Τσιμπούσι της Μουσικής Κατηγορίας, θα το κάνουμε φέτος;

Απάντηση: Re: Τσιμπούσι της Μουσικής Κατηγορίας, θα το κάνουμε φέτος;

Χάρηκα ιδιαίτερα που ξαναείδα τις παλιοσειρές της κατηγορίας και γνώρισα "νεοσύλλεκτους". Δυστυχως δεν μπορούσα να είμαι στο τσιμπούσι, το απαγόρεψε ο διαιτολόγος του λόχου...

Εντυπώσεις... Το 356 χόρευε σε μεγάλα KEFια, άλλοτε ήσυχα κι άλλες φορές ανήσυχα. Με το Birdland του Κουνελάκη από τους Manhattan Transfer μου 'ρθε να σηκωθώ, με την Tremonisha εξεπλάγην, στην αρχή νομιζα οτι επαιζε Schubert... Τέλος, ο μονιτορ ήχος μας παει μια χαρα. Τα ηχεία δεν τσίριξαν πουθενά, όσο τ' ακουσα εγω τουλάχιστο.

Καλα να 'μαστε να οργανώσουμε τα ιδια και καλύτερα και του χρόνου :)

Μέ τό καλό νά μάς ξανάρθεις .Εισαι πολύτιμος..:a0210:
Περιττό νά πώ πόσο χάρηκα πού σέ είδα .:ernaehrung004::ernaehrung004:

Μια χαρά ήταν για μια χρονιά ακόμα. Έχει γίνει θεσμός το τσιμπούσι και ελπίζω να μην γίνει ποτέ συμπόσιο. Αυτά είναι για άλλους και όχι για την παρέα που έχει δημιουργηθεί χάριν της μουσικής κατηγορίας.
Και του χρόνου λοιπόν παίδες κι ας ήταν χάλια το φαγητό για κάποιους (εγώ έτσι κι αλλιώς φροντίζω να βάλω ελάχιστη ποσότητα φαγητού στο στομάχι μου, για ευνόητους λόγους)

Re: Απάντηση: Τσιμπούσι της Μουσικής Κατηγορίας, θα το κάνουμε φέτος;

Μια χαρά ήταν για μια χρονιά ακόμα. Έχει γίνει θεσμός το τσιμπούσι και ελπίζω να μην γίνει ποτέ συμπόσιο. Αυτά είναι για άλλους και όχι για την παρέα που έχει δημιουργηθεί χάριν της μουσικής κατηγορίας.
Και του χρόνου λοιπόν παίδες κι ας ήταν χάλια το φαγητό για κάποιους (εγώ έτσι κι αλλιώς φροντίζω να βάλω ελάχιστη ποσότητα φαγητού στο στομάχι μου, για ευνόητους λόγους)

Βρήκες τελικά ζαντακ:flipout: