TV 40.......ΗD,Games---3m μέγιστη απόσταση

dreaming123

New member
9 August 2007
75
Καλημέρα...Τελικά άλλαξαν?τα πλάνα μου και αντι για την 40αρα c750 που κάνει 1000 ευρώ
σκέφτομαι να δώσω λιγότερα χρήματα για 40αρα πάλι γιατι το έπιπλο έχει ύψος 70cm.
Η TV θα μπει στο δωμάτιο μου και θα είναι απέναντι απο το κρεβάτι σε απόσταση 2-2,5 μέτρα
θα ανεβάσω το βράδυ φωτογραφία για να έχετε πλήρη εικόνα.Θα την χρησιμοποιήσω κυρίως
για hd(σύνδεση με pc) και παιχνίδια ps3,xbox 360,pc τηλεόραση ελάχιστα....
Συμπέρασμα αξίζει να δώσω 1000 για την c750 η έχουμε και κάποια άλλη λύση ποιοτική και φθηνή?
(έως 600-700ευρώ)
Eυχαριστώ...

Σε καμιά περίπτωση....η 750 είναι πολύ καλύτερη από την 650,και με s-pva panel σίγουρα...

Για την c530 αξίζει τα χρήματα της?Τα 550 που κυκλοφορεί αυτη την στιγμή?
Γιατι απο την c750 λόγω μπάτζετ σκέφτομαι για την c530<μην βαράτε....η σε κάποια λύση μέχρι 650-700 να γλιτώσω 300ευρω>και μετά απο 2-3 χρόνια πάω σε 3d.....H να περιμένω τα χριστούγεννα και να πάρω την c750???Θα έχει τεραστια διαφορά στα hd και στα κονσολόgames?Bγάζουμε εκτός το 3d....
Ευχαριστώ και sorry για το πρίξιμο....

να περιμενεις τα νεα μοντελα την ανοιξη του 2011 να παρεις τοτε μια
3D και τωρα μην παρεις τιποτα.
Κανε οικονομια μεχρι τοτε ωστε να εχεις μαζεψει λευτα..

να περιμενεις τα νεα μοντελα την ανοιξη του 2011 να παρεις τοτε μια
3D και τωρα μην παρεις τιποτα.
Κανε οικονομια μεχρι τοτε ωστε να εχεις μαζεψει λευτα..

+1..βέβαια όταν πρωτοβγούν τα καινούρια μοντέλα,λογικά θα είναι και πανάκριβα.

Είναι αρκετός καιρός....Και πάλι όπως είπατε θα είναι αρκετά ποιο πάνω απο το μπάτζετ...Και δεν νομίζω οτι σε ένα χρόνοα θα βγεί τόσο υλικό για 3d που να αξίζει τα χρήματα μια τv 3d...

Για την c530 αξίζει τα χρήματα της?Τα 550 που κυκλοφορεί αυτη την στιγμή?
Γιατι απο την c750 λόγω μπάτζετ σκέφτομαι για την c530<μην βαράτε....η σε κάποια λύση μέχρι 650-700 να γλιτώσω 300ευρω>και μετά απο 2-3 χρόνια πάω σε 3d.....H να περιμένω τα χριστούγεννα και να πάρω την c750???Θα έχει τεραστια διαφορά στα hd και στα κονσολόgames?Bγάζουμε εκτός το 3d....
Ευχαριστώ και sorry για το πρίξιμο....

Το input lag στην συγκεκριμένη είναι 14ms. Αφού η tv θα είναι για πολύ gaming η c530 είναι μια αρκετά καλή επιλογή.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le32c530-le40c530-20100813815.htm

Ποιο πολύ θα είναι για hd ταινίες....14ms;Πολύ δεν είναι?Ξέρω οτι στα μόνιτορ είναι καλά 2 ή 5ms...Βέβαια άλλο 26 και άλλο 40....

14ms είναι από τους καλύτερους χρόνους για TV και λίγες πέφτουν τόσο χαμηλά (συνήθως οι plasma από Panasonic). Θεωρητικά κάτω από 30 είναι καλά.
Αν είναι για ταινίες τότε από τα 2-2.5 μέτρα κοίτα καλύτερα για 46 ίντσες όπως 46c650. Αν δεν έχεις πολύ gaming μπορείς να δεις και plasma.

Ποιο πολύ θα είναι για hd ταινίες....14ms;Πολύ δεν είναι?Ξέρω οτι στα μόνιτορ είναι καλά 2 ή 5ms...Βέβαια άλλο 26 και άλλο 40....

Μην μπερδεύετε το input lag με το response time...

Ποιο πολύ θα είναι για hd ταινίες....14ms;Πολύ δεν είναι?

Μια χαρά είναι . Για TV είναι πολύ καλά . Θα κάνεις ότι θέλεις αξιοπρεπέστατα .
Και από την άλλη είναι και σε καλή τιμή.

Yperion ευχαριστώ!!!
Πες μου και την γνώμη σου γιατι θα την υπολογίσω σημαντικά λόγω οτι έχω δει όσοι σε έχουν ακούσει έχουν <ΔΕΙ>....
Αν αξίζει η c530 όχι για τρελά πράγματα η να περιμένω τις γιορτές για 40c750...?
HD ποιο πολύ κάθε βράδυ και gaming.....Aλλά τρώγομαι να ξηλώσω και το ράφι απο το καινούργιο έπιπλο για 46 η 50αρα πλάσμα......

Για gaming τα 200 Hz ειναι αχρηστα. Επισης συμφωνα με τις μετρησεις η C530 εχει λιγοτερο lag απο την C750 (ακομη και με τα 200 Hz απενεργοποιημενα). Αρα καλυτερα αν παιζεις online παιχνιδια (modern warfare , battlefield κτλ) οπου το καθε msec μετραει για να μην σε κανουν οι αντιπαλοι "κοσκινο".:violent-smiley-030:

Για ταινιες εξαρταται. Σε αλλους δεν αρεσουν γιατι κανουν την ταινια να μοιαζει με video game , σε αλλους αρεσει η smooth κινηση στο paning της καμερας.

Αν ξυλωσεις το ραφι βεβαια και πας σε καμια 46αρα (η 50αρα) πλασμα ακομη καλυτερα.