Turbo-X Media Player Oscar!!!

Παιδιά καλησπέρα!
Χθες πήρα και εγώ το OSCAR σε προσφορά με 1τ σληρό wd στα 150ε.
Μέχρι εδώ καλά!

Κανένας όμως δεν μου είπε ότι πρέπει να έχω τελειώσει το ΜΙΤ για να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω.:award:

Το manual είναι ίσως πιο φτωχό και κακογραμμένο και από manual της καφετιέρας μου. :7SFGSFG:

Επειδή έχω χιλιάδες (κυριολοεκτικά) απορίες σχετικά με την χρήση του (συνδεση με wifi, μεταφορά με wifi, utube, bittorent klp) και εγώ απλά ταινιούλεσ θέλω να βλέπω......αν θέλει κάποιος που το έχει ας μου στείλει ένα πμ να επικοινωνήσουμε, γιατί αλλιώς με βλέπω να το πηγαίνω πίσω!!:ADFADF1:

Εγώ ταινιούλες θέλω να βλέπω

Παιδιά καλησπέρα!
Χθες πήρα και εγώ το OSCAR σε προσφορά με 1τ σληρό wd στα 150ε.
Μέχρι εδώ καλά!

Κανένας όμως δεν μου είπε ότι πρέπει να έχω τελειώσει το ΜΙΤ για να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω.:award:

Το manual είναι ίσως πιο φτωχό και κακογραμμένο και από manual της καφετιέρας μου. :7SFGSFG:

Επειδή έχω χιλιάδες (κυριολοεκτικά) απορίες σχετικά με την χρήση του (συνδεση με wifi, μεταφορά με wifi, utube, bittorent klp) και εγώ απλά ταινιούλεσ θέλω να βλέπω......αν θέλει κάποιος που το έχει ας μου στείλει ένα πμ να επικοινωνήσουμε, γιατί αλλιώς με βλέπω να το πηγαίνω πίσω!!:ADFADF1:

Εγώ ταινιούλες θέλω να βλέπω

Φίλε Lambert ,μην αγχώνεσαι !! Πες τι απορίες έχεις κι ίσως να μπορούμε να σου τις λύσουμε ....

Δεν αγχωνομαι απλα οπωσ ειπα δεν γνωριζω πολλα οποτε θελει καποιο effort το οποιο λογω περιορισμενου χρονου το κανει ψιλοδυσκολο.
Ερώτημα 1
Έχει βρει το wifi μονο2 φορές. Τις άλλες βάζω γουαπ και δεν μπαίνει.
Ερώτημα 2 (εάν λυθεί οριστικά το πρώτο...)
Πως δημιουργώ δίκτυο ώστε να δω το player απο τον υπολογιστή μου;

Μφχ Λ

Καλημερα στα παιδια του φορουμ. Αντιμετωπιζω και εγω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο player. Το wifi αρνειται να το βρει και βγαζει συνεχεια μηνυμα οταν πας να σεταρεις το δικτυο, αδυναμια ληψης ssid.
Ξερει καποιος πως το λυνουν αυτο? Εχω περασμενο και το τελευταιο firmware του Δεκεμβριου.

Απάντηση: Re: Turbo-X Media Player Oscar!!!

Καλημερα στα παιδια του φορουμ. Αντιμετωπιζω και εγω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο player. Το wifi αρνειται να το βρει και βγαζει συνεχεια μηνυμα οταν πας να σεταρεις το δικτυο, αδυναμια ληψης ssid.
Ξερει καποιος πως το λυνουν αυτο? Εχω περασμενο και το τελευταιο firmware του Δεκεμβριου.

Το ίδιο πρόβλημα και απο εμένα, μέχρι που απελπίστηκα να ψάχνω και πήρα το AC RYAN και βρήκα την υγειά μου. Δεν νομίζω ότι μπορεί να συνδεθεί εκτός και αν τα 8 στα 10 είναι ελαττωματικά, το έχω μόνο για να του περνάω έργα και φωτογραφίες απο το PC στον σκληρό με σύνδεση USB και το έχω συνδέσει στο σαλόνι ( τα καλά εργαλεία τα βάζω πάντα στο υπνοδωμάτιο γιατί εκεί παρακολουθώ τις ταινίες )

Re: Απάντηση: Re: Turbo-X Media Player Oscar!!!

