TURBO-X 4020D Bλάβη στην μητρική στους 2 μήνες λειτουργίας.

mourgos

New member
2 July 2008
47
Όπως λέει και ο τίτλος, η συγκεκριμένη τηλεόραση δούλεψε για 2 μήνες (ρεκόρ!) και ένα ωραίο μεσημέρι ενώ ήταν σε λειτουργία έκανε ένα τσάφ και παρέδωσε το πνεύμα.

Η διάγνωση ήταν βλάβη στην μητρική και επιδιορθώθηκε σε 3 ημέρες από το Πλάισιο.

Από το Πλαίσιο όμως δεν έμεινα ικανοποιημένος γιατί όταν την πήγα για επισκευή, ζήτησα να την πάρουν πίσω σε μειωμένη τιμή (που θα προσδιόριζαν αυτοί) και να αγοράσω κάποια άλλη και μάλιστα αρκετά ακριβότερη, αλλά αρνήθηκαν (ενώ έχουν το Store για την πώληση αυτών των επιδιορθωμένων μηχανημάτων).

Δεν πειράζει, δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά από Πλαίσιο...

Συμπέρασμα: Όσοι σκέφτεστε αγορά Turbo-X σκεφτήτε το διπλά...

πολλα turbo x ειναι κινέζικα που απλα πατάνε πάνω την στάμπα τους. Οπως και να έχει το μονο που αξιζει να παρεις απο turbo x και να μην σου χαλασει είναι κουτι υπολογιστή.

Απο την αλλη πιστευω με αρκετη ευγενεια και αρκετη μα αρκετη υπομονη μπορεις να καταφερεις κατι.Να πεις οτι εισαι πελατης, οτι θελεις καλυτερη εξυπηρετηση κ.τ.λ. και στο 1ο,2ο και 3ο δεν γινεται εσυ να λες το ιδιο ποιηματακι. Για μενα απο την στιγμη που διαλεξες μια τηλεοραση turbo x και σου χαλασε αλλα στην επισκευάσαν και δουλευει σωστα(για το ποσο διαστημα θα δείξει) παλι καλα να λες.

Γιατι αγοραζετε αυτη την παλιομαρκα? Οτι και να εχω παρει εχει βγει προβληματικο!

τα εχουμε χιλιαδες φορες.συσκευες του κιλου και μαλιστα τελευταια,πολλα απο αυτα φθανουν και τιμη αντιστοιχων επωνυμων προιοντων...!!τεραστιο θρασσος δηλαδη...

τα εχουμε χιλιαδες φορες.συσκευες του κιλου και μαλιστα τελευταια,πολλα απο αυτα φθανουν και τιμη αντιστοιχων επωνυμων προιοντων...!!τεραστιο θρασσος δηλαδη...

Πρίν από την Turbo-X είχα αγοράσει για την κρεβατοκάμαρα μία μικρότερη Toshiba που δεν ήταν και η φθηνότερη της κατηγορίας της.

Φαντάσου την έκπληξη μου όταν διαπίστωσα ότι είχε ακριβώς το ίδιο menu με την τρισκατάρατη Turbo-X!!

Οπότε για τα επώνυμα προιόντα που λές, κράτα μικρό καλάθι γιατί τα εργοστάσια φασόν, εκτελούν παραγγελίες γιά όλες τις εταιρείες ακόμα και για ''επώνυμες''.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιατι αγοραζετε αυτη την παλιομαρκα? Οτι και να εχω παρει εχει βγει προβληματικο!

Μάλλον για τους ίδιους λόγους με εσένα...

Το turbo-x πουλάει τα ανώνυμα κινέζικα της κακίας ώρας σε τιμές επωνύμων προϊόντων, τουλάχιστον 2 ή 3 φορές πάνω από την τιμή που θα βρίσκαμε το ίδιο στο ίντερνετ.
Μέλος του φόρουμ και αγοραστής turbo-x απαραδεκτον! :-)

Re: Απάντηση: TURBO-X 4020D Bλάβη στην μητρική στους 2 μήνες λειτουργίας.

