Turntable

Απάντηση: Re: Turntable

Με νερό και σαπούνι πιάτων και τωρα στεγνώνουν στην πιάτοθήκη. Έκανα κάτι λάθος;

Ivor-1024x768.jpg

Μα νομιζω το ανέφερα ότι είχα βρει αυτή την λύση, ποιο είναι το πρόβλημα τωρα;

o σωστός τρόπος (έχει αναφερθεί δεκάδες φορές εδώ μέσα) είναι αυτός
https://www.youtube.com/watch?v=r-JYRAyyeGA&t=108s

δυστυχώς το απορυπαντικό πιάτων δεν κάνει, ούτε ο σωστός τρόπος στεγνώματος είναι η πιατοθήκη.
Γίνεται και χωρίς πλυντήριο αλλά ο κόπος (για να γίνει σωστά) είναι τεράστιος.
Ελπίζω τουλάχιστον να μην γίνανε μεγάλες ζημιές στους δίσκους και ένα κανονικό μελλοντικό πλύσιμο διορθώσει τα όποια προβλήματα.

o σωστός τρόπος (έχει αναφερθεί δεκάδες φορές εδώ μέσα) είναι αυτός
https://www.youtube.com/watch?v=r-JYRAyyeGA&t=108s

δυστυχώς το απορυπαντικό πιάτων δεν κάνει, ούτε ο σωστός τρόπος στεγνώματος είναι η πιατοθήκη.
Γίνεται και χωρίς πλυντήριο αλλά ο κόπος (για να γίνει σωστά) είναι τεράστιος.
Ελπίζω τουλάχιστον να μην γίνανε μεγάλες ζημιές στους δίσκους και ένα κανονικό μελλοντικό πλύσιμο διορθώσει τα όποια προβλήματα.

Κι αφού το έκανα που το έκανα, το πιστολάκι με κρύο αέρα ενδείκνυται για τελικό στέγνωμα;

κάντο αλλά αυτό θα σπρώξει αέρα με σκόνη στα αυλάκια, όπου ήδη θα υπάρχουν κατάλοιπα σαπουνιού.
Τουλάχιστον πάρε αύριο ισοπροπυλική αλκοόλη και απιονισμένο νερό και ξέβγαλέ τους ξανά να φύγει το ξερό σαπούνι και στέγνωσέ τους την ίδια ώρα με καθαρή βμαβακερή πετσέτα πιάτων.
Το στέγνωμα στην πιατοθήκη δημιουργεί μια ευθεία σχεδόν γραμμή στην κάτω πλευρά όπου συγκεντρώνεται όλο το σαπούνι.

κάντο αλλά αυτό θα σπρώξει αέρα με σκόνη στα αυλάκια, όπου ήδη θα υπάρχουν κατάλοιπα σαπουνιού.
Τουλάχιστον πάρε αύριο ισοπροπυλική αλκοόλη και απιονισμένο νερό και ξέβγαλέ τους ξανά να φύγει το ξερό σαπούνι και στέγνωσέ τους την ίδια ώρα με καθαρή βμαβακερή πετσέτα πιάτων.
Το στέγνωμα στην πιατοθήκη δημιουργεί μια ευθεία σχεδόν γραμμή στην κάτω πλευρά όπου συγκεντρώνεται όλο το σαπούνι.

Εννοείς καθαρό οινόπνευμα; Άντε, θα μαθω και χημεία με τα LPs..

tio σιδεροκεφαλος.σε λιγο καιρο ολα αυτα θα γινουν δευτερη φυση

Σας Ευχαριστω. Η μπουγάδα στέγνωμα κλπ κράτησε ένα 5ωρακι..θα ξαναγυρίσω στα ψηφιακά, το λεγα εγω

Σας Ευχαριστω. Η μπουγάδα στέγνωμα κλπ κράτησε ένα 5ωρακι..θα ξαναγυρίσω στα ψηφιακά, το λεγα εγω
ΟΧΙ βεβαια,!!! ακουs εκει ψ@φιακα... υπομονη... διαβασε νο νημα, εχει ενδιαφερον! (ακου που σου λεω...)
και για αργοτερα, υπαρχει και αλλο:flipout:

Ασε, προς το παρόν καθαρίζω..πήρα τις χημικές ενώσεις και προβλέπεται 2ος γύρος φασίνας, πριν παίξουν οι δίσκοι..

οπωs ειπε και ο tsip πιο πανω, Θα σου γινει 2η φυση.. Θα πλενειs δισκουs με τετοια μαεστρια, σαν τον πολυπειρο μπαρμαν που φτιαχνει τα κοκτειλ:flipout:
@ Εκτωρα: ο κυριουληs στην φωτο ποιοs ειναι; καποιον μου Θυμιζει... (και σαν να λεει...τι μ@μ@κια εκανεs παιδι μου;;;):flipout:)

Last edited:
Ασε που οι περισσότεροι δίσκοι που αγοράστηκαν από Μοναστηράκι, μόλις έμαθα ότι, ήταν ήδη πλυμένοι.. ρε τι πάθαμε

Ο οποιος ειναι κατα της καθαριοτητας των δισκων...

Ο Ivor Tiefenbrun είναι πασίγνωστος για τα κολλήματά του. Μεταξύ αυτών το όνομά του ήταν (λέει) Tiefencrun αλλά το άλλαξε γιατί μισεί το γράμμα C του αγγλικού αλφαβήτου. Αν προσέξετε κανένα απο τα ονόματα των συσκευών του δεν το περιέχει.

Ασε που οι περισσότεροι δίσκοι που αγοράστηκαν από Μοναστηράκι, μόλις έμαθα ότι, ήταν ήδη πλυμένοι.. ρε τι πάθαμε
Αντε εκει που σου ειπα στο πμ... και αμα βρειs πλυμενο δισκο, να μου περασειs χαλκα !!:flipout::flipout: