TV 60-65 με εικόνα κοντά σε Kuro... Υπάρχει;

κατσε οπως εισαι.εικονα kuro σε λογικα επιπεδα τιμων,δεν βρισκεις.(ειδικα εαν την εχεις καλιμπραρισμενη).
επισης δεν καταλαβα γιατι εδωσες το προβολι..το απολυτο για εμενα,ειναι μια 50-55 ιντσων για ειδησεις,εκπομπες και ενα προβολι για ποδοσφαιρο και ταινιες..

Ο άνθρωπος δεν έχει πρόβλημα με τις τιμές , he said NO BUDGET , wat u don uderstad mister? :p

Είσαι λίγο παρορμητικός και χάνεις επεισόδια...

Tektonas ευχαριστώ για την βοήθεια αλλα τόσα λεφτά δεν τα δίνω για TV ούτε αν πιάσω το τζόκερ.
Όταν έγραψα χωρίς μπάτζετ εννοούσα max τις τιμες των top μοντέλων των εταιριών και μέχρι 65 ίντσες.

Είσαι λίγο παρορμητικός και χάνεις επεισόδια...

Είσαι λάθος και η έκφραση '' no budget '' ήταν ατυχης , αλλα στόχευε να διευκρίνιση το plot της ιστορίας γιατί μάλλον you are the on who missed the story...
Με λίγα λόγια , εσύ είπες να πέσουν οι τιμές τον OLED την στιγμή που η zt60 είναι πιο ακριβή από την OLED , αλλα και πάλι το πρόβλημα του φίλου μας δεν είναι τα 2.600 που κάνει η OLED ( άντε 3K ) αλλα ότι χρειάζεται 65άρα OLED η οποια δεν υπάρχει.
Η απόφαση σου από την άλλη να προτείνεις την zt60 ήταν ορθή όπως επίσης και ανούσια γιατί ΗΔΗ ειπώθηκε από άλλο μέλος του forum.

Φιλικά

Ο άνθρωπος ψάχνει τηλεόραση 60-65" και όχι 55" όπως η OLED που πρότεινες , όταν έλεγα να πέσουν οι τιμές εννοούσα στις OLED από 60" και πάνω. Το ότι κάποιος προτείνει μια τηλεόραση δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να την προτείνει και κάποιος άλλος.

Για την ιστορία οι Kuro έχουν ξεπεραστεί σε εικόνα από την ZT60 και την F8500.

Ψυχραιμία, δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης ....απλά τουλάχιστον για μένα είναι ατυχές κάποιος να προτείνει τις μέρες μας 30Κ ...τηλεόραση. Είπαμε υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που κάνοντας το ακριβό χόμπι τους έχουν δώσει αρκετά χρήματα αλλά η πρόταση είναι too much.

Απάντηση: Re: TV 60-65 με εικόνα κοντά σε Kuro... Υπάρχει;

Ο άνθρωπος ψάχνει τηλεόραση 60-65" και όχι 55" όπως η OLED που πρότεινες , όταν έλεγα να πέσουν οι τιμές εννοούσα στις OLED από 60" και πάνω. Το ότι κάποιος προτείνει μια τηλεόραση δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να την προτείνει και κάποιος άλλος.

η F8500 είναι η 64αρα samsung plasma? Αν ναι είναι δηλαδή καλύτερη από μια Panasonic 65VT? Αν και οι δύο είναι δυσεύρετες πλέον...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

κατσε οπως εισαι.εικονα kuro σε λογικα επιπεδα τιμων,δεν βρισκεις.(ειδικα εαν την εχεις καλιμπραρισμενη).
επισης δεν καταλαβα γιατι εδωσες το προβολι..το απολυτο για εμενα,ειναι μια 50-55 ιντσων για ειδησεις,εκπομπες και ενα προβολι για ποδοσφαιρο και ταινιες..

