Tuning stick

28 June 2006
2,941
"It all came to be by consistently applying know techniques and new insights, in the areas of crystal patterns, paramagnetic and piezoelectric properties of natural raw materials" και
"
On top of that the fine metal foil sticker is energetically treated, which causes it to contribute on a sub molecular level"
Εγώ φταίω που εκνευρίζομαι μετά? Μια ρημάδα ευρωπαϊκή αρχή δεν μπορεί να παρέμβει?
:violent-smiley-030:

http://www.akikoaudio.nl/en/akiko-audio/akiko-audio-audio-accessories/56-qwd

The Tuning Stick RCA comes with a firm, short connection and a metal RCA connector with nickel contacts. ούτε επίχρυσο rca δεν πλήρωσαν οι καρμίρηδες. Ολλανδοί παιδάκι μου, τι περιμένεις; Αλήθεια, σε ποιά υποδοχή μπαίνει;

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ξέρω που μπορούν να βάλουν οι ολλανδοί το στικ τους, αλλά άμα το γράψω θα φάω μπαν.

πάντως άμα το βάλουν, ευτυχώς έχει κορδονάκι στην άκρη για να βγαίνει....(λέμε τώρα)

Θα βγει και σε XLR ?

Αυτό πάλι το Akiko Audio Gem ''AJ'' Gold τι ρόλο βαραει?

Μεγαλες στιγμες engineering... αυτο λεει ειναι ενα κουτακι που περνας απο μεσα το καλωδιο των ηχειων (αρα θελεις τουλαστιχον 2) και το "εξαγνιζει"... εχει μεσα κρυσταλους και λοιπα πετραδια (gems) και "αναζωογονει" τον ηχο...

Ειναι το ιδιο με το απλο GEM αλλα το εχει "ευλογησει¨και ο VDH οπως λεει, οποτε εχει και διαπιστευση...

Οσοι παντως ενδιαφερεστε για το stick, υπαρχει και το Universal... το οποιο λεει το "δενεις" σε οποιο καλωδιο χρειαζεται ξεματιασμα... ρευματος, interconnect, τα παντα ολα...

http://www.akikoaudio.nl/en/akiko-audio/akiko-audio-audio-accessories/54-akiko-audi-tstick-rca-eng

Α ρε βρεγμενο stick που χρειαζεται...

(οποιαδηποτε ομοιοτητα με πετρες, κοτρωνες, λαδι ερπετου κλπ ειναι απολυτως συμπτωματικη)

Last edited:
fishstick_zpscc0c3354.jpg

:flipout::flipout::flipout:

Θα βγει και σε XLR ?

Αυτό πάλι το Akiko Audio Gem ''AJ'' Gold τι ρόλο βαραει?

"It has been scientifically proven that certain gemstones are capable of absorbing energy from their surroundings. Tourmaline for example has a piezoelectric effect."

Three birds were sitting on a windmill in Holland...

Μεγαλες στιγμες engineering... αυτο λεει ειναι ενα κουτακι που περνας απο μεσα το καλωδιο των ηχειων (αρα θελεις τουλαστιχον 2) και το "εξαγνιζει"... εχει μεσα κρυσταλους και λοιπα πετραδια (gems) και "αναζωογονει" τον ηχο...

Ειναι το ιδιο με το απλο GEM αλλα το εχει "ευλογησει¨και ο VDH οπως λεει, οποτε εχει και διαπιστευση...

Οσοι παντως ενδιαφερεστε για το stick, υπαρχει και το Universal... το οποιο λεει το "δενεις" σε οποιο καλωδιο χρειαζεται ξεματιασμα... ρευματος, interconnect, τα παντα ολα...

http://www.akikoaudio.nl/en/akiko-audio/akiko-audio-audio-accessories/54-akiko-audi-tstick-rca-eng

Α ρε βρεγμενο stick που χρειαζεται...

(οποιαδηποτε ομοιοτητα με πετρες, κοτρωνες, λαδι ερπετου κλπ ειναι απολυτως συμπτωματικη)

Φαντάσου το σαν ένα τεχνητό νεφρό για το σήμα! :flipout: :flipout:

Μια ρημάδα ευρωπαϊκή αρχή δεν μπορεί να παρέμβει?

Παρεμβαίνουν μόνο για θέματα ασφάλειας, οι απάτες δεν ενδιαφέρουν πλέον.
Να γυρνά το χρήμα, you know...

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ξέρω που μπορούν να βάλουν οι ολλανδοί το στικ τους...

Το έχουν βάλει ήδη.
Το λέει ξεκάθαρα: energeticaly treated!

...το "δενεις" σε οποιο καλωδιο χρειαζεται ξεματιασμα...
Αυτό το καλώδιο πώς το εντοπίζουμε; Με εξορκιστή; :rip:

Παρεμβαίνουν μόνο για θέματα ασφάλειας, οι απάτες δεν ενδιαφέρουν πλέον.
Να γυρνά το χρήμα, you know...

Το έχουν βάλει ήδη.
Το λέει ξεκάθαρα: energeticaly treated!

Αυτό το καλώδιο πώς το εντοπίζουμε; Με εξορκιστή; :rip:
Συμβουλευόμαστε τον κοσμηματοπώλη μας! :laugh:

Ειδικά τα μέλη που πρόκειται να έλθουν εις γάμου κοινωνία, μαζί με βέρες, δαχτυλίδια κλπ, ας προμηθεεύονται και μερικές πετρούλες.
-"Αγάπη μου, κοίτα τι ωραίους πολύτιμους λίθους σου πήρα;] :cool:

Πάντως είναι ν' απορεί κανείς πόσο εύκολα γίνονται αντικείμενα χειραγώγησης τα μέλη της Hi-End κοινότητας. Που δεν κάνουν άλλη δουλειά από το πρωί ως το βράδυ παρά να διαβάζουν κάθε είδους επιστημονική (αλλά κι' επιστημονικοφανή, όπως φαίνεται) θεωρία. Διότι μη μου πείτε, για να κυκλοφορούν αυτά τα πράματα και για να στήνεται ολόκληρη διαφήμιση γύρω τους, υπάρχει αγορά γι' αυτά! Αυτό είναι το γεγονός που δεν μπορώ να χωνέψω!