Το ίδιο πρόβλημα και απο εμένα, μέχρι που απελπίστηκα να ψάχνω και πήρα το AC RYAN και βρήκα την υγειά μου. Δεν νομίζω ότι μπορεί να συνδεθεί εκτός και αν τα 8 στα 10 είναι ελαττωματικά, το έχω μόνο για να του περνάω έργα και φωτογραφίες απο το PC στον σκληρό με σύνδεση USB και το έχω συνδέσει στο σαλόνι ( τα καλά εργαλεία τα βάζω πάντα στο υπνοδωμάτιο γιατί εκεί παρακολουθώ τις ταινίες )

Όλα τα λεφτά η πρόταση στην παρένθεση...:worshippy::worshippy::worshippy:

M'άλλα λόγια λοιπόν ...το USB stick που παρέχεται με την συσκευασία είναι "μειωμένης αντίληψης wireless δικτύου" . Μήπως να δοκίμαζε κάποιος που μπορεί με κάποιο άλλο ?

Πραγματικά χαίρομαι που δεν είμαι ο μονος!!! (αστιευομαι)
Χθες το επέστρεψα πίσω και πήρα πιστωτικό.
Το αστείο είναι ότι στο σέρβις το συνδεσαν με επιτυχία πέντε φορές.
Όπως είπα δεν είμαι γνωστής οπότε ίσως να ήθελε κάποια ρύθμιση το ρουτερ μου.
Σε κάθε περίπτωση με στεναχωρησαν τα ακόλουθα:
Wifi αδυναμία σύνδεσης, τηλεκοντρολ για ξύλο, θόρυβος, οδηγίες για γέλια...., ταχύτητα εγγραφής στο σκληρό.

Θα πάρω το wd live να ξενιασω!!! Και ας μην έχει σκληρό και wifi!!

ΥΣ πουλαω τον σκληρό 1g που έδινε πακέτο ε ν τ ε λ ω σ αχρησιμοποιητο e35!!

Θα πάρω το wd li

Πραγματικά χαίρομαι που δεν είμαι ο μονος!!! (αστιευομαι)
Χθες το επέστρεψα πίσω και πήρα πιστωτικό.
Το αστείο είναι ότι στο σέρβις το συνδεσαν με επιτυχία πέντε φορές.
Όπως είπα δεν είμαι γνωστής οπότε ίσως να ήθελε κάποια ρύθμιση το ρουτερ μου.
Σε κάθε περίπτωση με στεναχωρησαν τα ακόλουθα:
Wifi αδυναμία σύνδεσης, τηλεκοντρολ για ξύλο, θόρυβος, οδηγίες για γέλια...., ταχύτητα εγγραφής στο σκληρό.

Θα πάρω το wd live να ξενιασω!!! Και ας μην έχει σκληρό και wifi!!

ΥΣ πουλαω τον σκληρό 1g που έδινε πακέτο ε ν τ ε λ ω σ αχρησιμοποιητο e35!!

Θα πάρω το wd li

1g ? Μάλλον 1 Τ θέλεις να πεις νομίζω ε? Εγώ θα σου πρότεινα να τον κρατήσεις ....Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα γεμίζουν αυτά τα ρημάδια.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Turbo-X Media Player Oscar!!!

Όλα τα λεφτά η πρόταση στην παρένθεση...:worshippy::worshippy::worshippy:

Φίλε μου είμαι καλά ταμπουρωμένος και (έτοιμος για όλα). Στο υπνοδωμάτιο έχω : SONY PS3, AC RYAN PV76120 1TB, SONY SMP-N100, TOPFIELD TF7700HSCI KAI OCTAGON SF 918 HD.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Turbo-X Media Player Oscar!!!

