Turbo-X Media Player Oscar!!!

Δεν τον εχω συνδεδεμένο σε δίκτυο. θελω να τον φορτώνω ταινίες και να τις βλέπω... απλά και καλά! Αλλιως αν ήταν να μπλέξω με καλώδια δικτύου ή ακομα χειρότερα με wifi που απο ότι διάβασα εχει πρόβλημα, έπαιρνα ένα WD με 90 euros και ξεμπέρδευα!
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος :smile:

Βάλε ταινία και υπότιτλους σε φάκελο και ονόμασε τον φάκελο με την ονομασία της ταινίας, όταν θα περάσεις τον φάκελο στο όσκαρ θα περάσουν και οι υπότιτλοι, άσχετα που δεν θα τους βλέπεις, δεν το έχω κάνει αλλά νομίζω ότι θα δουλέψει.

καλησπερα στην παρεα σας.
ειμαι και εγω πλεον κατοχος του εν λογω player. Αλλά έγω 2 απορίες.
1) το net radio παιζει σε σας? γιατι σε εμένα απλα δεν εμφανιζει τιποτα.
2) το IMS έχει ελαχιστους σταθμούς που λειτουργουν. Θα μπορούσα να προσθέσω εγω κάποιους ακόμα, πχ απο shoutcast?
3) στο appmanager θα μπορουσα να προσθέσω άλλα applications? αν ναι απο που?

Εχω περασμένο στο μηχανακι το τελευταιο firmware του πλαισιου, και όλα παίζουν super.
mp3, flac ok
720p ok
1080p ok
streaming σε 100 lan δικτυο οκ (και με εξωτερικούς υποτιτλους).

Γενικότερα πάντως το μηχανακι τα σπαει για τα λεφτά του !!!!
Αν και για κάποιον που θελει κατι παραπάνω υπαρχει και αυτό http://cgi.ebay.com/1080p-Media-Pla...s_Video_HomeCinemaSystems&hash=item35b0aab87b
που λογικα ειναι ακριβως το ιδιο με το δικο μας μαζι με dvb support.

Το net radio σε μένα παίζει κανονικά, το έχει χωρισμένα σε είδη μουσικής και έχει εκατοντάδες σταθμούς από όλο τον κόσμο, δεν το πολύ χρησιμοποιώ όμως.
Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Το net radio σε μένα παίζει κανονικά, το έχει χωρισμένα σε είδη μουσικής και έχει εκατοντάδες σταθμούς από όλο τον κόσμο, δεν το πολύ χρησιμοποιώ όμως.
Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

με πιο firmware περασμενο? του πλαισιου?

Παιδιά καλησπέρα!!Τελικά αξίζει τα λεφτά του το εν λογώ player (oskar με 1ΤΒ) ή όχι??είμαι μεταξύ αυτου και WD LIVE κ απ όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα το κάθε ένα εχει τα κολληματάκια του κ έχω μπερδευτεί..Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος που το χει δουλέψει αρκετά..Δεν θέλω να δώσω πάνω απο 150,00 για m.player..

Φίλε μου το λογισμικό του πλαισίου έχω αλλά πήγα να το τσεκάρω ξανά για να είμαι σίγουρος και τώρα δεν δουλεύει. Τι να πω με τις μέρες του είναι. Πριν κανένα μήνα θυμάμαι ότι το δούλεψα αλλά τώρα γιοκ.

Φίλε μου το λογισμικό του πλαισίου έχω αλλά πήγα να το τσεκάρω ξανά για να είμαι σίγουρος και τώρα δεν δουλεύει. Τι να πω με τις μέρες του είναι. Πριν κανένα μήνα θυμάμαι ότι το δούλεψα αλλά τώρα γιοκ.

ok thanks για την απαντηση, μαλλον ειχες δοκιμασει το IMS ισως οχι το net radio.

Κανεις αλλος εδω στο forum που να ξερει τιποτα για internet radio?

