Παντως, αφου ειναι για επαγγελματικο χωρο και δεν θα βλεπεις εσυ αλλα οι πελατες σου, τοτε πηγαινε και παρε την πιο φθηνη, που λεει ο λογος. Να βλεπουν θελουν κατι μεχρι να ερθει η ωρα του ραντεβου τους κι οχι να κρινουν εαν εχει καλο contrast, καλη κινηση κτλ...ετσι δεν ειναι? :ears:
φιλε συναδελφε οδοντιατρε ποση ειναι η αποσταση του πιο ... απομακρυσμενου ασθενους ; Δλδ η πιο μακρινη καρεκλα/πολυθρονα/καναπες σε τι αποσταση θα ειναι απο την τηλεοραση;
Εγω εχω βαλει εδω και 7-8 μηνες τηλεοραση LCD στο οδοντιατρειο μου και κατεληξα οπως εσυ σε μια φτηνη αλλα αξιοπρεπη λυση (32" samsung). Ο λογος ηταν οτι ο καθε ασθενης θα πρεπει να μπορει να βλεπει 'καλα' και να ψιλοεντυπωσιαζεται . Αρα ισως αν κανεις 'κρατει' και μαζεψεις λιγο χρημα ακομα θα ειναι καλυτερα. Διοτι ειναι μια 'επαγγελματικη επενδυση' και αξιζει να ριξεις λιγο παραπανω χρημα (να φτασεις τα 550-600 ευρω) ή τελως παντων σε κατι πιο μεγαλο (26"-32"). βεβαια εχει να κανει και η αποσταση οπως ειπαμε. Επισης, αν την χρησιμοποιεις για τηλεοπτικο σημα αξιζει μονο αν βαζεις ΣΚΑΙ ή καποιο δορυφορικο καναλι με ντοκυμαντερ. Διαφορετικα πας σε dvds κλπ. Εκει να σου προτεινω οτι καλο ειναι να σκεφτεσαι καποια στιγμη εναν media server που θα παιζει και μουσικη και βιντεακια σε λιστα με αποτελεσμα να εχεις την τελεια εικονα και συγχρονο ιατρειο (πιστεψε με 'κολλανε' πολλοι ασθενεις διοτι αυτο ειναι καθαρα γιαυτους, δεν το κανεις για σενα) ...
Τεσπα, οτι θες εδω ειμαστε