Turbo-x Hive III

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

cacau

Moderator
Staff member
7 June 2008
21,059
Αθήνα
Δεν ξέρω αν κάποιος εδώ είχε την ατυχή έμπνευση να αγοράσει ένα... Χθες έπεσε στα χέρια μου - τους το έκαναν δώρο, και μου το έφεραν μήπως βγάλω άκρη.

Το βασικό πρόβλημα ξεκινάει από το ότι ΔΕΝ έχει google play, gmail κ.λ.π. και δεν υπάρχει προς το παρόν τρόπος να τα προσθέσεις - ακόμα και αν εγκαταστήσεις τα σχετικά apk κρασάρουν στο άνοιγμα. Υπάρχει το "Πλαίσιο market" - με άλλα λόγια το slide.me βαφτισμένο αλλιώς, το οποίο είναι πολύ περιορισμένο σε επιλογές. Κάνεις εγγραφή κανονικά βέβαια, αλλά δυστυχώς πολλές εφαρμογές - στο συγκεκριμένο tablet τουλάχιστον - κρασάρουν, με αποτέλεσμα να είσαι σε αναζήτηση προκειμένου να βρείς κάτι για να δείς βίντεο ή να ακούσεις μουσική (στα παιχνίδια δεν φτάσαμε ακόμα). Υπάρχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές βέβαια, αλλά παραδόξως δεν φαίνονται στο πάνελ των εφαρμογών ή κάπου αλλού. Για να δείς βίντεο ας πούμε, πρέπει να βρείς το βίντεο και να κλικάρεις πάνω του οπότε ανοίγει με την προεγκατεστημένη. Αν όμως θέλεις να ανοίξεις την εφαρμογή και να δείς τι έχεις από βίντεο, δεν μπορείς γιατί δεν φαίνεται πουθενά (η εφαρμογή). Είμαστε σε έρευνα λοιπόν video και music player από slide.me που να μην κρασάρουν... Ευτυχώς βρέθηκαν αντίστοιχες για φωτογραφίες και ανάγνωση βιβλίων, καθώς και το KingSoft office για αρχεία docx, xlx, pdf κ.λ.π. Κι από mail? Από τον client κάνεις login στο gmail και το "μισο-έχεις"...

Το μηχανάκι υποτίθεται ότι είναι root, έτσι λέει το ένα και μοναδικό checker από Πλαίσιο market, αλλά superuser για να δώσει πρόσβαση στις εφαρμογές δεν υπάρχει. Άρα μιλάμε για την "μεσοβέζικη" κατάσταση που βρίσκονται τα χειρότερα κινέζικα tablet. Προσπάθεια να διορθωθεί η κατάσταση δεν απέδωσε, και κανονικό root δεν επιχειρήθηκε προκειμένου να μην χαθεί η εγγύηση.

Τα συμπεράσματα δικά σας...
 
20 June 2006
9,531
Θεσσαλονίκη
Τελικα μαλλον τα περισσότερα turbo x ετσι ερχονται ( χωρις Market) παρουσιάζοντας μαλιστα το ιδιο θεμα με το κρασαρισμα μετα απο προσπάθεια εγκατάστασης του μαρκετ.
Το ιδο συνάντησα και εγω σε ενα 8ιντσο που ειχε αγορασει φιλος και μου το εφερε για να βγαλω και εγω με την σειρα μου ακρη.
Τελικα καλυτερα ειναi να κανεις επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και να του βαλεις το black market .
 

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
Είναι απαράδεκτη η κατάσταση με τα tablet του πλαισίου.
Ο κόσμος την πατάει – γιατί δεν ξέρει.
Συνήθως για δώρο πρόκειται (όπως και η παραπάνω ιστορία από cacau) – δώρο από τη γυναίκα στον άντρα της – δώρο στον κουμπάρο κ.ο.κ.
Είναι απαράδεκτοι και οι πωλητές – μάλλον συγνώμη δε φταίνε ακριβώς αυτοί – είναι εταιρική κατεύθυνση να τα προμοτάρουν
Τόσος κόσμος τα έχει πληρώσει – για να καταλάβει ότι είναι ένα κουτσό προϊόν - ένα κακό προϊόν
Κρίμα
 
Last edited:
20 June 2006
9,531
Θεσσαλονίκη
Όλα τα είδη που πουλάει το Πλαίσιο και είναι no-name ή Turbo X είναι σχεδόν για πέταμα. Μακριά..