Το turbo-x πουλάει τα ανώνυμα κινέζικα της κακίας ώρας σε τιμές επωνύμων προϊόντων, τουλάχιστον 2 ή 3 φορές πάνω από την τιμή που θα βρίσκαμε το ίδιο στο ίντερνετ.
Μέλος του φόρουμ και αγοραστής turbo-x απαραδεκτον! :-)

Η χρησιμότητα του φόρουμ είναι να μεταφέρουν οι συμμετέχοντες τις εμπειρίες τους για να βοηθούν τους υπόλοιπους.
Το thread που άνοιξα είχε αυτό τον σκοπό, αλλά βλέπω ότι αντί για αυτό ασχολείστε με το πόσο πιό έξυπνοι είστε εσείς που δεν αγοράσατε Turbo-X.

Παρεπιπτόντως όλα το υπόλοιπα θέματα εδώ, αφορούν ''επώνυμες'' εταιρείες με συνήθως μεγάλα προβλήματα και συνήθως έξαλλους αγοραστές...

(Θα με ενδιέφερε πάντως ένα link με την συγκεκριμένη τηλεόραση που ''βρίσκετε εσείς στο ίντερνετ 2 με 3 φορές κάτω'' στην τιμή, δηλαδή 50-100 !) :-)

Last edited:
Πρίν από την Turbo-X είχα αγοράσει για την κρεβατοκάμαρα μία μικρότερη Toshiba που δεν ήταν και η φθηνότερη της κατηγορίας της.

Φαντάσου την έκπληξη μου όταν διαπίστωσα ότι είχε ακριβώς το ίδιο menu με την τρισκατάρατη Turbo-X!!

Οπότε για τα επώνυμα προιόντα που λές, κράτα μικρό καλάθι γιατί τα εργοστάσια φασόν, εκτελούν παραγγελίες γιά όλες τις εταιρείες ακόμα και για ''επώνυμες''.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μάλλον για τους ίδιους λόγους με εσένα...

καλα-εννοηται οτι και οι επωνυμες εχουν προβληματα.το θεμα ειναι η συχνοτητα που παρουσιαζουν βλαβες.για τα συγκεκριμενα ομως φασον,μιλαω με ντοκουμεντα.
λογω της δουλειας μου,ανεβαινω αρκετες φορες στο τμημα του service για αλλαγες προιοντων και βλαβες.
σε πληροφορω οτι παρα πολλες φορες,εχω πετυχει διαφορα προιοντα turbox(ειδικα tablet και τηλεφωνα)και εξαγριωμενους πελατες να διαμαρτυρωνται,γιατι εχουν επισκεφτει επανειλημμενως το service για την ιδια συσκευη,χωρις να βρεθει λυση.ειτε επισκευαστει,ειτε δοθει καινουργιο,κατι θα παρουσιασει..την ιδια αποψη εχουν και αρκετοι γνωστοι και φιλοι που εχουν αγορασει διαφορα προιοντα turbox.
εαν νομιζεις οτι απλα ετυχε,μπορεις να συνεχιζεις να περνεις τα ιδια προιοντα.ο καθενας κανει τις επιλογες του,γιατι απλα αυτος πληρωνει..:2thumb22sup:

Last edited:
καλα-εννοηται οτι και οι επωνυμες εχουν προβληματα.το θεμα ειναι η συχνοτητα που παρουσιαζουν βλαβες.για τα συγκεκριμενα ομως φασον,μιλαω με ντοκουμεντα.
λογω της δουλειας μου,ανεβαινω αρκετες φορες στο τμημα του service για αλλαγες προιοντων και βλαβες.
σε πληροφορω οτι παρα πολλες φορες,εχω πετυχει διαφορα προιοντα turbox(ειδικα tablet και τηλεφωνα)και εξαγριωμενους πελατες να διαμαρτυρωνται,γιατι εχουν επισκεφτει επανειλημμενως το service για την ιδια συσκευη,χωρις να βρεθει λυση.ειτε επισκευαστει,ειτε δοθει καινουργιο,κατι θα παρουσιασει..την ιδια αποψη εχουν και αρκετοι γνωστοι και φιλοι που εχουν αγορασει διαφορα προιοντα turbox.
εαν νομιζεις οτι απλα ετυχε,μπορεις να συνεχιζεις να περνεις τα ιδια προιοντα.ο καθενας κανει τις επιλογες του,γιατι απλα αυτος πληρωνει..:2thumb22sup:

Ξαναδιάβασε τι έγραψα για Turbo-X και Πλαίσιο, με την δεύτερη θα το καταλάβεις ελπίζω...

