TV ~400 Euro for Movies

Tom.

New member
9 December 2013
13
Καλησπέρα σας,

θέλω να αγοράσω μια tv για αποκλειστική χρήση μόνο για ταινίες.

Η απόσταση είναι λιγότερο από 4 μέτρα.

Το πορτοφόλι αντέχει κάπου στα 400 Ευρώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Last edited by a moderator:
Καλωσόρισες. Μάζεψε περισσότερα χρήματα για κάποια στις 50". Δεν έχει νόημα να σου προτείνουμε 40"-42" για τέσσερα μέτρα απόσταση.

γεια , εφοσον θελεις να δωσεις μεχρι 400 παρε οτι καλυτερο μπορεις σε 40 ιντσες .
Θα μπορουσες να δεις την sanmung F5000 , επισης μπορεις να περιμενεις λιγο γιατο τωρα λογω εορτων ολο και καποια προσφορα θα βρεις.

Καλησπέρα και πάλι

βρήκα αυτή Philips 40PFL5507H στα 500 Ε, εκθεσιακό κομμάτι....

διάβαζα reviews που λενε οτι δεν αξίζει γιατι έχει πέσει η ποιότητα της οθόνης....αλλά value for money μου φαινεται καλη ευκαιρία.

τι λέτε?

με τα hz τι παιζει ?

δινει ο καθε κατασκευατης ο,τι θέλει ? ακουσα οτι μεχρι 200 ειναι το οριο απο εκει κ περα ειναι θεμα software...λαθος ?

Michalis3, thanks αλλά δεν θα ηθελα να παω σε τοσο μεγάλη, τα 40' -42' μου ειναι αρκετα...

εχω αλλαξει την διαρυθμιση και η αποσταση δεν ειναι πανω απο 2.7 μετρα.

τεσπα..θα ακολουθησω την συμβουλη σου και θα ψαξω λιγο ακομα...

υπαρχει, καμια αλλη προταση ?

υπαρχει καποια αναλυση για να μπροεσω να διαβασω τι συμβαινει σχετικα με τα hz, και τα αλλα specs για να μην σας ζαλιζω καθε φορα που βρισκω κατι ενδιαφερον?
γιατι απο τα μοντελα που μου δωσατε δεν μπορω να καταλαβω γιαι ειναι καλα κ γιατι οχι...

Ούτε από τα χαρακτηριστικά τους μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα...

υπαρχει καποια αναλυση για να μπροεσω να διαβασω τι συμβαινει σχετικα με τα hz, και τα αλλα specs για να μην σας ζαλιζω καθε φορα που βρισκω κατι ενδιαφερον?
γιατι απο τα μοντελα που μου δωσατε δεν μπορω να καταλαβω γιαι ειναι καλα κ γιατι οχι...

Τα συγκεκριμένα μοντέλα τα προτείνω γιατί τα έχω δει να παίζουν και μου φάνηκαν πολύ καλά για τα λεφτά τους. Επίσης έχουν πάρει και καλές κριτικές.

Δες εδώ...

http://www.testseek.co.uk/home_elec...a-p-db2dcba2-8624-fc95-67cc-4fca911ca16b.html
http://www.testseek.co.uk/home_elec...0-p-0d996da8-52f7-344a-9b3b-d6b680d92fd8.html

Κάποια μαζεμένα link προς τεχνικά θέματα, μπορείς να βρεις εδώ...

Αν θα βλέπεις ταινίες με εξωτερικούς υπότιτλους σε 40/42" και απόσταση πάνω από 3 μέτρα μόνο LG. Εκτός αν τους ενσωματώνεις. Αλλιώς με κυάλια όπως είπε και ο michalis.

Κάποια μαζεμένα link προς τεχνικά θέματα, μπορείς να βρεις εδώ...
Σ ευχαριστω,

ακριβως ότι ηθελα

Αν θα βλέπεις ταινίες με εξωτερικούς υπότιτλους σε 40/42" και απόσταση πάνω από 3 μέτρα μόνο LG. Εκτός αν τους ενσωματώνεις. Αλλιώς με κυάλια όπως είπε και ο michalis.

αν υποθεσουμε οτι δεν τιθεται θεμα αποστασης, τι εννοεις με ους εξωτερικους υποτιτλους και τις LG ?

ταινεις κατεβαζω ειτε με ενσωματωμενους ειτε χωρις υποτιτλους και τους παιζω απο εξωτερικο αρχειο

Όταν είναι από εξωτερικό αρχείο στις Samsung είναι πολύ μικροί, (θα πρέπει να κάθεσαι πιο κοντά στην 42αρα)*εκτός και αν τους ενσωματώνεις.
Σε κάποιες άλλες (νομίζω Sony, Panasonic)έχουν και μαύρο πλαίσιο.
Από ότι ξέρω μόνο στις lg ακόμη και στο μικρότερο μέγεθος να είναι ρυθμισμενοι, είναι μεγαλύτεροι από τις υπόλοιπες.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τις απόψεις.

Τελικά αγόρασα την Samsung UE40EH6030.

Όταν είναι από εξωτερικό αρχείο στις Samsung είναι πολύ μικροί, (θα πρέπει να κάθεσαι πιο κοντά στην 42αρα)*εκτός και αν τους ενσωματώνεις.
Σε κάποιες άλλες (νομίζω Sony, Panasonic)έχουν και μαύρο πλαίσιο.
Από ότι ξέρω μόνο στις lg ακόμη και στο μικρότερο μέγεθος να είναι ρυθμισμενοι, είναι μεγαλύτεροι από τις υπόλοιπες.

Αναφορικά με τους υπότιτλους έχεις 3 κλίμακες διαβλαθμισης όπου η μεσαία ήδη με καλύπτει. Πάλι καλά!!!

Σχετικά με την ποιότητα εικόνας μπορώ να πώ οτί είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και δεν έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης.

Προς το παρόν προσπαθώ να βρώ τις τέλειες ρυθμίσεις αν κ απ ότι καταλαβαίνω ανάλογα τι βλέπεις πρέπει να ρυθμίζεις και την τιβι σου.

Αν έχει κανείς καμιά ερωτηση για την συγκεκριμενη tv μετα χαράς να απαντησω.

Όπως και να χει, σας ευχαριστω.