geovar
AVClub Addicted Member
- 24 February 2008
- 1,814
Απάντηση: Re: Turntable
Μια και μιλάμε για Linn και λάδι:
Έχω ανεβάσει το Linn μου στο ebay και ήθελα αυτός που θα το πάρει να μπορεί, αν θέλει, να το αλλάξει.(Το λάδι) Πείρα τηλέφωνο τη Sound Gallery και δύο μέρες μετά ένα μπουκαλάκι ήταν στο σπίτι μου και δωρεάν παρακαλώ. Βρίσκω λοιπόν την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω και από εδώ. Νομίζω μετά αρκετό καιρό η αντιπροσωπία της Linn βρήκε σοβαρά άτομα να την "τρέξουν" στην Ελλάδα.Εμείς οι "παλιοί" είχαμε την Lyric του Κακαδέλη και των συν αυτώ( βλέπε Ιωνά,κλπ) σαν αναφορά . Πιστεύω και ελπίζω πως και η Sound Gallery θα είναι αντάξια της παλιάς και αγαπημένης μας Lyric.
Γιώργος Βάρδης
Κοίταξε αυτό και διάβασε ένα recent issue απ το φόρουμ της Linn
https://www.youtube.com/watch?v=FwRKaD1KlQg&app=desktop
http://forums.linn.co.uk/bb/showthread.php?tid=38837
Κάποιοι παλιότερα πρότειναν ανάλογα 'την σειρά παραγωγής",αλλά το θεωρώ υπερβολή.
Αν παραγγείλεις το γνωστό μπουκαλάκι,έχει οδηγίες,τις οποίες αν βρω χρόνο θα τις αναρτήσω.
Θυμάμαι παλιότερα,τέλη 80ς που πήρα το πρώτο,πήγαινα στην Lyric ,Τοσίτσα,που σε έστελναν στο δίπλα Φαρμακείο για μια χονδρή σύριγγα και σου την γέμιζαν.
Σ αυτό το Φαρμακείο,είχα παρεξηγηθεί από άλλους πελάτες...
Σχετικά με χύμα λάδι ξέχασα να ρωτήσω στην τωρινή αντιπροσωπεία,όταν τέλη Μαρτίου βρέθηκα και ενδιαφέρθηκα για πληροφορίες αναβάθμισης μετά ακροάσεων.
Μια και μιλάμε για Linn και λάδι:
Έχω ανεβάσει το Linn μου στο ebay και ήθελα αυτός που θα το πάρει να μπορεί, αν θέλει, να το αλλάξει.(Το λάδι) Πείρα τηλέφωνο τη Sound Gallery και δύο μέρες μετά ένα μπουκαλάκι ήταν στο σπίτι μου και δωρεάν παρακαλώ. Βρίσκω λοιπόν την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω και από εδώ. Νομίζω μετά αρκετό καιρό η αντιπροσωπία της Linn βρήκε σοβαρά άτομα να την "τρέξουν" στην Ελλάδα.Εμείς οι "παλιοί" είχαμε την Lyric του Κακαδέλη και των συν αυτώ( βλέπε Ιωνά,κλπ) σαν αναφορά . Πιστεύω και ελπίζω πως και η Sound Gallery θα είναι αντάξια της παλιάς και αγαπημένης μας Lyric.
Γιώργος Βάρδης