TV 46"-50" για ps3, bluray κ τηλεοπτικο

Suncityd7

Established Member
18 October 2011
132
Καλησπερα.

Θα ηθελα τη γνωμη σας για την
επιλογη τηλεορασης για το σαλονι μου.

Η αποσταση ειναι περιπου 3,5 μετρα η μεγιστη- 1,5 μετρα η ελαχιστη. Καθημερινα 2-3 ωρες τηλεοπτικο απο νοβα κυριως (σαβκο εως και 5-6 ωρες), 2-3 ταινιες την εβδομαδα 1080p mkv η hd απο νοβα και 2 ωρες το πολυ ps3 καποιες μερες. Το budget μεχρι 1700-1600 ευρω. Ιντσες το πολυ 50".

Οσο μικροτερο lag κ φυσικοτερη κινηση τοσο καλητερα. Θα προτιμουσα plasma ...αλλα εχω αρκετο φως στο σαλονι. Δεν μου πολυ αρεσουν οι led.

η προταση σας;

Panasonic G30, αρκεί να την στρώσεις καλά στην αρχή αποφεύγοντας το gaming και στη συνέχεια με ένα δίωρο gaming περιστασιακά, όπως αναφέρεις, είσαι μια χαρά. :guitarist:

Panasonic G30, αρκεί να την στρώσεις καλά στην αρχή αποφεύγοντας το gaming και στη συνέχεια με ένα δίωρο gaming περιστασιακά, όπως αναφέρεις, είσαι μια χαρά. :guitarist:

Ευχαριστω για την προταση. Λες να μην εχω προβλημα με πλασμα ως προς την φωτεινοτητα;

Μιας που μπορω να διαθεσω καποια χρηματα παραπανω υπαρχει καποια καλητερη προταση;

Μπορείς να πας και στην Panasonic 50GT30 την δεύτερη καλύτερη πλάσμα της αγοράς, η πρώτη είναι η VT30. Από φωτεινότητα αν είναι τεχνητός φωτισμός δεν θα έχεις μεγάλο πρόβλημα αλλά αν μπαίνει φώς απο τον ήλιο θα έχεις ένα θεματάκι ! δες εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056257643&viewfull=1#post1056257643

Εγω παντως με την U10 χωρις φιλτρο και με σαλονι με 3 παραθυρα γυρω γυρω και δεν εχω ουσιαστικα προβλημα.

Αν καποιος θελει να βρει ενα λογο να κλαιγεται θα βρει.

Με το πολύ 50 ίντσες πας για πλάσμα. Αν θες αρκετό τηλεοπτικό και παιχνίδι όπως λες, οι LED LCD αποδίδουν καλύτερα. Το αρκετό φως στο σαλόνι είναι αρνητικό για τις πλάσμα.

οκ.

το φως το κουμανταρουμε καπως απο τις κουρτινες.

Παραμενει βεβαια φωτεινο το σαλονι αλλα τουλαχιστον δεν θα βλεπω κ τον ηλιο στην οθονη :afro:

Η χρηση που θα κανω θα προκαλεσει προβλημα στο πανελ μιας πλασμα;

Εχει καποια πιο αντιανακλαστικη οθονη;

Καλυτερη κινηση;

Υπαρχουν οι st30, gt30, vt30. Διαφοροποιουνται μονο ως προς καποια προσθετα εξεζητημενα η που εχουν να κανουν με ποιοτητα εικονας;

Απο θεμα ιντσων και αποστασης ειναι καλα οι 50'' η υπερβολη; θα φαινεται το μπιμπικιασμα απο το 1,5 μετρο;

Εχει προσφορα μεγαλο καταστημα (χωρις φπα τιμη) και θα κανω αυτη τη βδομαδα την αγορα.

Απάντηση: Re: TV 46"-50" για ps3, bluray κ τηλεοπτικο

1. Η χρηση που θα κανω θα προκαλεσει προβλημα στο πανελ μιας πλασμα;

2. Εχει καποια πιο αντιανακλαστικη οθονη;

3. Καλυτερη κινηση;

4. Υπαρχουν οι st30, gt30, vt30. Διαφοροποιουνται μονο ως προς καποια προσθετα εξεζητημενα η που εχουν να κανουν με ποιοτητα εικονας;

5. Απο θεμα ιντσων και αποστασης ειναι καλα οι 50'' η υπερβολη; θα φαινεται το μπιμπικιασμα απο το 1,5 μετρο;

1. Με την χρήση που περιγράφεις στο αρχικό post δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

2. Τις λιγότερες ανακλάσεις τις έχουν τα ματ flat panel. Άσχετα από plasma, LCD, LED-LCD όταν η τηλεόραση έχει μπροστά γυαλί ή γυαλιστερή επίστρωση θα έχει την ίδια συμπεριφορά στις ανακλάσεις. Αν είχες παλιότερα στην ίδια θέση CRT η συμπεριφορά κάποιας από τις ανωτέρω θα είναι ίδια.

3. Οι plasma που αναφέρεις έχουν μια χαρά κίνηση.

4. Πέραν του εξοπλισμού, υπάρχουν διαφορές (κατά τη γνώμη μου), το θέμα είναι κατά πόσο έχει κάποιος την δυνατότητα/εμπειρία να τις διακρίνει και το σημαντικότερο αν αξίζουν την διαφορά που καλείται κάποιος να πληρώσει, οπότε είναι υποκειμενικό και θα πρέπει να κρίνεις σύμφωνα με τις δικές σου απαιτήσεις.

5. Από τα 2,5-3,5 μέτρα η 50άρα είναι μια χαρά, στο 1,5 μέτρο είναι λογικό και φυσιολογικό να βλέπεις περισσότερες ατέλειες.

Με το πολύ 50 ίντσες πας για πλάσμα. Αν θες αρκετό τηλεοπτικό και παιχνίδι όπως λες, οι LED LCD αποδίδουν καλύτερα. Το αρκετό φως στο σαλόνι είναι αρνητικό για τις πλάσμα.

Καθε τεχνολογια εχει τα θετικα της και τα αρνητικα της.

Το οτι οι πλασμα δεν αγαπουν το πολυ φως μπορει για καποιον να αντισταθμιζεται απο την εικονα που δινουν με λιγο φως.

Ειδικα στο gaming ισα ισα που τα καταφερνουν καλυτερα κατα την αποψη μου.

Παιζοντας συνεχομενες 2-3 ωρες ΧΒΟΧ σε LCD πολλες φορες αισθανομουν κουραση (το αποδιδω στο motion blur) , σε πλασμα ειμαι πιο ξεκουραστος.

Πηγα για την vt30 σημερα (κωτσοβολο) και μου ειπαν πανω απο 20 μερες...καλα κρασια..

Υπαρχει περιπτωση η vt να εχει λιγοτερο μπιμπικιασμα απο μια st?

Last edited:
Re: Απάντηση: TV 46"-50" για ps3, bluray κ τηλεοπτικο

Το "μπιμπικιασμα" τι ακριβως ειναι?

μικρες μικρες κουκιδες που ειναι ορατες σε κοντινη αποσταση απο την οθονη. Η 46st που ειδα σημερα παρουσιαζε αρκετα το φαινομενο

Δεν ειναι τοσο απλο να απαντησω γιατι δεν ξερω τι ακριβως ειδες.

Αν μιλαμε για κοκκο απο φιλμ (Bluray) , παρασιτα σε τηλεοπτικο η pwm noise στο γκρι χρωμα που ειναι χαρακτηριστικο των πλασμα.

Αν μιλαμε για pwm τοτε η αγορα LCD/LED ειναι μια λυση αλλα και αυτες εχουν τα προβληματα τους.

μήπως έπαιζε σε dynamic mode???? αν είναι είναι φυσιολογικό και αν το υλικό είναι από splitter.

μήπως έπαιζε σε dynamic mode???? αν είναι είναι φυσιολογικό και αν το υλικό είναι από splitter.

Δεν αποκλείεται να έπαιζε σε dynamic mode για να μην υστερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες led. νομίζω πως δεν ήταν απο splitter αλλα απ ευθείας απο το bluray της πανασονικ. Φαίνονται οι κουκίδες περίπου στο 1 μέτρο μακρια απο την οθόνη.

Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι του Γκότζου?

Δεν αποκλείεται να έπαιζε σε dynamic mode για να μην υστερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες led. νομίζω πως δεν ήταν απο splitter αλλα απ ευθείας απο το bluray της πανασονικ. Φαίνονται οι κουκίδες περίπου στο 1 μέτρο μακρια απο την οθόνη.

Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι του Γκότζου?

Στο 1 μέτρο φαίνονται πολλά σε οποιαδήποτε 46άρα κι αν πας στους 50 πόντους ...ακόμα περισσότερα.

Re: Απάντηση: Re: TV 46"-50" για ps3, bluray κ τηλεοπτικο

βοηθεια παιδια.....αυριο παω νατην κλεισω.

Ποια η αποψη σας: 50st30 η 50vt30?

Re: Απάντηση: Re: TV 46"-50" για ps3, bluray κ τηλεοπτικο

βοηθεια παιδια.....αυριο παω νατην κλεισω.

Ποια η αποψη σας: 50st30 η 50vt30?
Δηλαδή έχεις πάει στην AUDI, βλέπεις το Α3 1.6 με τους 105 ίππους και το S3 με 250 ίππους,
η απορία σου είναι ποιό να κλείσεις??? Αφού έχεις τα λεφτά, μήν το συζητάς καθόλου, το S3 .... λέγε με και VT30 ;)