Αυτά πάνε πακέτο νομίζω, το world internet radio από το ims και το net radio, και τα δύο δουλεύανε πριν κανένα μήνα και τώρα δεν δουλεύουν.

Καλησπέρα ! θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς από εσάς έχει δοκιμάσει να παίξει ταινίες divx με υπότιτλους xsubs που έχουν δημιουργηθεί με το AVIAddXSub . Έχω διαβάσει όλο το forum αλλά δεν αναφέρεται τίποτα.
Ίσως μία λύση να είναι το demux σε srt αλλά δεν μπορώ να βρω τέτοιο εργαλείο.

Αυτά πάνε πακέτο νομίζω, το world internet radio από το ims και το net radio, και τα δύο δουλεύανε πριν κανένα μήνα και τώρα δεν δουλεύουν.

Το internet radio ούτε σε εμένα δουλεύει.

Γεια όσους έχουν πρόβλημα με streaming srt μέσω δικτύου (όπως είχα και γω μέχρι πρότινος), ας κοιτάξουν εδώ
Τη λύση την ανακάλυψα όταν δοκίμασα το oscar σε υπολογιστή με ΧΡ και ανακάλυψα ότι λειτουργούσε το streaming srt μέσω δικτύου ( τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα) κανονικότατα. Άρα το πρόβλημα ήταν κάποιες ρυθμίσεις των windows 7.

κάτι πιο εύκολο για να μην μπλέξεις με τόσες ρυθμίσεις είναι να κάνεις stream την ταινία με το ps3 media sever. εμένα δουλεύει κανονικά ακόμα και με .mkv αρχεία. το πρόβλημα το δικό μου είναι ότι τις ταινίες μου τις έχω κάνει .divx με το AVIAddXSub όπου έχουν ενσωματωθεί οι υπότιτλοι στο αρχείο (όπως στα dvd) και το μηχανάκι μας δεν τους βλέπει.

εχει βαλει κανεις απο εδώ το 725 firmware http://www.o2media.es/support/index..._a=viewarticle&kbarticleid=130&nav=0,16,90,97
Μήπως ειναι πιο καινουριο απο του πλαισίου και μας λύσει το θέμα του internet radio....??
Ασυμπίεστο που το κατέβασα είναι 60mb...

Το δοκίμασα και το έβγαλα! Δεν έπεζε το Internet radio που ρωτάς και επιπλέον το τηλεκοντρόλ έγινε σκληρότερο! Επίσης και η όλη σύνδεση wifi δεν ήταν ομαλή. Έχανε την σύνδεση, κολλούσε και έχανε την σύνδεση.

Παιδιά το παράγγειλα σήμερα αυτό με το σκληρό 1TB!!Κ το περιμένω με αγωνία:2thumb22sup:

Παιδιά το παράγγειλα σήμερα αυτό με το σκληρό 1TB!!Κ το περιμένω με αγωνία:2thumb22sup:

Καλορρίζικο, αλλά θέλει γερά νεύρα, απ' ό,τι
θα έχεις διαβάσει εδώ μέσα...:grandpa:
Μιας και ξαναγράφω, βρήκε κανείς πώς και αν,
παίζονται οι πλάγιοι (italics) και οι έντονοι (bold) υπότιτλοι
για να μή βγαίνουν κάθε τόσο εκείνα τα απαίσια σπαστικά
<i> και <b>;

