TV 49"-50" 750

pansel

New member
1 April 2013
9
Καλησπέρα παιδιά
Περίοδος προετοιμασίας αγορών λόγω BF οπότε ζητάω την βοήθειά σας για αγορά τηλεόρασης
Διαβάζω στο forum εδώ και έχω μπερδευτεί απίστευτα
Από αυτά που έχω καταλάβει σαν αρχάριος χρήστης
Δεν υπάρχει τηλεόραση που να μην έχει κάποιο μειονέκτημα, είναι θέμα επιλογής και συμβιβασμού που θα κινηθεί κάποιος
Οι τηλεοράσεις δεν έχουν την αντοχή στον χρόνο όπως παλαιότερων ετών, παρουσιάζουν πολλές αστοχίες και σχεδόν φαίνεται επιβεβλημένη η επέκταση εγγύησης σε 5 έτη, όσα περίπου είναι και τα έτη ζωής μίας νέας τηλεόρασης
Οι τηλεοράσεις με τα λιγότερα μειονεκτήματα είναι οι OLED, με το καλύτερο μαύρο, αυτόφωτες με την καλύτερη εικόνα και είναι βέβαια και οι πιο ακριβές
Οι τηλεοράσεις με VA PANEL έχουν καλύτερη αντίθεση από αυτές με IPS, αλλά δεν έχουν καλή γωνία θέασης
Οι τηλεοράσεις με IPS έχουν καλύτερη γωνία θέασης , έχουν πιο πλούσιες χρωματικές παλέτες που όμως δεν μπορεί κάποιος να τις εκμεταλλευτεί από τις περισσότερες πηγές εικόνας που έχουμε στην διάθεσή μας,

Θα ήθελα εάν μπορείτε να βοηθήσετε με τα παρακάτω δεδομένα
Για χρήση : ταινιών σε καλή ποιότητα από media player και εξωτερικό σκληρό / Playstation / DIGEA / αθλητικά. Δεν θα χρησιμοποιηθεί δηλαδή μέσω internet σχεδόν καθόλου
Χρειάζομαι λόγω χώρου αποκλειστικά 49"-50"(κατ' εξαίρεση να κάνω δύσκολη μετατροπή στον χώρο που θα τοποθετηθεί, μόνο για εξαιρετική περίπτωση 55")
Τιμή έως 750 περίπου (μαζί με την 5ετή εγγύηση) (ελπίζω κάποια τηλεόραση άνω των 1000 να είναι σε αυτή την τιμή στην BF)
Δεν έχω μεγάλη γωνία θέασης / 2m απόσταση
Κατά προτίμηση να ΜΗΝ είναι android
(Η LG δεν έχει βγάλει συσκευές VA σε 49"-50" για το 2019; Η Τελευταία που βρήκα ήταν η UK6950 του 2018)

Ποιά πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα

Απάντηση: TV 49"-50" 750

Αν σε ενδιαφέρει η θέαση υλικού σε 4Κ ανάλυση, μάλλον είναι καλύτερα να δεις για 55". Ίσως κάποια Samsung ή Hisense, με 100 Hz ρυθμό ανανέωσης.

Re: Απάντηση: TV 49"-50" 750

Αν σε ενδιαφέρει η θέαση υλικού σε 4Κ ανάλυση, μάλλον είναι καλύτερα να δεις για 55". Ίσως κάποια Samsung ή Hisense, με 100 Hz ρυθμό ανανέωσης.

Είναι δύσκολο να διαλύσω το έπιπλο του σύνθετου, θα πρέπει να έρθει ξυλουργός και να ξηλωθούν 2 ράφια για να χωρέσει 55". Θα το σκεφτόμουν εάν πήγαινα σε κάποια καλύτερη τηλεόραση. Τώρα δεν ξέρω εάν αξίζει να μπω σε τέτοια διαδικασία
Εάν πιστεύετε ότι δεν υπάρχεισε αυτά τα χρήματα και σε αυτές τις ίντσες κάτι αξιόλογο, μάλλον θα το εγκαταλείψω εντελώς για φέτος.

Απάντηση: TV 49"-50" 750

Για 50" με VA panel, ουσιαστικά επιλέγεις κάποια από τις περσινές LG UK6xxx. Με 100 Hz, εντός budget, μάλλον δεν υπάρχει κάποια σε αυτό το μέγεθος.

Για την LG 49SM9000 , εάν την βγάλουν σε προσφορά κοντά στα ζητούμενα χρήματα, έχετε κάποια άποψη;