Φίλε μου είμαι καλά ταμπουρωμένος και (έτοιμος για όλα). Στο υπνοδωμάτιο έχω : SONY PS3, AC RYAN PV76120 1TB, SONY SMP-N100, TOPFIELD TF7700HSCI KAI OCTAGON SF 918 HD.

Αυτό δεν είναι υπνοδωμάτιο....Αυτό είναι τα Village cinema's :D

Γεια χαρα.
Το πηρα σημερα το μηχανακι αλλα αν δεν καταφερω να το συνδεσω θα το παω πισω. Το εχω συνδεσει με ethernet και βλεπω το τοπικο δικτυο, κανω streaming απο το δικτυο αλλα δεν μπορω να το δω απο τον υπολογιστη μου, που ειναι το ζητουμενο για να του περναω γρηγορα και ευκολα τις ταινιες.
Μηπως μπορει κανενας να βοηθησει? Τρεχω windows 7 64bit.
Ευχαριστώ.

1g ? Μάλλον 1 Τ θέλεις να πεις νομίζω ε? Εγώ θα σου πρότεινα να τον κρατήσεις ....Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα γεμίζουν αυτά τα ρημάδια.....

Σωστά 1τ! Δυστυχώς δεν έχω desktop οπότε δεν θα μου χρησιμεύσει!
Νομίζω ότι τα 35ε είναι καλή τιμή για κάποιον που ενδιαφέρεται για σκληρό!
Τα υπόλοιπα, οποίος ενδιαφέρεται με πμ, για να μην χαλαω και το thread.

"εγώ ταινιουλες θέλω να βλέπω"...!

Σωστά 1τ! Δυστυχώς δεν έχω desktop οπότε δεν θα μου χρησιμεύσει!
Νομίζω ότι τα 35ε είναι καλή τιμή για κάποιον που ενδιαφέρεται για σκληρό!
Τα υπόλοιπα, οποίος ενδιαφέρεται με πμ, για να μην χαλαω και το thread.

"εγώ ταινιουλες θέλω να βλέπω"...!

Desktop....δεν θα σου χρησιμεύσει.....νοιώθω μια αβεβαιότητα φίλτατε....
Πως θα βλέπεις ταινίες όταν θα πάρεις το WD live?

Τι ακριβώς σε κάνει και αισθάνεσαι "μια αβεβαιότητα", απο αυτό που είπα φιλτατε;

Τι ακριβώς σε κάνει και αισθάνεσαι "μια αβεβαιότητα", απο αυτό που είπα φιλτατε;

Mε όλο το θάρρος δηλαδή, αλλά απόρησα πως θα βλέπεις ταινίες από το Live χωρίς δίσκο ? Θα streaμάρεις από το PC ?

Mε όλο το θάρρος δηλαδή, αλλά απόρησα πως θα βλέπεις ταινίες από το Live χωρίς δίσκο ? Θα streaμάρεις από το PC ?

Με έναν εξωτερικό portable δισκο. Απλά, λιτά, απεριττα! Ούτε wifi ούτε δίκτυα κλπ!!
Απλά επειδή δεν έχω desktop, ο δίσκος απο το bundle του πλαισίου πλέον μου είναι αχρηστος.
Φιλικά Λ

Γεια χαρα.
Το πηρα σημερα το μηχανακι αλλα αν δεν καταφερω να το συνδεσω θα το παω πισω. Το εχω συνδεσει με ethernet και βλεπω το τοπικο δικτυο, κανω streaming απο το δικτυο αλλα δεν μπορω να το δω απο τον υπολογιστη μου, που ειναι το ζητουμενο για να του περναω γρηγορα και ευκολα τις ταινιες.
Μηπως μπορει κανενας να βοηθησει? Τρεχω windows 7 64bit.
Ευχαριστώ.

Προσπαθησε απο το windows explorer να κανεις map network drive και δωστου την ip/c π.χ. δεξι κλι στο my computer - network drive (βαλε οποιο γραμμα θες) και μετα γραψε \\192.168.1.101\c.

Εγω ετσι το βλεπω και κανω μεταφορα ακομα και απο το wireless εστψ και αργα αλλα γλυτωνων καλωδια