Tσιπρας...

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,207
Αλιμος
Δεν εχω καταλαβει... Ο 33αχρονος Τσιπρας παει για αρχηγος κοινοβουλευτικου κομματος? Χωρις να ειναι καν βουλευτης?

Ερωτω,

1) δεν υπαρχει καποιος με τα προσοντα του Τσιπρα που να εχει και εμπειρια?

2) γνωριζει σε βαθος τα σημαντικα θεματα?

3) αν τυχει ενα περιστατικο τυπου Ημια και συγκληθεί το συμβουλιο πολιτικων αρχηγων θα παει ο 33αχρονος να πει τη γνωμη του στον Καραμανλη και τον Παπουλια? Μηπως θα σκουνταει τους διπλανους του να του εξηγουν τι συμβαινει στην πραγματικοτητα με τα εξωτερικα θεματα?

4) μηπως καποιοι νομιζουν πως ολα τα θεματα λυνονται μεσω του τζιν και των "αγνων-προοδευτικων" προθεσεων?

Δεν εξεταζω τις πολιτικες του θεσεις, μιας και δεν τις γνωριζω. Απλα νομιζω πως ειναι πολυ μικρος και απειρος για τετοια θεση.

Last edited:
Έλα ντε, ο Τσίπρας μας πείραξε;
Στην τελική, το πολύ-πολύ να γίνει βουλευτής...

Καθόμαστε κι ασχολούμαστε με ασήμαντα θέματα, ενώ οι "από πάνω" μας φτιάχνουν καλά...

Eνα ακομη προιον των ΜΜΕ,που ελπιζω να μην πεσουν στο Συριζα στην παγιδα να τον εκλεξουν,εξ αλλου υπαρχει ακομη μια εξαιρετη υποψηφιοτητα

Δε θελω να μπω σε αντιπαραθεση με κανεναν αλλα νομιζω πως στη χωρα μας εχουμε μπερδευτει παρα πολυ. Μυαλό και κότσια μπορει να εχει και ενας δεκαχρονος. Ο Καραμανλης δεν ειχε καμια σχεση με τον Τσιπρα. Στα σοβαρα θεματα (γιατι υπαρχουν και πολλα τετοια) χρειαζονται και αλλα προσοντα. 33 ετων ειμαι κι εγω. Βαλτε με να συνομιλησω με το Ντορα για το Σκοπιανο. Πλακα κανουμε τωρα? 'Η μαλλον, τοσο πολυ για πλακα ψηφιζουμε?

Πέτρο ο Τσίπρας ήταν συμφοιτητής στο πολυτεχνείο με πολλούς φίλους μου.
Με έντονη πολιτική δραστηριότητα από πολύ νωρίς, αν μη τι άλλο έχει εκφράσει τις πολιτικές θέσεις του με σαφήνεια και σταθερότητα πολλές φορές. Ανήκει στην κατηγορία των σκληρών αριστερών του κόμματός του, αν μπορεί να υπάρξει αυτή η έννοια για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το αν οι απόψεις του δεν έχουν φτάσει ακόμα στα αυτιά του πολύ λαού δεν είναι λόγος να μην τα έχουμε ανοιχτά για να ακούσουμε τι έχει να πει. Εξάλλου το προοτιμώ σαν στάση από την υπερέκθεση στα ΜΜΕ, τύπου Νομάρχη και Γιακουμάτου.
Και εν πάσει περιπτώσει το να κρίνουμε βάσει ηλικίας είναι λίγο επιπόλαιο, δε νομίζεις?
Το ότι ο Καραμανλής δεν έχει καμία σχέση με τον Τσίπρα που το στηρίζεις? Μπορούσες να πεις το ίδιο και όταν εκλεγόταν αρχηγός της ΝΔ με μηδενικά δείγματα γραφής? Σε ποια στοιχεία θα στηριζόσουν? Ελπίζω όχι στο όνομα και στο "ειδικό βαρος" (χαχαχαχα)......

Πέτρο ο Τσίπρας ήταν συμφοιτητής στο πολυτεχνείο με πολλούς φίλους μου.
Με έντονη πολιτική δραστηριότητα από πολύ νωρίς, αν μη τι άλλο έχει εκφράσει τις πολιτικές θέσεις του με σαφήνεια και σταθερότητα πολλές φορές. Ανήκει στην κατηγορία των σκληρών αριστερών του κόμματός του, αν μπορεί να υπάρξει αυτή η έννοια για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το αν οι απόψεις του δεν έχουν φτάσει ακόμα στα αυτιά του πολύ λαού δεν είναι λόγος να μην τα έχουμε ανοιχτά για να ακούσουμε τι έχει να πει. Εξάλλου το προοτιμώ σαν στάση από την υπερέκθεση στα ΜΜΕ, τύπου Νομάρχη και Γιακουμάτου.
Και εν πάσει περιπτώσει το να κρίνουμε βάσει ηλικίας είναι λίγο επιπόλαιο, δε νομίζεις?
Το ότι ο Καραμανλής δεν έχει καμία σχέση με τον Τσίπρα που το στηρίζεις? Μπορούσες να πεις το ίδιο και όταν εκλεγόταν αρχηγός της ΝΔ με μηδενικά δείγματα γραφής? Σε ποια στοιχεία θα στηριζόσουν? Ελπίζω όχι στο όνομα και στο "ειδικό βαρος" (χαχαχαχα)......

Μα, ειναι κριτηρια αυτα για αρχηγο κοινοβουλευτικου κομματος? Το ξερεις πως μπορει να κληθει να σχηματισει κυβέρνηση συνεργασιας στις επομενες εκλογες? Θα τον παρει τηλεφωνο ο ταδε μεγαλοδιαπλεκομενος και θα χεστει επανω του, περισσοτερο απ'οσο χεζονται οι υπολοιποι! Ειναι σαν να πηγαινεις σε παρτιδα ποκερ με καβα τα 1000 και να εχεις στην τσεπη σου μονο 2-3 χιλιαδες. Εισαι σφαγμενος απο χερι...

μπορεί όντως να είναι ο αξιότερος που διαθέτει η παράταξη, πού ξέρει κανείς...

Ίσως κάποιος που η κυριότερη εμπειρία του προέρχεται από το γενικώς αστείο (ειδικώς από το '90 κι εντεύθεν...) φοιτητικό κίνημα, να υποσκελίζει μονάδες όπως για παράδειγμα ο Κουβέλης ή ο Παπαγιαννάκης. Ποιος ξεύρει...

Πέτρος Μακρής said:
Μα, ειναι κριτηρια αυτα για αρχηγο κοινοβουλευτικου κομματος? Το ξερεις πως μπορει να κληθει να σχηματισει κυβέρνηση συνεργασιας στις επομενες εκλογες? Θα τον παρει τηλεφωνο ο ταδε μεγαλοδιαπλεκομενος και θα χεστει επανω του, περισσοτερο απ'οσο χεζονται οι υπολοιποι! Ειναι σαν να πηγαινεις σε παρτιδα ποκερ με καβα τα 1000 και να εχεις στην τσεπη σου μονο 2-3 χιλιαδες. Εισαι σφαγμενος απο χερι...

Ενώ έχει κριτήρια ο Καραμανλής για πρωθυπουργός;
Πλάκα μας κάνεις;

Re: Απάντηση: Tσιπρας...

Στα σοβαρα θεματα (γιατι υπαρχουν και πολλα τετοια) χρειαζονται και αλλα προσοντα. 33 ετων ειμαι κι εγω. Βαλτε με να συνομιλησω με το Ντορα για το Σκοπιανο. Πλακα κανουμε τωρα? 'Η μαλλον, τοσο πολυ για πλακα ψηφιζουμε?

Σοβαρά τώρα, επειδή έχουμε βρεθεί και έχουμε συμφάγει κιόλας, σε έχω πιο ικανό -ή τουλάχιστον έχεις καλύτερες προθέσεις στο- να διαχειριστείς την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας από την Ν. Μπακογιάννη. Προσωπική μου άποψη πάντα. Αλλά με το που ανακοινώθηκε το όνομά της για το υπουργείο εξωτερικών, εγώ έβαλα μπρος τις διαδικασίες για την πώληση του σπιτιού μου στην Κύπρο.

Τώρα όσον αφορά το θέμα μας, θεωρώ και εγώ πως ο Τσίπρας είναι πολυ μικρός -και δεν εννοώ ηλικιακά- για να ηγηθεί του ΣΥΝ. Επί της ουσίας δεν έχει προσφέρει τίποτα στην πολιτική, και το μόνο που θα επιδιώξει είναι να προσελκύσει τους νέους βασισμένος μόνο στην ηλικία του και τη γλώσσα που χρησιμοποιεί.

Πείτε μου έναν πολιτικό αρχηγό με εμπειρία!!!
-Που να χειρίζεται με επιτυχία τα εξωτερικά θέματα.
-Που να έχει βάλει στη θέση του το πανίσχυρο κράτος, την υπερδύναμη που λέγεται Σκόπια.
-Που να μην κάνει την κότα μπροστά στον Τούρκο
-Που να μην κάνει την κότα μπροστά στον κάθε δημοσιογράφο
-Που να έχει ασχοληθεί με την Παιδεία (κατα τη γνώμη μου το κυριότερο εθνικό θέμα)
-Που να γνωρίζει τη λέξη "αξιοκρατία"
-Που να μην υπολογίζει το πολιτικό κόστος

Ισως παρέλειψα πολλά και σημαντικά, αλλά άν υπάρχει αυτός ο πολιτικός τότε ή όλα όσα γίνονται γύρω μου είναι ψέμματα,ή σε άλλη χώρα ζώ, ή δεν έχω σώας τας φρένας μου και παρακαλώ κλείστε με μέσα!!!-bye-

..........ψάξε ψάξε δεν θα τον βρεις....

μ' αρέσει που όλοι γκρινιάζουμε αλλά την ώρα της αλήθειας την κάνουμε την λαμογιά μας κι εμείς...

απο εμάς ξεκινάει το πρόβλημα παιδιά!

sorry για το o/t mr send..

-Που να έχει βάλει στη θέση του το πανίσχυρο κράτος, την υπερδύναμη που λέγεται Σκόπια.
-Που να έχει ασχοληθεί με την Παιδεία (κατα τη γνώμη μου το κυριότερο εθνικό θέμα)

Ισως παρέλειψα πολλά και σημαντικά, αλλά άν υπάρχει αυτός ο πολιτικός τότε ή όλα όσα γίνονται γύρω μου είναι ψέμματα,ή σε άλλη χώρα ζώ, ή δεν έχω σώας τας φρένας μου και παρακαλώ κλείστε με μέσα!!!-bye-

Αν υπήρχε τέτοιος , τώρα θα ήταν άνεργος ! :damnyou:

M.Παπαγιαννακης.

Σκέφτηκε κανείς τον Βασίλη τον Λεβέντη????