Αυτό είναι αρκετά υπερβολικό.
Εχω αγοράσει αρκετά προϊόντα με την φίρμα του πλαισίου και ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.
 

STRATOS1983

Senior Member
Είναι απαράδεκτη η κατάσταση με τα tablet του πλαισίου.

ειναι απαραδεκτη η κατασταση με ολα τα πραγματα του πλαισίου(μηλαμε παντα για turbo x)

και μαλιστα ειναι απαραδεκτη η συμπεριφορα τους οταν τους πας κατι ελλατωματικο ακομα και εντος εγγυησης.
εχω φαει πολυ μεγαλη ταλαιπωρια με λαπτοπ turbox(και μαλιστα ακριβο μοντελο) φιλου και η οδυσσεια τελειωσε ΜΟΝΟ οταν ''σηκωσα'' μανικια και εκανα μεγαλη φασαρια και τσαμπουκα ως δια μαγειας διαπηστωθηκε οτι τελικα ειχαμε δικιο, δυστυχως μονο ετσι καταλαβενουν και εξυπηρετουν.
 

STRATOS1983

Senior Member
ααα και το καλυτερο, οχι μονο παραδεχτηκαν οτι το προιον τους ηταν ελλατωματικο, αλλα τους εδωσα 3 μερες χρονο να με καλεσουν για να μου δωσουν ολο το ποσο πισω χωρις να ειμαι υποχρεομενος να αγορασω κατι αλλο απο το καταστημα τους οπως συνηθως κανουν, και το ιδιο μου προτηναν και εμενα.
και μου επεστρεψαν ολα τα λευτα την ιδια μερα κιολας.
 

sotoniko

New member
3 April 2009
1
Cacau αγορασα και εγω ενα tablet spice V και διαπιστωσα μετα την αγορα οτι οι εφαρμογες του market.me ειναι χαλια και πολυ περιορισμενες καθως και οτι απουσιαζει το Google play. Οι δυνατοτητες του ομως ειναι πολυ καλυτερες απο τα αλλα της κατηγοριας του με πολυ λιγοτερα χρηματα. Επισης εχει εξοδο HDMI για συνδεση με tv.
Γενικα πιστευω οτι αν δε μου χαλασει καταασκευαστικα δε θα εχω προβλημα αφου κανει αυτα που του ζηταω.
 
17 June 2006
25,080
Αθήνα
Απάντηση: Re: Turbo-x Hive III

Cacau αγορασα και εγω ενα tablet spice V και διαπιστωσα μετα την αγορα οτι οι εφαρμογες του market.me ειναι χαλια και πολυ περιορισμενες καθως και οτι απουσιαζει το Google play. Οι δυνατοτητες του ομως ειναι πολυ καλυτερες απο τα αλλα της κατηγοριας του με πολυ λιγοτερα χρηματα. Επισης εχει εξοδο HDMI για συνδεση με tv.
Γενικα πιστευω οτι αν δε μου χαλασει καταασκευαστικα δε θα εχω προβλημα αφου κανει αυτα που του ζηταω.

Υπάρχει λύση για το spice iv με google play με Gmail, root απ ολα.. το πηρα στα παιδιά..
Η λύση βρίσκεται σε κάποιο post στις αξιολογήσεις των χρηστών στην σελίδα του προϊόντος στο Πλαίσιο.

Για όποιον δεν ξέρει και δεν ασχολείται με το σπορ εννοείται την παταει εύκολα.
 
20 June 2006
9,531
Θεσσαλονίκη
Θα χαρει το φιλαρακι μου αν και το βαρέθηκε συντομα και πηρε το Galaxy tab3...
Παρολα αυτα για οποιον ενδιαφερεται η λυση που προτείνεται στο site του πλαισίου αναφέρει:

http://www.mediafire.com/?cj4yi2o9392522i
κατεβαστε το παραπανω καντε unrar και στειλτε μονο το gmail apk και το vending apk στο tablet.ανοιξτε τον εξερευνητη εγκαταστηστε το gmail πρωτα και μετα το vending χωρις να τα τρεξετε, καντε reboot**,τρεξτε το gmail.συνθεθειτε τρεξτε το μαρκετ
 

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
Μπράβο παίδες για την ενημέρωση , καλή λευτεριά στους κλειδωμένους, και πάντα με προσοχή ή βοήθεια από κάποιο γνωστό.