Tuxedo moon σήμερα....

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
ήδη παίζουν,..:bigcry:

και εγώ (και όλη η Θεσσαλονίκη) το μάθαμε πριν από μιά ώρα...:twoguns:

(Αν υποψιαστώ ότι κάποιος εδώ το ήξερε και δεν μίλαγε....:smash:)

όσο άκουσες άκουσα...
και είμαστε με το ράδιο στο αυτί.
Στο 105.5 το άκουσα.
ο μύλος τώρα τελευταία...:rifle:

Aναλογικα με την αξια και το ονομα τους, ειναι η πιο βαρετη μπαντα που εχω παρακολουθησει ποτε. Τσεκαρισμενο δυο φορες αυτο.

...και δεν παιζουν το East/Jinx:angry:

τους είχα στα αζήτητα και χωρίς τύψεις μέχρι που βοήθησε ο Πολυχρονίδης...

Ουπς, το ήξερα 10 μέρες πριν. :blush:
Εννοείται ότι πήγα και φυσικά βρεθήκαμε με το συνήθη ύποπτο (παπα-Τσάκωνα), παρόλο που δεν είχαμε συνεννοηθεί.

Ένα live ελάχιστης χρονικής διάρκειας, αλλά μυσταγωγία.
Οι Tuxedomoon δεν έπαιξαν τα παλιά τους, όπως άλλωστε συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια. Οι μουσικές τους πλέον έχουν πάρα πολλές jazz καταβολές. Έχω την εντύπωση ότι θα άρεσε πολύ στον Ντοκ, άμα ήταν εκεί.

Εγώ φυσικά πήγα με τους κολλητούς μου, που είμαστε χρόνια φαν...

ήδη παίζουν,..:bigcry:

και εγώ (και όλη η Θεσσαλονίκη) το μάθαμε πριν από μιά ώρα...:twoguns:

(Αν υποψιαστώ ότι κάποιος εδώ το ήξερε και δεν μίλαγε....:smash:)

30th Anniversary Show

Το ήξερα εγώ chief! Κέρδισα πρόσκληση απ'τον 958 προχθές. Και μία δεύτερη χθές και πήγα με τον φίλο μου τον Πέτρο. Τ'ομολογάω και αναμένω τα πούπουλα (η πίσσα είναι έτοιμη -μ'αυτή τη ζέστη, τα αστικά την έκαναν μαστίχα).
Συγχωράτεμε που δεν ενημέρωσα, αλλά ζώ ένα δράμα -νεώτερα σε ένα δίωρο :grinning-smiley-043

Μου άρεσαν, έπαιξαν και τέσσερα από Το Ουράνιο Σπίτι, που προτιμώ συχνά. Από παλιότερα ωρίμασαν πολύ και είναι μούρλια! Ακόμη και όταν παίζουν τα παλιότερα! Υπήρχε και ζωντανό video, ο πέμπτος της παρέας πότε με την κάμερα πάνω του και φορόντας διάφορες μάσκες (με φάτσες σαν αυτές του Wall), πότε εστιάζοντας σε διαβίτες και χάρακες και στις ρότες που σχεδιαζόταν πάνω σε χάρτες και άλλοτε σε έτοιμο video με κορμιά που προχωρούν προς την πυρα ή με κενά βλέματα από κούκλες, συμπλήρωναν τις τραγελαφικές φωνές τους.

Ουπς, το ήξερα 10 μέρες πριν. :blush:
Εννοείται ότι πήγα και φυσικά βρεθήκαμε με το συνήθη ύποπτο (παπα-Τσάκωνα), παρόλο που δεν είχαμε συνεννοηθεί.

Ένα live ελάχιστης χρονικής διάρκειας, αλλά μυσταγωγία.
Οι Tuxedomoon δεν έπαιξαν τα παλιά τους, όπως άλλωστε συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια. Οι μουσικές τους πλέον έχουν πάρα πολλές jazz καταβολές. Έχω την εντύπωση ότι θα άρεσε πολύ στον Ντοκ, άμα ήταν εκεί.

Εγώ φυσικά πήγα με τους κολλητούς μου, που είμαστε χρόνια φαν...

τώρα τι να σας πω.....

βρε Μάστορα με πήρες να μου θυμίσεις τους pink martini και δεν με πήρες για δαύτους...
?:furious3:

Απάντηση: Re: Tuxedo moon σήμερα....

τώρα τι να σας πω.....

βρε Μάστορα με πήρες να μου θυμίσεις τους pink martini και δεν με πήρες για δαύτους...
?:furious3:

και όχι μόνον αυτό . Τους Pink Martini τους κάνανε και θέμα εδώ μέσα . :damnyou:

Re: Απάντηση: Re: Tuxedo moon σήμερα....

και όχι μόνον αυτό . Τους Pink Martini τους κάνανε και θέμα εδώ μέσα . :damnyou:

Πολύ σοφή κουβέντα
whistling.gif

Α να χαθείτε, βρε!
Μην ανεβάσουμε τίποτα mainstream...

Όσον αφορά τους Tuxedomoon, μόνοι σας καήκατε!
Όταν είστε συνέχεια "70'ς και πάλι 70'ς", που να φανταστώ ότι θα σας αρέσουν οι Tuxedomoon, που είναι γνήσια τέκνα των 80'ς, που τόσο απεχθάνεστε; :p

Δε μπορείτε να πείτε, I've got a point...:D

υπάρχουν 80s γενικώς υπάρχουν και tuxedo moon και μερικά ακόμα πραγματάκια.

Ναι βρε, σας πειράζω (εσένα και τον Ντοκ)!
Είπαμε, βλακεία μου που δε μίλησα.

Πάντως δεν είχα ιδέα ότι αρέσουν τόσο οι Tuxedomoon στον Ντοκ...

εχω το VHS του ghost sonata που εχει σκηνες απο την παρασταση και γραφικα αλλα ψαχνω απεγνωσμενα την full παρασταση .εχει κανεις καμμια ιδεα ?επισημα σιγουρα δεν εχει κυκλοφορησει