spyrakos
AVClub Enthusiast
- 16 January 2010
- 709
Αυτό θα πει υποστήριξη!Ποιο firmware ??
σε ποια σελίδα ???
Δεν βρίσκω κάτι ... :furious3:
Έχουν βγάλει το προιόν απο τη σελίδα τους ? :furious3:
Αυτό θα πει υποστήριξη!Ποιο firmware ??
σε ποια σελίδα ???
Δεν βρίσκω κάτι ... :furious3:
Έχουν βγάλει το προιόν απο τη σελίδα τους ? :furious3:
παιζεις με τον πονο μας φιλαρακο?κατεβασα το νεο firmware απο την σελιδα του plaisio...και ομολογω οτι το μηχανημα μεταμορφωθηκε σε ταχυτητα και δυνατοτητες...παρολαυτα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιζει τα αρχεια του youtube....:furious3:
περαν αυτου ομως θεωρω οτι με το καινουργιο firmware διορθωθηκαν
και τα bugs που εχουν αναφερθει ανωθεν
αλλα οποιος εχει καταφερει να παιξει youtube ας μα το πει please
- Όντως όταν το πρωτοπήρα στο wifi είχε αρκετά προβλήματα, αποσυνδεόταν εύκολα και για να μη το πολυψάχνω το γύρισα wired (μαζί με κανα δυο τρύπες στους τοίχους...). Με τα καινούρια FW πιθανώς να έχουν διορθωθεί κάποια πράγματα αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μια δοκιμή θα πείσει και υπάρχει πάντα η δυνατότητα να ξαναγυρίσει σε προηγούμενο FW (forced update με το on/off).
- Το FW που είχε βγάλει το Πλαίσιο στη σελίδα του είναι ακριβώς το ίδιο με το ver. 0600 στο παραπάνω ισπανικό site για το Nexus500 (δοκιμασμένο).
- Γενικά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ειδικά Ισπανικά/Ελληνικά ή Κινέζικα FW updates. Όλα είναι ίδια και μάλλον ξεκινούν από το παραπάνω κινέζικο site (στα .rar αρχεία εκτός απο το install.img έχει και κάποια release notes για όσους θέλουν να δούν τις διαφορές)
Διορθώνω για το youtube.
Δουλεύει κανονικότατα !
Οταν κάνεις αναζήτηση στα video πατάς ένα από όλα μετά το δεξί βέλος και μετά στη νέα οθόνη το ΕΝΤΕR και στο δείχνει. Δεν έχω τσεκάρει τι γίνεται με τα high definition αλλά μου άρεσε που τουλάχιστον πλέον παίζουν!
παιζεις με τον πονο μας φιλαρακο?
εδω το εβγαλαν απο το site τους,φανταζομαι κραξιμο που εφαγαν!!!
εσυ βρηκες και firmware?
και γιατι δεν ποσταρες το λινκ,αφου το βρηκες?
σε μενα δεν παιζει...ποιο firmaware εχεις?
katevaze me ensomatomenoys na sothisΚαλησπερα και καλος σας βρηκα.
εχω παρη τον oskar αλλα δεν μπορω να δω υποτιλτους με τιποτα ειναι απενεργοποιιμενη,τα αρχεια μου ειναι mkv και srt
εχω απελπιστη,σε αλλον player σε δορυφορικο δεκτη ηταν ολα κανονικα.
Παιδια θα ηθελα τα φωτα σας
αν μπορη καπιος να με βοηθιση θα του ημουν υποχρεως.
φιλικα Νικος
ayta tis logitechΕχω αγοράσει το Turbo-X Media Player από το Πλαίσιο εδώ και κάμποσο καιρό. Καλό μηχανάκι, αλλά το τηλεκοντρόλ του είναι ότι χειρότερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο universal remote που να "μαθαίνει", ώστε να δώ κάτι καλύτερο στα χέρια μου. Αν γνωρίζει κάποιος θα εκτιμήσω την απάντησή του!
δεν εχει σχεση αμα ειναι ανοιχτη η κλειστη,αμα ειναι ενσωματωμενη τους εμφανιζει οπως και να χει.Νικο τουσ εχω ενσοματομενους αλα τιποτα παω στο μενου και μου λεει ειναι απενοργοπιοιμενη δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.