Το προβόλι το έδωσα γιατί λόγο παιδιού έβλεπα σπάνια. Οπότε τσάμπα καθότανε. Τουλάχιστον 1-2 ταινίες που θα βλέπω πλέον να είναι σε πιο μεγάλη οθόνη. Και σε 2-3 χρόνια ξαναπαίρνω προβολέα.
Αυτό βέβαια δεν αποκλείει και το γεγονός τον επόμενο μήνα να έχω κρεμασμένο νέο προβόλι στο ταβάνι. I'm confused :p

Το μεγάλο ατού της f8500 είναι η μοναδικά μεγάλη φωτεινότητα για πλάσμα. Συνολικά λένε ότι είναι ότι καλύτερο μαζί με την zt60.Καποιοι προτιμούν τη μια και κάποιοι την άλλη, η VT είναι ένα κλικ πιο πίσω.
Πολύ καλές λύσεις... σε βάθος 1-2 χρόνια γιατί δεν σε βλέπω να αντέχεις πολύ σε 65''.

Last edited:

Το μεγάλο ατού της f8500 είναι η μοναδικά μεγάλη φωτεινότητα για πλάσμα. Συνολικά λένε ότι είναι ότι καλύτερο μαζί με την zt60.Καποιοι προτιμούν τη μια και κάποιοι την άλλη, η VT είναι ένα κλικ πιο πίσω.
Πολύ καλές λύσεις... σε βάθος 1-2 χρόνια γιατί δεν σε βλέπω να αντέχεις πολύ σε 65''.

Κοίτα. Θέλω από καιρό να ανέβω ίντσες. Η 50αρα μου φαίνεται μικρή. Το ότι δεν έχω τώρα προβολέα είναι μια καλή δικαιολογία να αφήσω την κούρο και να πάω σε κάτι άλλο. Διαφορετικά είναι δύσκολο να πάρεις τέτοια απόφαση. Όχι ότι θα την καταργήσω. Σε κάποιο άλλο δωμάτιο θα πάει σίγουρα.
Για να δούμε τι θα δούμε. Είχα πει να φύγω από Plasma μιας και καταργούνται κιόλας. Μπορεί να περιμένω λίγο μέχρι τα Χριστούγεννα μήπως σκάσει τίποτα καλό.

Το μεγάλο ατού της f8500 είναι η μοναδικά μεγάλη φωτεινότητα για πλάσμα.

Ακριβώς , η φωτεινότητα της σε σκακιέρα ANSI ξεπερνάει ακόμη και τηλεοράσεις LED LCD (καλιμπραριμένες εννοείται όχι σε κανένα "δυναμικό" γιατί εκεί χάνεται η μπάλα). Η ΖΤ60 στον τομέα αυτό υστερεί συγκριτικά αλλά συνολικά παραμένει η καλύτερη τηλεόραση πλάσμα που βγήκε ποτέ.

Δεν του πρότεινα 55άρα OLED....
Είπα ΑΝ ήταν στο χιλιάρικο θα ήταν μια καλή περίπτωση , αυτό είπα μονο...
Διαφορετικά για 55άρα είναι κάπως τσουχτερή η τιμή.

Που τις είδες τις 60-65ares OLED και λες να πέσουν οι τιμές?

Ακόμα δεν έχουν '' πέσει '' στα ράφια τέτοιου είδους μοντέλα.

Μονο 55ares OLED υπάρχουν , εκτος αν στο εξωτερικό γίνονται αλλα πράματα αλλα και πάλι δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου.

Η zt60 , μετά την oled , είναι....Έχασα τα λόγια μου :p

Αλλα η F8500 ?

Διάβασα όλο το νήμα του Polaki...
Η φωτεινότητα για πλάσμα είναι όντως WOW , αλλα το μαύρο...
Δεν νομίζω η F8500 να ξεπερνά την ΚΟΥΡΟ , τέλος πάντων...

Στο νήμα , είδα πάλι κάτι νούμερα και ψιλό τρελάθηκα...

