Ούτε από τα χαρακτηριστικά τους μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα...
υπαρχει καποια αναλυση για να μπροεσω να διαβασω τι συμβαινει σχετικα με τα hz, και τα αλλα specs για να μην σας ζαλιζω καθε φορα που βρισκω κατι ενδιαφερον?
γιατι απο τα μοντελα που μου δωσατε δεν μπορω να καταλαβω γιαι ειναι καλα κ γιατι οχι...
υπαρχει καποια αναλυση για να μπροεσω να διαβασω τι συμβαινει σχετικα με τα hz, και τα αλλα specs για να μην σας ζαλιζω καθε φορα που βρισκω κατι ενδιαφερον?
γιατι απο τα μοντελα που μου δωσατε δεν μπορω να καταλαβω γιαι ειναι καλα κ γιατι οχι...
Σ ευχαριστω,Κάποια μαζεμένα link προς τεχνικά θέματα, μπορείς να βρεις εδώ...
Αν θα βλέπεις ταινίες με εξωτερικούς υπότιτλους σε 40/42" και απόσταση πάνω από 3 μέτρα μόνο LG. Εκτός αν τους ενσωματώνεις. Αλλιώς με κυάλια όπως είπε και ο michalis.
Όταν είναι από εξωτερικό αρχείο στις Samsung είναι πολύ μικροί, (θα πρέπει να κάθεσαι πιο κοντά στην 42αρα)*εκτός και αν τους ενσωματώνεις.
Σε κάποιες άλλες (νομίζω Sony, Panasonic)έχουν και μαύρο πλαίσιο.
Από ότι ξέρω μόνο στις lg ακόμη και στο μικρότερο μέγεθος να είναι ρυθμισμενοι, είναι μεγαλύτεροι από τις υπόλοιπες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.