Turbo-X SD-1000

Re: Έχει κανείς τον turbo-x sd-1000 ?

παιδια καλησπερα! ειμαι απο αθηνα και μιας και οπως λενε το σημα θα ερθει και εδω πηρα τον εν λογο δεκτη... και χρειαζομαι την βοηθεια σας. τα καναλια που προς το παρων πιανουμε εδω ειναι τα 4 τα κρατικα... οκ τα βρηκα και ολα δουλευουν οκ... το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω με τπτ να κανω εγγραφη ...γιατι δεν ξερω... δοκιμασα 2 στικ αλλα τπτ... μετα ειπα δεν βαζεις και ενα δισκο? αλλα παλι τπτ και σε ntfs τον εκανα και σε fat32... σε ntfs δεν τον διαβαζει καθολου. σε fat32 τον διαβαζει μεσα απο το μενου το βλεπω αυτο γιατι μου λεει αν θελω να κανω αναβαθμιση απο εκει αλλα οταν παω στην εγγραφη τπτ... μονο διαμορφωση του δισκου μου δινει και οταν παω να κανω και απο εκει φροματ βγαζει error και σταματαει...

μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει? μηπως κατι δεν εχω συνδεσει καλα? μηπως καποια ρυθμιση????

ευχαριστω!

παιδια καλησπερα! ειμαι απο αθηνα και μιας και οπως λενε το σημα θα ερθει και εδω πηρα τον εν λογο δεκτη... και χρειαζομαι την βοηθεια σας. τα καναλια που προς το παρων πιανουμε εδω ειναι τα 4 τα κρατικα... οκ τα βρηκα και ολα δουλευουν οκ... το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω με τπτ να κανω εγγραφη ...γιατι δεν ξερω... δοκιμασα 2 στικ αλλα τπτ... μετα ειπα δεν βαζεις και ενα δισκο? αλλα παλι τπτ και σε ntfs τον εκανα και σε fat32... σε ntfs δεν τον διαβαζει καθολου. σε fat32 τον διαβαζει μεσα απο το μενου το βλεπω αυτο γιατι μου λεει αν θελω να κανω αναβαθμιση απο εκει αλλα οταν παω στην εγγραφη τπτ... μονο διαμορφωση του δισκου μου δινει και οταν παω να κανω και απο εκει φροματ βγαζει error και σταματαει...

μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει? μηπως κατι δεν εχω συνδεσει καλα? μηπως καποια ρυθμιση????

ευχαριστω!
Μήπως έπεσες σε ελαττωματκό κομάτι?
Εγώ έχω το ίδιο μοντέλο από το Γενάρη και δουλεύει άψογα

τελικα οχι δεν ειναι ελατωματικο το μοντελο κατι παιζει με δισκο και ασυμβατοτητα... εχω mac υπολογιστη γι'αυτο... παρα το οτι εχω κανει την αλλαγη στους δισκους και τους εβαλα και σε windows δεν τους διαβαζει το μηχανημα... καταφερα να δουλεψει μονο ενα στικ που ειχα και γραφει πολλυ καλα. αλλα ειναι μονο 8GB.

με αυτο το στικ ποση ωρα μπορω να γραψω? ξερει κανεις να μου πει???

ευχαριστω και παλι....

Για πρώτη φορά σήμερα παίζοντας sudoku (ένα από τα 3 διαθέσιμα παιχνίδια του turbo-x sd 1000) μετά από μισή ώρα μπετόν ο δέκτης!
Αναγκάστηκα να τον κλείσω από το διακόπτη για να ξεκολλήσει!
Άλλος "τυχερός κάτοχος" με παρόμοια εμπειρία?:angry:

παιδια καλησπερα,χρειαζομαι την βοηθεια σας.
Αν μπορει καποιος ας μου πει γιατι ο ηχος ακουγετε παρα πολυ χαμηλα?

Απάντηση: Έχει κανείς τον turbo-x sd-1000 ?

ΠΗΡΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η DIGEA ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ?

Re: Απάντηση: Έχει κανείς τον turbo-x sd-1000 ?

ΠΗΡΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η DIGEA ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ?
Τελικά τι έγινε?
Τα βρήκε τα κανάλια?

Καλημέρα,

συνέδεσα τον δέκτη σε πάνω από 4 τηλεοράσεις...
και παρατηρώ πως το κοντρόλ του δέκτη
με το κοντρόλ της τηλεόρασης μπερδεύονται !!!
σε τουλάχιστον 3 από τις 4 τηλεοράσεις

Ανοίγεις το volume από τον δέκτη
και αλλάζει κανάλι η TV

Τί γίνεται ρε παιδιά ?

Ερώτηση.. βάζω αυτοματη αναζήτηση, μου βρίσκει τα 4 κανάλια της ερτ ενω τα υπολοιπα τπτ.. πρεπει να κανω κατι??? εκανα κ update// :rifle:

Γειά σας παιδιά. Αγόρασα τον δέκτη turbo-x 1000 sd και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.. ενώ μου δείχνει στην αναζήτηση ότι βρίσκει 8 κανάλια μου δείχνει στα διαθέσιμα κανάλια μόνο τα 4.. Στα Γιάννενα που μένω δεν πιάνει ψηφιακά κανάλια απο την digea κ έχει βάλει ο δήμος κάποιον δέκτη προφανώς. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως έχω και άλλον έναν δέκτη μάρκας lemm κ τα δείχνει κανονικά.. Σημειωτέον ότι τα 4 κανάλια είναι τα Alpha, Mega, Ant1 και Alter τα οποία τα πιάνει σε συχνότητα 522KHertz.. Επίσης μετά απο υπόδειξη του πλαισίου τον έκανα κ update με firmware που μου έστειλαν με e-mail... Ξέρεις κανείς πως διορθώνεται?

Καλησπέρα. Βλεπω οτι με την επανεμφάνιση του δέκτη στο site, υπάρχει και νέο software, το οποίο αφού το έκανα Unzip το έβαλα σε USB, αλλά όταν πήγα να κάνω αναβάθμιση από usb, μου έβγαλε error. Παρατήρησε κανείς κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ...

Καλησπέρα. Βλεπω οτι με την επανεμφάνιση του δέκτη στο site, υπάρχει και νέο software, το οποίο αφού το έκανα Unzip το έβαλα σε USB, αλλά όταν πήγα να κάνω αναβάθμιση από usb, μου έβγαλε error. Παρατήρησε κανείς κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ...

Δες απλά να μην είναι το ίδιο software,εάν τον πήρες ''τώρα'' θα έχει προεγκατεστημένο το προηγούμενο να φανταστώ.

Δεν είναι το ίδιο sw, και τον δέκτη τον είχα για κανα τρίμηνο...

Απάντηση: Έχει κανείς τον turbo-x sd-1000 ?

Μηπως κανενας "ψαγμενος" βρηκε "κρυφο μενου" για διορθωση χρωματων γιατι ετσι οπως ειναι δειχνει "μπουκωμενα"

Τελικα εχει κανει κανεις την τελευταια αναβαθμιση (7/2010)? Γιατι εμενα αποτυγχανει...

Γειά σας αγαπητοί φίλοι
αγόρασα πρόσφατα 2 αποκωδικοποιητές mpeg 4,
Έναν αναλογικό Turbo-X (αναλογικό για μια παλιά τηλεόραση)
και έναν με HDMI , τον Crypto Redi 200(που θεωρείται και πολύ καλός).
Και στις 2 περιπτώσεις όταν προσπάθησα να κάνω εγγραφή σε διάφορα στικάκια(8GB - 16GB κλπ) μου σταματούσε η εγγραφή στή μέση της χωρητικότητας του USB stick.Μετά από πολύ ψάξιμο κατάλαβα ότι το software και των 2 αποκωδικοποιητών έκανε partition στα στικάκια, και η μιση χωριτικότητα ήταν για εγγραφή και η υπόλοιπη μιση για Time shift.
Εκανα δoκiμές , φορμάροντας και σε Fat 32 και σε NTFS και η εγγραφή πάντα σταματούσε στα μισα .
Εγώ θα ήθελα να μπορώ να κάνω εγγραφή σε όλο το στικάκι

Τί να κάνω
Ευχαριστώ

Το σκέφτηκα και αυτό αλλά τι ???
Με τροφοδοτικό ?
Χωρίς τροφοδοτικό ?
Format σε NTFS ή Fat 32 ?
Υπάρχουν βεβαιωμένες ασυμβατότητες
Και πάλι -το Time shift- πόσο χωρητικότητα θα μου φάει , πάλι τη μισή ?
Απλά πράγματα-Θέλω να πατάω REC και να γράφω ΟΛΟ το USB σκληρό μου ανεξάρτητα από το τι είναι αυτός.
Υπ' όψιν έχω κάνει την ερώτηση αυτή και σε τεχνικό του Πλαισίου, κατανοεί το πρόβλημα, αλλά δεν μου έχει λύση.
Μήπως κάποιος φίλος έχεο ?

Ευχαριστώ