Tube preamp

Ευχαριστώ για την προσφορά

Αυτό το Σ/Κ δεν μπορώ εγώ άρα μπορεί να τον δοκιμάσει ο φίλος

Όταν είναι μπορώ να διαθέσω αν σε ενδιαφέρει έναν pass B1 για να έχουμε και οι δυο κάτι να κάνουμε

Αν είναι χρήσιμο για την συζήτηση περί κυκλώματος και αντίστασης εξοδου η έξοδος του προ θα πάει σε marchand xm9 Active cross με αντίσταση εισόδου 25κ και μήκος καλωδίων μικρότερο από 50cm

τώρα το παρατήρησα......
το επερχόμενο ΣΚ έχεις μετακόμιση ρεεεεεε :guitarist:

αυτό το ΣΚ είναι proΣΚ

το επόμενο είναι κουβαλημαΣΚ .... :flipout:

και βλέπουμε .... :afro:

*Κωστή θα σε πάρω τηλ

Last edited:
και γιατί να είναι απαγορευτικό ;
δεν έχει και τεραστία διαφορά στην θέση τις έντασις
παντός εγώ λόγο ενίσχυσις θα έβαζα 5687
Ο δικός μου με 6Ε6Π είναι στα 40

... με τις 88 μπορείς να βγάλεις τον πυκνωτή και να μειώσεις το κέρδος, ωστόσο ο ενισχυτής πάιζει ελαφρά χειρότερα.

Όταν είναι μπορώ να διαθέσω αν σε ενδιαφέρει έναν pass B1 για να έχουμε και οι δυο κάτι να κάνουμε

Ποια ειναι η αποψη σου για το buffer του Pass ?

Εχω διαβασει πολυ καλα σχολια!! δες και την vercione του Σαλας , που ειναι χωρις πυκνωτη στην εξοδο!!!

Το εχω τσεκαρει. :a0210:
Καποιος καπου δεν θυμαμαι μου ειχε πει οτι τελικα δεν παιζει και τοσο καλα αυτο το μπαφερ. Το ειχε φτιαξει και δεν.....
Το εχει ακουσει κανεις δικος μας?
(Αυτον τον Σαλας πως θα το κανουμε να γραψει εδω ..)

Το εχω τσεκαρει. :a0210:
Καποιος καπου δεν θυμαμαι μου ειχε πει οτι τελικα δεν παιζει και τοσο καλα αυτο το μπαφερ. Το ειχε φτιαξει και δεν.....
Το εχει ακουσει κανεις δικος μας?

πολύ απλά.....
:flipout::flipout:

Image26.jpg

Ποια ειναι η αποψη σου για το buffer του Pass ?

Σε εμένα ακούγετε ακριβές και κλινικό βέβαια είναι το κύκλωμα του pass χωρίς επεμβάσεις

Τελικά εγώ να τον δοκιμάσω τον pre όπως είναι δημοσιευμένο η όχι ???:ADFAD2:

Απάντηση: Re: Tube preamp

Σε πμ που έχουμε ανταλλάξει μου είπε ότι του τρώει πολύ χρόνο το DIYAUDIO και προφανώς δεν μπορεί να διαθέσει άλλο. Απ’ ότι φαίνεται δεν έχει και άδικο.

Πολυ καλο το Β1,αλλα σε σχεση με ενα σωστο λαμπατο υστερει παρα πολυ σε διαφανεια.
Αρκετες κατασκευες με τα 170ΒL/V εχουν αυτα τα χαρακτηριστικα.Καταπληκτικες μετρησεις (ωραια αποτελεσματα με τσοκ για φορτιο:):):))αλλα παντα τους λειπει αυτο το κλικ που εχουν μερικες καλες λαμπατες υλοποιησεις.Και φυσικα δεν εννοω τα μπαφερ που πωλουνται στο ebay..