TV για 3μετρα περιπου

xtou

New member
18 January 2011
4
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το forum σας,
Το διαβάζω εδώ και 2 εβδομάδες και τελικά αποφάσισα να ζητήσω γνώμη μια και αντί για να αποφασίσω τελικά έχω μεγαλύτερα διλήμματα πλέον

Λοιπόν το budget μου είναι πάνω κάτω 1000 και η απόσταση που έχουμε από το καναπέ είναι 2.5 με 3.5 μέτρα ανάλογα που καθόμαστε.
icon7.gif

Γενικά βλέπουμε ταινίες και καμιά φορά gaming (γενικά όχι τόσο συχνά)
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ούτε αν θα είναι plasma ή LED οπότε είμαι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις.

Για panasonic εβλεπα την TX-P50G20 μηπώς ειναι μεγαλη για τα μετρα μου?

τι διαφορες εχουν με την TX-P50V20?

Για τα 2.5 μετρα ειναι Ok , για τα 3.5 μετρα ειναι μικρη.

Η V20 εχει αλλο τυπο πανελ με το βαθυτερο μαυρο και την καλυτερη αντιθεση (πραγματικη οχι φουμαρα) που υπαρχει σε τηλεοραση του 2010.

Last edited:
Απάντηση: Re: TV για 3μετρα περιπου

γνώμη για την TX-P50G20?

τι κακό εχουν οι Plasma σε σχέση με τις LED?
Η g20 είναι πάρα πολύ καλή τηλεόραση. Σε συνθήκες καταστήματος ήταν ένα κλικ πιο κάτω σε εικόνα από τις lcd, φαντάσου σε οικιακό χωρο. Όταν πήρα την s20 η διαφορά χρημάτων ήταν περίπου 400-500 ευρώ και δεν τα έδωσα, αλλά δεν το μετάνιωσα κιόλας. Κακό? Λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση σε ρεύμα, αλλά την κερδίζεις από τη διαφορά χρημάτων, κάποιες αντανακλάσεις από το φως (όσο καλύτερο μοντέλο, τόσο λιγότερες) και το τελευταίο, υποφέρουν από τις στατικές εικόνες (πολύωρο gaming). Τα θετικά τους όμως είναι περισσότερα, κ σε περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρει το gaming είναι μονόδρομος.

τι κακό εχουν οι Plasma σε σχέση με τις LED?

Δεν τις προτεινουν οι πωλητες , δεν εντυπωσιαζεται ο γειτονας οπως οταν ακουει οτι πηρες "LED" , μειονονται τα περιθωρια κερδους των καταστηματων κτλ.

κατάλαβα οκ plasma θα πάρω.

τώρα πάμε να βρούμε ποια.
ή TX-P50G20 θα έχει μεγάλο πρόβλημα που αντανάκλασης αν είναι σε γωνιά με το παντζούρι που υπάρχει εκεί? TX-P50G20 περίπου 1300 με 1500 ευρώ μήπως είναι πολλά γι' αύτη?
ποια άλλα μοντέλα προτείνετε? (ας μην φύγουμε πάνω από 1300 σκεπτόμουν κάτω από 1000 αρχικά )
και ρωτάω τελευταία φορά :twoguns: μην με δείρετε. σίγουρα δεν είναι μεγάλη η 50" να κοιτάξω 46" καλύτερα?

Το πρώτο πράγμα που μετανιώνει κανείς σε μια τηλεόραση είναι το μέγεθος. Ολοι θέλουν να είχαν πάρει το μεγαλύτερο μέγεθος !

Οσο για το budget ΙΜΗΟ να μην το αυξήσεις. Οι καιροί είναι περίεργοι. Υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις σε 50' στο χιλιάρικο.