παρέλαβα το εν λόγω μηχανάκι προχθές κ οφείλω να ομολογήσω πώς εντυπωσιάστηκα!!Συγκεκριμμένα η ποιότητα εικόνας είναι απίστευτη σε 1080p δίχως σκαλόματα κάτι που έβλεπα έντονα με ένα παλιότερο egreat..χωρίς κολλήματα το time seek και πολύ βολικό..Διάβασε ότι αρχείο κ αν του έβαλα ακόμη και iso 1080p από usb stick με υπότιτλους που παραμετροποιούνται εύκολα.Λίγο πιο άσπροι να ήταν θα βόλευε περισσότερο αλλα κ πάλι δεν με ενοχλεί..Οσο για το τηλεκοντρόλ που απασχόλησε πολούς στο φόρουμ πιάνει απ τα 7 μέτρα με τη μία ακόμη κ αν το γυρίσω ανάποδα στον τοίχο..Εντάξει είναι σκληρά τα κεντρικά πλήκτρα πλοήγησης αυτό μόνο!!!!Αλλά εκεί που έμεινα με ανοιχτό το στόμα ήταν όταν έπαιξε χωρίς δυσκολία μέσω δικτύου απ το laptop (μέσω wi-fi απ το royter και σύνδeση oskar-router με lan που είναι δίπλα) full hd 1080p,ομολογώ δεν το περίμενα..Σε θέματα δικτύου είμαι ψιλοάσχετος και δεν το χω ψάξει καλα να σας πώ την αλήθεια..´Οχι internet radio kai youtube δεν το κατάφερα να μου παίξει αλλά δεν με απασχολεί κιόλας..Λίγο αργή η μεταφορά των αρχείων στο σκληρό κ απαραίτητα με usb..Aκόμη το ψάχνω..Τώρα βρε παιδιά δεν έχω δει xtreamer ή met8er στην πράξη για να συγκρίνω την εικόνα με ένα ακριβότερο player, αλλά το συγκρίνω με ένα dreambox HD από δορυφόρο και ειλικρινά ψάχνω να βρώ την διαφορά στην ποιότητα.Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος για τα δικά μου δεδομένα πάντα.Ματρόσκες των 30 και 40 gb δεν κατεβάζω τόσο μεγάλα αρχεία..Αυτό που με απασχολεί κ θα ήθελα την βοήθειά σας είναι με το firmware..Να του περάσω το τελευταίο που δίνει το plaisio ή όχι;;;Αυτό που φοράει τώρα είναι το BL DEC 28 2010 V26-101228..

Last edited:
Νομίζω αυτό που φοράς πρέπει να είναι και το τελευταίο που δίνει το πλαίσιο, δεν νομίζω να δίνει ποιο καινούργιο το πλαίσιο; Και εγώ που το κατέβασα πριν κανένα δίμηνο από το πλαίσιο νομίζω Δεκέμβριος του 10 είναι. Λείπω τώρα από το σπίτι, μόλις γυρίσω θα το τσεκάρω και θα σου πω.

Νομίζω αυτό που φοράς πρέπει να είναι και το τελευταίο που δίνει το πλαίσιο, δεν νομίζω να δίνει ποιο καινούργιο το πλαίσιο; Και εγώ που το κατέβασα πριν κανένα δίμηνο από το πλαίσιο νομίζω Δεκέμβριος του 10 είναι. Λείπω τώρα από το σπίτι, μόλις γυρίσω θα το τσεκάρω και θα σου πω.

Oκ θα περιμένω!!Ξέρεις πώς γίνεται να αναπαράγεις φωτογραφίες και παράλληλα να παίζει μουσική από πίσω??στο manual λέει πώς γίνεται αλλά δεν μπορώ να το καταφέρω:bigcry: Δεν βλέπει τους υπότιτλους μέσα στους φακέλους έτσι ώστε να μπορείς να τους μεταφέρεις(ευτυχώς τους διαβάζει) ,αυτο στα μείον.
Εχει δουλέψει σε κανέναν internet radio?

παιδια μια βοηθεια θελω με τους υποτιτλους, οι ταινιες ειναι bluray παιζουν κανονικα στο pc εχουν ξεχωριστους υποτιτλους , στο oscar οταν παταω το πληκτρο subtitles μου λεει υποτιτλος απενεργοποιημενος και δεν μου δινει δυνατοτητα να κανω κατι αλλο. Πρεπει να κανω κατι αλλο στα μενου? Το firmware ειναι το τελευταιο απο το plaisio. Ευχαριστω

Last edited: