TV - 50'' - Οικονομικη.

Hailander

Established Member
31 March 2010
224
Halandri
Ψαχνω (τελικα) για τηλεοραση 50'', οικονομικη μεχρι 800 .
Αποσταση θεασης στα 3,5 μετρα, για τηλεοπτικα προγραμματα.
Κατα προτιμηση Full HD.
Απο ψαξιμο που εχω κανει, ειδα οτι δεν εχω πολλες επιλογες.
Εχω καταληξει, στην LG Plasma 50PK550.
Eιναι καλη επιλογη, ή εχετε να προτεινετε κατι αλλο ?

Ευχαριστω και περιμενω τις προτασεις σας !

Φιλε Yperion, θεωρεις οτι ειναι εξ' ισου καλη με την 42" Panasonic -U10, που εχω και θελω να την αντικαταστησω (και ειμαι πολυ ευχαριστημενος) ?

Re: Απάντηση: TV - 50'' - Οικονομικη.

Φιλε Yperion, θεωρεις οτι ειναι εξ' ισου καλη με την 42" Panasonic -U10, που εχω και θελω να την αντικαταστησω (και ειμαι πολυ ευχαριστημενος) ?

Το καλύτερο θα ήταν να την αντικαταστήσεις με την ανώτερη της 50S20,με 889 ευρώ...

yperion τις 50s20 και 50u20 τις έχω δεί, έχουν είναι αλήθεια μία διαφορά περισσότερο νομίζω στην κίνηση γιατι στα άλλα δεν μπορώ να κρίνω είναι ανάλογα τις ρυθμίσεις και το γούστο του καθενός... Γιά την PK550 που δεν μπορώ να δώ πουθενά, επαρχεία βλέπεις, είναι αισθητά ευδιάκριτη η διαφορά απο τις panny ? Γιατί αν δεν είναι, ειναι τέτοια γκουμούτσα η 50s20 που πραγματικά χάνει πάρα πολύ .... (Τις mitsuko οχι δεν τις φοβάμαι... με τους κοθόρνους και κατι 12ποντα τακούνια πάλι, το έχω ένα θεματάκι....)

Ζυγίζει κανείς τί τον ενδιαφέρει και αποφασίζει... Η LG PK550 έχει πιο όμορφο design και κάποιες ευκολίες παραπάνω (media player, σημαντικά πιο πλήρες μενού ρυθμίσεων) και λιγότερο phosphor trailing, η Panasonic S20 ελαφρώς καλύτερη ποιότητα εικόνας, καλύτερο μαύρο, λιγότερο επιθετικό APL και λιγότερο image retention...