Turntable

Το περίεργο είναι πως η VPI είχε βγάλει το 2013 το classic direct και το χρέωνε διπλάσια τιμή... ($30.000)

τώρα το έβγαλε "επετειακό" με φινίρισμα ξύλου και (μάλλον) βελτιωμένο βραχίονα στα $15.000.

Δεν γνωρίζω τις διαφορές των 2 πικάπ. Πάντως θυμάμαι πως μου είχε κάνει εντύπωση το κόστος του μοτέρ άμεσης οδήγησης από την Thin Gap (την ίδια εταιρεία που έφτιαχνε το μοτέρ του Continuum Caliburn) που ο Fremer έλεγε στο review πως στοίχιζε πάνω από 4 χιλιάρικα στην VPI.

Ίσως τώρα να το βρήκαν φθηνότερο και να έριξαν την τιμή:BDBDG54:

Η κεφαλή στη φωτό μάλλον είναι η Ortofon Cadenza Bronze. 15k τσάμπα πράμα. Πάω να προλάβω να πάρω.....Πέρα απ την πλάκα, αν βγάλουμε την τιμή και την πιθανότητα απόκτησης για τους περισσότερους στην άκρη, ωραίο φαίνεται. Υπάρχει πουθενά καμιά μέτρηση;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Turntable

Με το Technics SP-10R στα 9000 και το Technics SL-1000R στα 16.000 η εταιρία εξαΰλωσε τον ανταγωνισμό.

Αυτό εννοώ και εγώ, εχουν να κλάψουν μανούλες.....

Παιδιά καλησπέρα.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, πολύ γρήγορα θα σας πω ότι επισκέφθηκα προσφάτως σπίτι παλαιάς κοπής χαιφιντελίστα ο οποίος έχει σε ΑΡΙΣΤΗ τρελά μηχανήματα (b&w 801, nakamichi dragon cassette deck, aragon προ-τελικο με τροφοδοτικό έξτρα, cd sony x777es) και ένα πικάπ Linn Sondek LP 12 με κεφαλή linn και βραχίονα ακιτο;;; δε ξέρω αν το λέω σωστά. Όλα αγορασμένα 30+ χρόνια πίσω...

Το πικάπ φαινομενικά είναι σε άριστη κατάσταση αλλά ο άνθρωπος λόγω του ότι το χει σχεδόν παροπλίσει θέλει να του κάνει ένα τυπικό σερβις (λαδάκια κτλ). Εχετε να προτείνετε κάποιον αξιόπιστο τεχνίτη, ακόμα και με πμ για να μη θεωρηθεί διαφήμιση. Γενικότερα είναι μεγάλος άνθρωπος, έχει χαθεί από τον χώρο αυτόν και όσο να ναι φοβάται να το πάει όπου και όπου εξού και η ερώτηση μου.

Σας ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη που ποστάρω σε αυτό το νήμα.

Re: Απάντηση: Re: Turntable

Τα 2 από τα 4 link, στέλνουν στον revamp.gr (ενημερωτικά)....

Σωστή η διατύπωση,αλλά νομίζω σωστά κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να μπουν οι αντιπρόσωποι που έχουν εμπειρία με το συγκεκριμένο πλατό ,αφού δούλευαν στην εισαγωγική εταιρεία που το έκανε γνωστό στα μέρη μας,πριν ανοίξουν δικά τους μαγαζιά.
Και φυσικά υπάρχουν και άλλα άτομα με πολύ μεγάλη εμπειρία στα αναλογικά..