0.012 η F8500 ( ansi ) ενώ η Η7000 έχει 0.06

Δεν ξέρω , είμαι μπερδεμένος και δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πως μετράτε το ANSI ρε παιδιά , αλλα εμενα η Η7000 μου φαίνεται να έχει καλύτερο μαύρο...

Μετά διάβασα ότι η VT60 είναι καλύτερη από την F8500 ενώ η VT50 εφάμιλλη της F8500 και σύμφωνο απόλυτα.

Έπειτα είδα ότι η VT60 έχει 0.007 , που ΦΥΣΙΚΑ και είναι καλύτερο μαύρο από την F8500 , αλλα είμαι μπερδεμένος...

Έχω την εντύπωση ότι πάει έτσι :

0.012 ( F8500 )
0.011
0.010
0.009 ( AH μάλλον είμαι λάθος , Η Η7000 είναι για τον P...)

Οποτε...Αφού κατάλαβα πως μετριέται το ANSI ( μερικώς ) , στην Η7000 πάλι ΧΑΝΟΜΑΙ και ιδού ο λόγος...:

W705B 0.042
0.041
0.031
0.021
0.011
0.009 ( σωστά ?)
Σωστά... ΤΟΤΕ ΠΩΣ προκύπτει η Η7000 με 0.06 !!! να έχει καλύτερο μαύρο από την 0.042 w705b ?
Το 0.06 δεν έχω καταλάβει πως προέκυψε , κάπου εδώ χάνομαι και δεν ξέρω πως μετριέται , τελικά , το ANSI... >.>
Κρίμα...

την f8500 δεν σου την πρότεινα γιατί ενώ περίμενα να είναι στο skroutz διαθέσιμη την βρήκα μόνο σε 2 καταστήματα. Αν την βρείς είναι καλή περίπτωση. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη από την κούρο στο μαύρο όμως σίγουρα είναι πολύ φωτεινή σαν την κούρο και οι 64 ίντσες θα σε ενθουσιάσουν.

Και κάτι τελευταίο...

Ο Πολλάκις , τράβηξε τα χίλια μύρια , πλήρωσε ένα σκασμό λεφτά και άρχισε να xέρετε την TV μετά από ΜΗΝΕΣ αλλα και πάλι έχει IR...

Λοιπόν...Και εκατομμύρια να έχω , εγώ δεν μπορώ να τραβήξω ότι τράβηξε πολλάκις , με την OLED.

Προτιμώ να μηνώ στην LED.

Διάβασα και το STICKY του γάτου , το οποιο λέει 200 ώρες στρώσιμο.

Εγώ ΜΠΟΡΩ να αντέξω 200 ώρες , αλλα ο πολλάκις πάτησε τις 2.000 και για να το κάνει αυτό κάτι ήξερε ( και πάλι δηλαδή έχει πρόβλημα ) , οποτε είμαι και σε αυτό το θέμα μπερδεμένος , έχει δίκιο ο Πολλάκις η ο JL_? και οι περισσότεροι που κάνουν μονο 200 ώρες στρώσιμο ?

Και αν οι 200 ώρες γίνονται σε φθηνά μοντέλα πλάσμα ?
Αν η OLED επειδή , ουσιαστικά , είναι μια επένδυση χρειάζεται και αυτή 2k ώρες?
Δεν ξέρω για εσάς , αλλα εγώ δεν μπορώ να το αντέξω και sorry για το offtopic αλλα μιας και είπα ότι διάβασα όλο το νήμα του Polaki , θεώρησα καλο να γράψω και τι γνώμη μου επαυτου...

Το στρώσιμο είναι αρρώστια...

25 χιλιάρικα η 77άρα ???

Η HU8500 είναι στα 8 χιλιάρικα και έχω και 1.6 inches παραπάνω...

Το ansi μπορεί και να το καταλάβω κάποια στιγμή , την πολιτική της LG δεν νομίζω.

Αν είναι οι OLED να φτάσουν την B & Ο....

Γαμώτο , είναι πολλά λεφτά , χρειάζομαι τουλάχιστον 500 το μηνα...