Οσο για μένα, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες, έπρεπε να το περιμένω.

καλα-δεν χρειαζεται να πουλας πνευμα με..πρωτες και δευτερες ματιες.προφανως ουτε εσυ καταλαβες γιατι το ανοιξες το θεμα.
ενω ουσιαστικα συμφωνεις με τις απαντησεις των παιδιων,θες σωνει και καλα να ερθεις σε αντιπαραθεση.
ειναι βιτσιο αρκετων αυτη η συνηθεια και δεν σε παρεξηγω....:ADFADF1:

Ωρε φιλέ, για να προειδοποιήσεις τον κόσμο για το πάθημά σου δεν ανοιξες το νήμα;
Παρεξηγηθηκες που σου είπα πως κάποιος απο το παρόν φόρουμ, που έχει ενα υποτυπώδες ενδιαφέρον για audio, video δεν θα έπρεπε ουτε να πλησιάζει τα turbo-x?

Αυτό λέμε, πως αυτά τα προϊόντα είναι της χαμηλότερης δυνατής ποιότητας, αυτά που στη Κίνα πουλάνε στους πάγκους στο δρόμο με το κιλό και στα οποια βάζει μια ταμπέλα το πλαίσιο και τα πουλά εξαργυρώνοντας το όνομα της εταιρείας.
Υπάρχουν πολλά φθηνά αξιοπρεπή ηλεκτρονικά απο επώνυμες κινεζικές εταιρίες που μπορεί να δει οποίος δεν έχει πολλά χρήματα να διαθέσει. Αυτό που κάνει το πλαίσιο είναι καθαρή απάτη, να πουλάει ηλεκτρονικά όπως ο βεροπουλος συσκευαζει και πουλάει π.χ. ζάχαρη, γι αυτό το κάνει μόνο στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία και σεις αγοράζετε μια φίρμα που υπάρχει μόνο σε αυτές τις δύο χώρες.

Παρακολουθώντας ουδέτερα το θέμα , μάλλον σε διαφήμιση του Πλαίσιο παραπέμπει . Με την έννοια ότι κάτι που χάλασε επισκευάστηκε άμεσα και χωρίς πολύ μανούρα . Καταλαβαίνω το ξενέρωμα του αγοραστή , αλλά αυτό είναι και το νόημα της εγγύησης , ότι για ένα συγκεκριμένο διάστημα θα έχει τηλεόραση .Μπράβο στο Πλαίσιο λοιπόν .

Ενταξει το παλικαρι πηρε κατι καλως ή κακως, συναντησε ενα προβλημα το ειπε τελος. Για μενα οπως και να εχει καλα έκανε διοτι δεν υπαρχουν μελη που ειναι χρονια στον χωρο οποτε τα υπολοιπα θαρρω είναι περιττα.

Απάντηση: Re: TURBO-X 4020D Bλάβη στην μητρική στους 2 μήνες λειτουργίας.

Παρακολουθώντας ουδέτερα το θέμα , μάλλον σε διαφήμιση του Πλαίσιο παραπέμπει . Με την έννοια ότι κάτι που χάλασε επισκευάστηκε άμεσα και χωρίς πολύ μανούρα . Καταλαβαίνω το ξενέρωμα του αγοραστή , αλλά αυτό είναι και το νόημα της εγγύησης , ότι για ένα συγκεκριμένο διάστημα θα έχει τηλεόραση .Μπράβο στο Πλαίσιο λοιπόν .
Από το πλαίσιο αγόρασα τηλεόραση κι εγώ. Φοβερό μοντέλο της Panasonic 50", σε τιμή προσφορά 600 , όταν όλοι οι άλλοι πουλαγαν στα 900!
Σε μια βδομάδα κάηκε το τροφοδοτικό.
Την επέστρεψα στο Πλαίσιο, την εξέτασαν σε 15-20 λεπτά, μου έφεραν μια καινούρια από την αποθήκη, τη φόρτωσα κι έφυγα.

Ο λόγος γίνεται για τα turbo-x προϊόντα, που κατά κανόνα ΔΕΝ αξίζουν τα λεφτά τους και μάλλον σε άλλες χώρες δεν θα εκπληρουσαν τις προδιαγραφές για να πωλούνται.
π.χ. είναι γελοίο να πωλείται ένα κινητό turbo-x 200 και να μην έχει play store, όταν από Κίνα μπορείς να αγοράσεις αντίστοιχο με 80-100 και με πλήρες software.

