσι της Μουσικής Κατηγορίας, θα το κάνουμε φέτος;

Απάντηση: Re: Τσιμπούσι της Μουσικής Κατηγορίας, θα το κάνουμε φέτος;

attachment.php

o Μaestro σε πρωτη δημοσια εμφανιση

.

Οραματίζεται ακόμα και ανάμεσα στό πολύβουο πλήθος τήν σύνθεση τής πρώτης του όπερας..:flipout::2thumb22sup::ernaehrung004:

3η παρακαλώ... :firstprize:

... αλλά ο Maestro δε βλέπει τη φωτό του Maestro... τις πταίει άραγες;;;; (σχεδόν όλες τις άλλες τις βλέπω κανονικά)

+1

Το γράφω κι εδώ..

Ηταν υπέροχα ,όπως πάντα και ως αναμενόταν.

Αν και δεν έφαγα,εν τούτοις κάπνισα (!!:antlers:) και φυσικά απόλαυσα τους μοναδικούς και εκλεκτούς ανθρώπους που απαρτιζαν την παρέα.

Στιγμές ξενοιασιάς,αληθινές, εγκάρδιες , με όμορφες και κυρίως κόσμιες γυναικείες παρουσίες και φυσικά καμμία σχέση με τα πληκτρολόγια που μας αλλοιώνουν και μας περιορίζουν στο φαίνεσθαι..

Πολλά ευχαριστώ και εύσημα στους διοργανωτές (Στελλάρα μας και Κάλλη μας )και φυσικά στους πάντα γελαστούς και πρόσχαρους φωτογράφους μας και Στέλλιο Πάπα και Κωστή Βλάχο.

Και του χρόνου παιδιά και σας ευχαριστώ όλους !:2thumb22sup:

Υ.Γ1. Δυστυχώς δεν ακολούθησα ,as i promised,λόγω κακιάς ίωσης (και κακού ματιού !) που εντάθηκε την νύχτα και σήμερα και δεν πήγα καν στην Εκθεση..:BDBDG54:

Υ.Γ2. Τελικά άμα κάνεις την αρχή,σε ακολουθούν πολλοί και αυτό είναι καλό.
Ολοι και όλες ήταν ανανεωμένοι,νεώτεροι κατά τουλάχιστον 5-10 χρόνια και φρεσκότατοι !!!
Προβλέπω μετονομασία της Κατηγορίας, σε "Αιώνιους Εφηβους".
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Ι.:firstprize:

Μακάρι νά τά καταφέρουμε καί τού χρόνου,άν και πάντα έχουμε τήν ευκαιρία νά κάνουμε και ''παρένθετα''(:flipout::flipout:)...
Ενα μείον είναι πώς η διαμόρφωση τού χώρου δέν επιτρέπει νά βλέπουμε όλους τούς φίλους και χτές αγαπητοί συμφορουμίτες και φίλοι(Κούνελος,Dipie,mdvq,Guybrush κ.α.) ήταν πλάτη ...
Tό ευχάριστο είναι πού έχουμε και νέους φίλους αλλά καί φίλες μαζί μας..

Παραμένει ''μαγικό'' ότι πολλές κατηγορίες τού club(άλλοτε μόνες,άλλοτε σέ αγαστή συνεργασία) διοργανώνουν συναντήσεις ζωντανές πού έχουν προκύψει από έναν διαδικτυακό χώρο.
Ελπίζω νά συνεχίσουμε τίς συναντήσεις παρά τήν οικονομική κρίση πού έρχεται σάν τσουνάμι..
Αυτές τίς εποχές η παρουσία και τό δέσιμο τών ανθρώπων είναι μιά παρηγοριά.

να μου επιτρέψετε...
ο χώρος ...δεν
και από όσο θυμάμαι και το φαγητό του δεν.
Του χρόνο φροντίστε γιά κάτι καλύτερο

Ναί αλλά ειναι ο μόνος πού δέχεται τόσα άτομα Παρασκευή βράδυ και προσθέτει και τραπέζια άμα χρειαστεί..
Για το φαγητό είναι αυτό πού θά λέγαμε ''αναμενόμενο''..
Αλλά πιό πολύ μετράει η παρέα..

Οταν φτάσουμε στό level ''Πηρούνες και Λουκάνικα'' θά αλλάξουμε χώρο.:flipout::flipout:

Last edited:

να μου επιτρέψετε...
ο χώρος ...δεν

Γκρινιάζεις όσο περνάει ο καιρός,όλο και περισσότερο ή είναι η ιδέα μου?
Ε, Master ..Chief ?:antlers:

Γκρινιάζεις όσο περνάει ο καιρός,όλο και περισσότερο ή είναι η ιδέα μου?
Ε, Master ..Chief ?:antlers:

Ναί ρέ ..Επειδή δέν κατέβηκε..:flipout:

Ναί ρέ ..Επειδή δέν κατέβηκε..:flipout:

Γρουσούζης άνθρωπος βρε παιδί μου ...:guitarist: :flipout:

Υ.Γ. Και δεν είδε το σκισμένο τζιν μου ευτυχώς..

άσε ρε....
μιά φορά δεν ήρθα και πλακώσανε γυναίκες με τη σέσουλα....:flipout:

να μου επιτρέψετε...
ο χώρος ...δεν

Δημήτρη, δεν ψάχναμε κάτι για να ικανοποιήσουμε τις gourmet ανησυχίες μας. Προσωπικά τις βάζω σε δεύτερη μοίρα σ'αυτή την περίσταση. Το ζητούμενο ήταν να βρεθούμε και να τα πούμε. Του χρόνου βέβαια, που ελπίζουμε να σε έχουμε κοντά μας, δεν θα είναι Τσιμπούσι αλλά Συμπόσιο των Φίλων της Μουσικής και θα πάμε στη ''Σπονδή''.
Πώς σου φαίνεται; :smile:

να μου επιτρέψετε...
ο χώρος ...δεν

Εμ! Ετσι είναι...... Αμα έχεις συνηθίσει στο φαγητό της Θεσσαλονίκης, όλα τα άλλα σου φαίνονται χάλια.....

Εμ! Ετσι είναι...... Αμα έχεις συνηθίσει στο φαγητό της Θεσσαλονίκης, όλα τα άλλα σου φαίνονται χάλια.....

Άντε και του χρόνου στου Μπαϊρακτάρη μπάς και τους αρέσει.