Tragic

Η υπερβολή πάει σύννεφο σε αυτό το θέμα (αν και lcd δεν είδα να έχει προταθεί:p)
Μην κολλάς μόνο στην ΖΤ και την f8500, και με vt ή gt μια χαρά θα είσαι μετά την kuro. Το θέμα είναι τι θα βρεις και σε τι διάσταση. Προσωπικά θα προτιμούσα 65GT60 από 60ZT60.

Τώρα τα περί του τρομακτικού στρωσίματος... Δεν λέω τίποτα μιας και ο op είναι ήδη κάτοχος πλασμα και ξέρει.

Last edited:
Πάντως το πότε θα πέσουν οι τιμές στις oled, είναι στα χέρια... της LG. Η SAMSUNG έδειξε τα δόντια της, με ένα μοντέλο πέρσι δείχνοντας ότι ΟΤΑΝ το κρίνει απαραίτητο θα μπει στο παιχνίδι, αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθεί στο κοντινό μέλλον εμπορικα. Η LG, που πολλοί δεν την θεωρούμε 'σοβαρή σινεφίλ' εταιρεία, μάλλον βλέπει ακριβώς το ίδιο ότι και με τις passive 3D TV.... ευκαιρία να πουλήσει πάνελ στις Sony και Panasonic. To κέρδος είναι στην φτηνή, κατασκευαστικα 4Κ lcd, που θα πουληθεί σε premium τιμή. Αν λοιπόν δεν κάνει η LG τις πωλήσεις που θέλει στις 4K lcd, θα παίξει γερά το χαρτί των oled και θα τις βάλει με το ζόρι στην αγορά.

Ο Πολλάκις , τράβηξε τα χίλια μύρια , πλήρωσε ένα σκασμό λεφτά και άρχισε να xέρετε την TV μετά από ΜΗΝΕΣ αλλα και πάλι έχει IR...

Όλες οι πλάσμα έχουν image retention σε όλη την διάρκεια της ζωής τους , είναι ένας από τους κύριους λόγους που ποτέ η συγκεκριμένη τεχνολογία δεν έγινε mainstream , δεν είναι σαν να ανακάλυψε ο Πολάκης της Αμερική.

Όλες οι πλάσμα έχουν image retention σε όλη την διάρκεια της ζωής τους , είναι ένας από τους κύριους λόγους που ποτέ η συγκεκριμένη τεχνολογία δεν έγινε mainstream , δεν είναι σαν να ανακάλυψε ο Πολάκης της Αμερική.

Ακριβώς. Και μένα η Κούρο έκανε image retention. Δεν φαίνεται όταν βλέπεις αλλά υπάρχει. Επίσης η ζέστη που βγάζει το καλοκαίρι είναι ανυπόφορη.
Αυτό όμως που με ενοχλεί περισσότερο είναι το κάθετο banding στο ποδόσφαιρο. Πιο πολύ απολαμβάνω το ποδόσφαιρο σε μια 40αρα led που έχω λόγο αυτού του φαινομένου.
Η Kuro είναι καλή για ταινίες. Για ποδόσφαιρο όχι. Φαντάζομαι και οι άλλες πλάσμα παρόμοιο πρόβλημα θα έχουν....

Καλά και σε LED LCD το banding πιθανότατα δεν θα το αποφύγεις (εκτός και πέσεις στην περίπτωση μια στις χίλιες) , θα είσαι απλά ικανοποιημένος αν δεν φαίνεται πολύ.

Για να επαναφέρω το νήμα μετά από ένα χρόνο, την Παρασκευή θα ξέρω... Αν και φοβάμαι να την βάλω δίπλα στην κούρο :hmmmm:

Re: Απάντηση: TV 60-65 με εικόνα κοντά σε Kuro... Υπάρχει;

Για να επαναφέρω το νήμα μετά από ένα χρόνο, την Παρασκευή θα ξέρω... Αν και φοβάμαι να την βάλω δίπλα στην κούρο :hmmmm:
Για ποια αναφέρεσαι;