TV 32-42" max 500

Πες μου 2 μοντελακια καλα 32-42 ενα πιο φθηνο και ενα στο budget μου plz
Τνχ για το ενδιαφερον.

1: Samsung 40C550 (ή 530,ανάλογα την τιμή)

Η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα.

2: LG 42LD550 κατ εμε μη προτιμητέα.

Μαλλον θα παω για την lg θα τσεκαρω ολα τα κομματια αυριο το πρωι.
Καλη χρυση η samsung κατοχος 2 τv 2 κινητων 1 μονιτορ αλλα το θεωρο και λιγο γυφτια πλεον να προτιμησω samsung που για 50 ευρω λιγοτερο να εχω 2 ιντσες λιγοτερο και 50hz λιγοτερα.
Ενταξει στο κατω κατω games θα παιξουμε στην tv δεν θα φωτοσοπαρω :P

Για παιχνίδια πρέπει να έχεις κλειστά τα 100hz μιας και αυξάνουν το input lag δραματικά και επίσης δημιουργούν artifacts.Σημειωτέων η 550 έχει 14ms input lag,κορυφαίο στην κατηγορία.

Ούτε για τις ταινίες στα 24p κάνουν...μόνο για αθλητικές μεταδόσεις,εκεί θα δεις διαφορά.Για games ούτε λόγος.Υπάρχει σχετική επιλογή στο μενού.

Ολη την μερα την εφαγα ψαχνοντας.
Τελικα οντως οι phllips μαπα.
Ειμαι αναμεσα στην samsung 40C550 και στην lg 42LD550 Πια απο τις 2;
Samsung
LE40C550 525,00
LG TFT LCD 42'' 42LD550 100HZ 565,00 ...

παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, αναμεσα σε Samsung c5000, LE c 530 και LE c550 ποια ειναι καλυτερη ;
σε ιντσες θα παιχτει επισης απο 32-40 αναλογα, με τα χρηματα στα ιδια επιπεδα (ειπα να μην ανοιξω νεο θεμα και γεμιζω το φορουμ)

Εγινε παραγελια της 42LD550 με το καλο να την παρω αυριο παιδια θα ποσταρω αποριες και γνωμες κλπ.
Σασ ευχαριστω ολους!!!!!

Λογο καθυστέρησης την ακύρωσα...
Κατι αλλο έχετε να προτείνεται;

Βρηκα εδω στο φορουμ με ενα απλο search παω για 550 στα 525 καλα ειναι;

Σήμερα τελικά πήγα και την αγόρασα!!!
Εντυπώσεις αρκετά καλες καλη ποιότητα κατασκευής και το γυαλί δίνει πολυ ωραία αίσθηση..
Ακομα δεν εχω δει τα πάντα παίζω με τις ρυθμίσεις μου αφήνει ομως την εντύπωση οτι αξίζει τα χρήματα της και με το παραπάνω..

Μετα απο 7 ωρες λειτουργίας πειραματισμού και ταινίας εχω να πω πως τα άξιζε τα χρήματα της..
Το μονο κακο τελικά ειναι οτι το ματι του ανθρώπου ειναι αχόρταγο 40 ιντσες χμ με βλεπω τον επόμενο χρονο για 50+ :P
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και προπαντός σε αυτούς που μου ειπαν να μην παρω την phillips samsung 6 συσκευές στο σπιτι μου πλέον!!

επειδη θελω να την εχω παραγγειλει και εγω εχεις βαλει καποιο παιχνιδι να παιξεις?η´ καποιον αγωνα για να μου πεις εντυπωση σχετικα με τα hz?το μονο που με προβληματιζει ειναι τα 50hz.....

Φιλε μου το ιδιο κόλλημα ειχα και εγω λόγο xbox 360 το δοκίμασα και δεν εχει κανένα πρόβλημα όρμα :D