TV 40-46-50 για hd ταινίες και consologames...

dreaming123

New member
9 August 2007
75
TV 40-46-50 για hd και avi ταινίες και consologames...
H tv θα είναι για καθημερινή προβολή ταινιών το βράδυ και δευτέρα-τετάρτη και σαββατοκύριακο games απο κονσόλα η pc κάπου στις 2-3 ώρες το μέγιστο.
Η tv θα μπεί στο υπνδωμάτιο και η απόσταση είναι 2,5 μέτρα.
Για 40 δεν πρόλαβα την 40c630 που ήταν σε καλή προσφορά...
Για 46 σκέφτομαι την 46c650 η 46c750 σε κάποια προσφορά
Για 50 μετά πάμε σε πλάσμα σε κάποιο μοντέλο panasonic...
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για 40,46,50...
Ωστε να καταλήξω σε 3 μοντέλα τις κάθε κατηγορίας.
Ευχαριστώ!

TV 40-46-50 για hd και avi ταινίες και consologames...
H tv θα είναι για καθημερινή προβολή ταινιών το βράδυ και δευτέρα-τετάρτη και σαββατοκύριακο games απο κονσόλα η pc κάπου στις 2-3 ώρες το μέγιστο.
Η tv θα μπεί στο υπνδωμάτιο και η απόσταση είναι 2,5 μέτρα.
Για 40 δεν πρόλαβα την 40c630 που ήταν σε καλή προσφορά...
Για 46 σκέφτομαι την 46c650 η 46c750 σε κάποια προσφορά
Για 50 μετά πάμε σε πλάσμα σε κάποιο μοντέλο panasonic...
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για 40,46,50...
Ωστε να καταλήξω σε 3 μοντέλα τις κάθε κατηγορίας.
Ευχαριστώ!
Κοίτα, για κρεβατοκάμαρα και για 2,5μ η 50αρα μάλλον είναι μεγάλη, από αισθητικής άποψης το λέω κυρίως, αλλά αυτά είναι και γούστα...
Σαν απόσταση και μόνο βέβαια, μια χαρά είναι και η 50αρα, και μάλλον το μαξιμουμ που θα έπρεπε να βάλεις. Οπότε αν πας σε 50αρα καλλύτερα πλάσμα.
Στη θέση σου όμως εγώ θα προτιμούσα τη 46αρα και από αυτές που λές τη c750, αφού θα παίζεις και παιχνίδια. Βέβαια για τις ώρες που λές οτι θα παίζεις σίγουρα δε παθαίνει τίποτα και η πλάσμα. Στη περίπτωση όμως που βλέπεις TV, και αφού είσαι στη κρεβατοκάμαρα, σε πάρει και κανένας υπνάκος μέχρι το πρωί, τότε στη πλάσμα μπορείς να έχεις και πρόβλημα.

Eλέυθερος είμαι οπότε δεν έχω κρεββατομουρμούρα...xaxa
Λογικά δεν ε´χουν χρονοδιακόπτη και οι πλάσμα?Να την βάζω μετά απο μια ώρα να κλείσει...
Απλά άν είναι να χαλάσω το ράφι προτιμώ να πάω σε 50 σε σχέση εμ την 46...
Θα ανεβάσω φωτό το μεσημέρι να μου πείτε ποιο συγκεκριμένα...

Uploaded with ImageShack.us

Φωτογραφία για το που θέλω να μπει η tv...Aπέναντι απο το κρεββάτι (που μπορεί να αλλαχτεί με καναπέ) και το κεντρικό ράφι έχει απόσταση 70cm...Αν πρέπει να βάλω 46 η 50 θα πρέπει να βγει....

Last edited:
Μπετού σοβαρά μιλάς?
Εγω πάντα είχα tv στο δωμάτιο η προηγούμενη ήταν 29άρα thomson και τώρα την βγάζω με μια 14 μεχρι αγορά κάποιας μεγάλης....

Απάντηση: Re: TV 40-46-50 για hd ταινίες και consologames...

Στη περίπτωση όμως που βλέπεις TV, και αφού είσαι στη κρεβατοκάμαρα, σε πάρει και κανένας υπνάκος μέχρι το πρωί, τότε στη πλάσμα μπορείς να έχεις και πρόβλημα.

Κάτι παραπάνω από 1,5 χρόνο με 42ΡΧ80 plasma στην κρεβατοκάμαρα, εκατοντάδες οι ώρες που με έχει πάρει ο ύπνος :sleep: και η τηλεόραση έχει παραμείνει ανοιχτή σε κάποιο κανάλι, πρόβλημα ουδέν (συνολικές ώρες λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχει παίξει όταν ήταν στο σαλόνι, περίπου 5.000).

Υ.Γ.: Κάθε φορά λέω να θυμηθώ να πατήσω τον χρονοδιακόπτη, αλλά όλο το ξεχνάω :(

Αααααα απο θέμα ύπνου?Δεν ε´χω πρόβλημα ουτε και εγω γιατι δεν κοιμάμαι....xaxa

Παίδες είδα την προσφορά
Panasonic TX-P50S20E 50" = 920,00 ευρώ
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1454075
οτι αξίζει....αξίζει αλλά υπάρχει περίπτωση μέχρι τέλη Γενάρη να πέσει κ άλλο η τιμή....
Η να πάω στη LG 50PK550 με 690....Mην περιμένω και τελικά αντι για ποιο φτηνά αναγκαστώ και πάρω κάποιο καινούργιο μοντέλο......

Απάντηση: Re: TV 40-46-50 για hd ταινίες και consologames...

Παίδες είδα την προσφορά
οτι αξίζει....αξίζει αλλά υπάρχει περίπτωση μέχρι τέλη Γενάρη να πέσει κ άλλο η τιμή....
Η να πάω στη LG 50PK550 με 690....Mην περιμένω και τελικά αντι για ποιο φτηνά αναγκαστώ και πάρω κάποιο καινούργιο μοντέλο......

Αγόρασε την Panasonic.
Κι εγώ στην κρεβατοκάμαρα έχω 46"

Παίδες είδα την προσφορά

Πάρε την S20 όσο υπάρχει απόθεμα Τέλη Γενάρη μπορεί να μην την βρίσκεις
Τα νέα μοντέλα θα έχουν +400
Η 550 είναι πολύ καλή TV αλλά αφού θές και παιχνίδια πάς για Panasonic
H τιμή μια χαρά είναι (φθηνή θα έλεγα για αυτά που προσφέρει)

Υ.Γ Εχει χρονοδιακόπτη η Panasonic