TV απο 55 εως 60 ιντσες

ChrisV.

AVClub Enthusiast
8 January 2010
1,062
SunCity
Αφου τελειωσα με την δικια μου αγορα, ηρθε η ωρα του αδερφου μου...
Ιντσες 55-60 και μεγιστο ποσο 1500 ευρα.
Ο χωρος ειναι πολυ φωτεινος, οποτε αποκλειουμε τις πλασμα. Η αποσταση θεασης ειναι αρκετα μεγαλη, πανω απο 4 μετρα αλλα ο χωρος που θα μπει δεν παιρνει παραπανω απο 60 ιντσες.
Αυτη τη στιγμη εχει μια lcd samsung 5ετιας 55αρα και ηρθε η ωρα της αλλαγης. Να σημειωσω πως βλεπει πολυ ποδοσφαιρο μεσω νοβα και πως παιζει και κανενα παιχνιδακι απο ps3 που και που.
Σε αυτες τις προδιαγραφες εχουμε δει οτι παιζουν η sony HX750 στις 55 ιντσες και η sharp le635 στις 60.
Περιμενουμε γνωμες και προτασεις...
Ευχαριστω πολυ!

Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε κάποια Samsung ES, αλλά είναι λίγο πιο πάνω από 1500 ευρώ. Νομίζω πως η HX750 θα είναι μια χαρά, αν και για απόσταση θέασης μεγαλύτερη από 4 μέτρα, είναι σχετικά μικρή.

Ειναι μικρη, αλλα δυστηχως ο τοιχος που θα μπει, μας περιοριζει στη διασταση μεχρι το πολυ 60 ιντσες.

Και ο ιδιος σε 60αρα θελει να παει. Υπαρχει καποια αλλη προταση στις 60 ιντσες σε αυτα τα χρηματα?

Λογω φωτεινου χωρου και μονο, ή επειδη αυτες οι 2 δεν ειναι τοσο καλες οσο η sony HX750?

Από το e-shop είναι παραεισαγωγη , μην τύχει κανένα πρόβλημα και μας κυνηγάει ο αδερφός σου.

Η PZ950 είναι περυσινό μοντέλο (φέτος μάλλον δεν έφερε 60" πλάσμα 3D η Ελληνική αντιπροσωπία) και δεν ξέρω αν είναι καλή επιλογή για φωτεινό χώρο.

Δες πάντως και εδώ ένα τέστ...

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1305795700