TV 32" οικονομικη

όπως γράφω, οι 42" στα 3,5μ. είναι μικρή για τανίες.. ειδικά blu-ray με 2.35:1 aspect ratio
όπως είπα, τους τελευταίους μήνες ξανάρχισα να χρησιμοποιώ τον προβολέα για ταινίες καθώς η κινηματογραφική αίσθηση απλά δεν υπάρχει σε αυτό το λόγο απόστασης-διαγωνίου οθόνης.

Τώρα θα έπαιρνα 50" μινιμουμ
και 60" θα έπαιρνα, απλά θα ήταν μάλλον κουραστικό στο (κακής ποιότητας) τηλεοπτικό

Η καλυτερη επιλογη, για θεαση απο 3,5 μετρα, για παρακολουθηση τηλεοπτικων προγραμματων, ποια διασταση ειναι ?

Απάντηση: Re: TV 32" οικονομικη

Samsung 32C450

Τελικα αγορασα την Samsung 32 C 450 στα 339 .
Δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη επιλογη, για τα λεφτα που διεθεσα, αλλα . . . . .

Σας Ευχαριστω Ολους !

Επειδή ενδιαφέρομε και εγω για 32" και δεν με ενδιαφέρει αν είναι full HD ή HD Ready* μπορείς να παραθέσεις την γνώμη σου.

Το απόγευμα αν προλάβω θα πάω απο media markt να της δω απο κοντά, αλλά και μερικές ακόμα απόψεις δεν θα ήταν κακό να της λάβω υπόψιν.

Re: Απάντηση: Re: TV 32" οικονομικη

Τελικα αγορασα την Samsung 32 C 450 στα 339 .
Δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη επιλογη, για τα λεφτα που διεθεσα, αλλα . . . . .

Σας Ευχαριστω Ολους !

Πολύ καλή η επιλογή σου και καλά που δε πήρες μεγαλύτερη για κρεβατοκάμαρα. Και αυτό γιατί απ'τη στιγμή που θα την έχεις αποκλειστικά για κανάλια θα σου φαινόταν πολύ μεγάλη η εικόνα πλην σε σκαι και τα Plus της ERT που εκπέμπουν σε 16:9. Τα υπόλοιπα που στέλνουν σε 4:3 παραμορφώνονται σε wide τηλεοράσεις κάνουν ένα stretching δηλάδη αριστερά και δεξιά. Στις ταινίες από USB όλα είναι μια χαρά εννοείται.

Γεια σας παιδιά θέλω και εγώ την βοήθεια σας, ψάχνω για μια 32" για την κρεβατοκάμαρα η LG 32 LD 320 δεν είναι πλέον διαθέσιμη την Samsung 32 C 450 δεν μπορώ να την βρώ σε τιμή που αναφέρετε ποιο πάνω 339 η Toshiba 32AV733 είναι καλή ????

Η 450 είναι καλύτερη από όλες τις παραπάνω...

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα ψάξω τις επόμενες ημέρες να την βρω (330 ) αν μάθετε κάτι νέο γράψτε το σας παρακαλώ στο thread.

Η C450 για τα λεφτα της εχει απροσδοκητα καλη εικονα. Ειδικα σε τηλεοπτικο σημα εγω θα την προτιμουσα και απο την C530 και απο την LD450.

Γεια σας παιδιά θέλω και εγώ την βοήθεια σας, ψάχνω για μια 32" για την κρεβατοκάμαρα η LG 32 LD 320 δεν είναι πλέον διαθέσιμη την Samsung 32 C 450 δεν μπορώ να την βρώ σε τιμή που αναφέρετε ποιο πάνω 339 η Toshiba 32AV733 είναι καλή ????

Εγω την πήρα απο το media markt*, ειχαν αρκετες και καμία σχέση η εικόνα της LG με τη Sasmung, h samsung είναι απλά σε άλλο επίπεδο.

*Θεσσαλονίκης, Δυτικά.

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα ψάξω τις επόμενες ημέρες να την βρω (330 ) αν μάθετε κάτι νέο γράψτε το σας παρακαλώ στο thread.

Στο media markt (Αθηνών τουλάχιστον) η τιμή αυτή υπήρξε μόνο για μια μέρα, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα κατά τα λεγόμενα πωλητή, διότι...τελείωσε η αντίστοιχη LG.
Η τωρινή της τιμή είναι 389ε αν θυμάμαι καλά.

Απάντηση: Re: TV 32" οικονομικη

Στο media markt (Αθηνών τουλάχιστον) η τιμή αυτή υπήρξε μόνο για μια μέρα, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα κατά τα λεγόμενα πωλητή, διότι...τελείωσε η αντίστοιχη LG.
Η τωρινή της τιμή είναι 389ε αν θυμάμαι καλά.

Μαλλον πρεπει να εχεις δικιο !
Την Δευτερα (απογευμα) ειχε 339 (και την αγορασα), παρ'ολο που η αναγραφομενη τιμη ηταν 389 .
Την Τεταρτη ειχε παλι 389 .

Εγώ είμαι ανάμεσα στην le32c530 και την LE-32C650(100hz).Το ερώτημα ειναι αν αξίζει η διαφορά των 150 ευρώ για την LE-32C650??