Re: Απάντηση: Re: TURBO-X 4020D Bλάβη στην μητρική στους 2 μήνες λειτουργίας.

Από το πλαίσιο αγόρασα τηλεόραση κι εγώ. Φοβερό μοντέλο της Panasonic 50", σε τιμή προσφορά 600 , όταν όλοι οι άλλοι πουλαγαν στα 900!
Σε μια βδομάδα κάηκε το τροφοδοτικό.
Την επέστρεψα στο Πλαίσιο, την εξέτασαν σε 15-20 λεπτά, μου έφεραν μια καινούρια από την αποθήκη, τη φόρτωσα κι έφυγα.

Ο λόγος γίνεται για τα turbo-x προϊόντα, που κατά κανόνα ΔΕΝ αξίζουν τα λεφτά τους και μάλλον σε άλλες χώρες δεν θα εκπληρουσαν τις προδιαγραφές για να πωλούνται.
π.χ. είναι γελοίο να πωλείται ένα κινητό turbo-x 200 και να μην έχει play store, όταν από Κίνα μπορείς να αγοράσεις αντίστοιχο με 80-100 και με πλήρες software.

Φίλε μου το πλαίσιο και πολλά άλλα καταστήματα π.χ Γερμανός , Multirama Κωστοβολος λειτουργούνε με τις μάζες . Με κόσμο που δεν ασχολείται με τα φορουμ , που δεν έχει καταναλωτική συνείδηση , που δεν έχει Paypal που δεν ξέρει τι είναι το ebay και που ακόμα νομίζει οτι όλες οι τηλεοράσεις ίδιες είναι . Ο πλαισιος μπορεί να φέρει οτι μπακατέλα κινήτο θέλει , απο τη στιγμή που βρίσκει κοινό να την πουλήσει η ευθύνη πάει στο κοινό . Ο φίλος που ξεκίνησε το θέμα και κράζει, κατά την γνώμη μου, δεν έχει δίκιο . Πήρε για μένα αυξημένο ρίσκο .Αν είχε βγει καλή η τηλεόραση όμως θα ένιωθε περήφανος και ξύπνιος που πήρε τηλεόραση και όλοι εμείς τα κορόιδα τις πληρώνουμε χρυσάφι τις επώνυμες .Οχι οτι οι επώνυμες δεν χαλάνε .

Φθηνά ηλεκτρονικά πουλάει κατά καιρούς και το Lidl, όμως αυτά κατά κανόνα αξίζουν τα λεφτά τους. Το νόημα της κουβέντας εδώ είναι να προφυλάξουμε τον κόσμο από τα turbo-x και τα όμοια τους.

Re: Απάντηση: TURBO-X 4020D Bλάβη στην μητρική στους 2 μήνες λειτουργίας.

Δουλευω σε μια εταιρια και αγοραζω απο πλαισιο λογω της μεγαλης πιστωσης που μας δινει
Eτσι πολλες φορες αναγκαζομαι και περνω turbo x λογω του οτι στις χαμηλες μεσαιες κατηγοριες τιμης μονο τα παραπανω υπαρχουν!
Tα περισσοτερα χαλανε και φυσικα αντικαθιστανται αλλα ειναι η ταλαιπωρια του σερβις και η αβεβαιοτητα οτι οταν θα εχει ληξει η εγγυηση θα συνεχισουν να δουλεουν
Kαι το χιουμοριστικο!
Oταν πηγαινω για αγορες ξερω οτι οι πωλητες θα μου προτεινουν την μαρκα τους.
Eτσι σε ερωτηση μου για ποιο λογο το ασυρματο πληκτρολογιο τους ηταν μονο 3 ευρω φθηνοτερο απο ενα microsoft (20 με 17 ευρω η διαφορα) με υφος σοβαρο μου ειπε οτι 3 ευρω ειναι μεγαλο ποσο στην εποχη μας και γιατι να το δωσεις αφου και τα δικα τους επωνυμα ειναι! Eπισης οτι κ ο ιδιος τα προτιμουσε και πριν δουλεψει στο πλαισιο :)

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ TURBOX 26 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ TURBOX 26 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!
Να που υπάρχουν και εξαιρέσεις για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Κορακοζώητη να σου είναι!!!