Δημήτρης Ιωάννου said:Αστο Πέτρο μου μην βασανίζεσαι..
Απ ότι κατάλαβα οι περισσότεροι έχουμε Green Day.Είτε για το αυτοκίνητο είτε για το..ετεροκλίνητο,είτε για το δεν ξέρω τι το κρύβουνε,μια χαρά είναι το γκρουπάκι.
Εγώ το λέω και ας με φάνε..![]()
Δημήτριος Ντοκατζής said:να ορίστε , οι Green Day είναι για το αυτοκίνητο , είναι για τις καταλήψεις ,είναι για την χέσ...ρακλπ και μετά φταίω εγώ για τους χαρακτηρισμούς που αποδίδω στους fleetwood mac
Τι είναι δηλαδή χειρότερο για ένα δίσκο , να λές ότι κάνει για την τουαλέτα ή να λές ότι είναι χαζοχαρούμενος ;
Stellios papa said:Nα μας εξηγησεις ομως τι σχεση εχουν οι G.DAY με τους fleetwood...
Πέτρος Μακρής said:fftopic:το Rainy days and Mondays των Carpenters ειναι το τραγουδι της ημερας.
fftopic:
Υπήρξαμε και τέτοιο, γιαυτό το συζητάμε :Banane0:Δημήτριος Ντοκατζής said:για εφηβικό κοινό .
Ξεχειλωμένη έννοια, τι να λέμε τώραΔημήτριος Ντοκατζής said:χωρίς γούστο
Δημήτρης Ιωάννου said:Το τραγούδι και οι Κάρπεντερς είναι υπέροχοι..
Η ημέρα είναι σήμερα φριχτή !! :nounder:
(tell me why,I don't like Mondays..tell me why I don't like Mondays..):twoguns: :violent-smiley-030:
Δημήτριος Ντοκατζής said:Αναδημοσιεύω από τον ευατό μουγιατί εκεί που το έγραψα πάει χαμένο :
τα τραγούδια της McVie ωχριούσαν σε σύγκριση μπροστά σε αυτά του Welch
Δημήτριος Ντοκατζής said:σαν να συγκρίνεις τον Βάγκνερ με τον Φοίβο
Γιώργος Κουνελάκης said:Kαι που να σε προλάβω έτσι που ελίσσεσαι μέσα στα threads! :Banane0:
Τωωώρα... το γράμμα τόστειλα αλλού:bang:
Κωστας Λυμπεροπουλος said:Ταπεινή μου άποψη: είναι πάρα πολύ δύσκολο να εκτιμήσει κάποιος το Tusk αν δεν εκτιμάει ανάλογα και τους Βeach Boys.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.