Turntable με Line out γύρω στα 300 ??

Tasos_Th

Supreme Member
5 September 2006
3,060
Goteborg, Vastra Gotaland, SVERIGE
Παιδιά μια ερώτηση επειδή δεν έχω καμία επαφή με πικάπ.

Εκτώς αυτών των 2 :

STANTON T 80

AUDIO TECHNICA AT-PL120

υπάρχουν άλλα με Line out ? ενδιαφέρεται μια φίλη , απλά για ακροάσεις όχι για dj καταστάσεις , αλλά με έπιασε αδιάβαστο και γι αυτό ρωταώ τους ειδικούς. Την ενδιαφέρει το LIne out γιατι το σύστημά της δεν έχει phono in.

Τάσο, καλύτερα αυτό εδώ:

http://www.project-audio.com/main.php?prod=debutphusb&cat=turntables&lang=en

Έτοιμο να παίξει out of the box, συνδέεται και με PC και είναι και πιο χαϊφιντελάδικης μάρκας από τη stanton. Δεν πιστεύω να κάνει πάνω από 300.

Κάνε μια ερώτηση κατά Ορφέα μεριά που τα φέρνει...

Ακόμα καλύτερα αν πετύχεις κάτι σε μεταχειρισμένο Rega planar 2/ planar 3 με κανένα phono της NAD. Στα ίδια λεφτά θα βγει.

Ευχαριστώ Στέργιο, απλά επειδή δεν είναι για μένα άντε πείσε την κοπέλα να πάρει μεταχειρισμένο. θα δούμε.

Με εξεταστική τι έγινε τέλειωσες ? Σας δώσανε καμιά ρεβάνς για Οκτώβριο ?
Σε εμας οι επι πτυχίω μπορούμε μέχρι 5 μαθήματα να δώσουμε απο 9 εώς 31/10 . Μπάς και ξεφορτωθούμε τίποτα.

Σ' αυτή την περίπτωση, πες της να πάρει το project.
Νομίζω ότι είναι και πιο όμορφο από το stanton και το audio technica.

Υ.Γ. Σιγά μη μας κάνουν τέτοια χάρη εμάς...

Μια επανάληψη της εξεταστικής έτυχε όσο είμαι εκεί μέσα και αυτή λόγω γενικής διαμαρτυρίας (ο τύπος είχε κόψει 250 άτομα).

Να δούμε μήπως κάτσει κανένα προφορικό για τους επί πτυχίω το Γενάρη.

Να κανονίσουμε κανένα καφέ ρε Στέργιο γιατί το καλοκαίρι εσύ μου έκανες την πρόταση να κάναμε μια συνάντηση και με τον κ.Σούρλα στη Κατερίνη αλλά δεν μπόρεσα (άσε που έχασα και τον αριθμό του κινητού σου:bang: ).

Να πούμε και τον Παναγιωτίδη και κανέναν άλλο.

Κάτσε να γυρίσει ο Παναγιωτίδοφ από το ταξίδι του, έχω κάτι τεστ κατά νου.

Όσο για το τηλ. μου, έχεις πμ.