TV για εξοχή

evanfotis

Moderator
Staff member
26 March 2008
5,869
Θα βρίσκεται κοντά στη θάλασσα ~ 40μ.
Κάτι που να αντέχει, να δίνει αξιοπρεπή εικόνα και να κοστίζει κάτω απο 400. Και κάτω απο 300 ακόμη καλύτερα :-)
Έχει κανείς εμπειρία απο αντοχές πλάσμα vs lcd σε καταστάσεις εξοχικής ταλαιπωρίας;
Επίσης ώς καλοκαιρινή οικία θα έιναι κάπως φωτεινή η κατάσταση.
LG 42PJ550

Samsung LE32C450

Samsung LE32C530

Αυτές βλέπω προς το παρών, βέβαια η μία είναι 100 πιο ακριβή απο τις άλλες αλλα και 10 'ιντσες παραπάνω..

Super τιμή. Σίγουρα θα τη προτιμούσα κ αισθητικά απο την Σαμμυ 450.
Προτείνεις LCD για τη συγκεκριμένη κατάσταση κ άν ναι γιατί; (πέρα απο τη τιμή της συγκεκριμένης)

http://www.skroutz.gr/s/329316/Panasonic-TX-L32C3E-32".html

Tην ειδα χθες στο Public και ειχε απροσδοκητα καλη εικονα (σε Bluray τουλαχιστον). Κοιταγα ξανα το καρτελακι για να βεβαιωθω οτι δεν ειναι κανενα ακριβοτερο μοντελο.

ο επεξεργαστης εικονας ειναι καλος;Vreal Plus
http://www.panasonic.gr/product/tx-l32c3

πηρες εσυ πλασμα;;
θα παρω lcd εγω,αλλαξανε οι καιροι:ernaehrung004:

Last edited:
Re: Απάντηση: TV για εξοχή

Super τιμή. Σίγουρα θα τη προτιμούσα κ αισθητικά απο την Σαμμυ 450.
Προτείνεις LCD για τη συγκεκριμένη κατάσταση κ άν ναι γιατί; (πέρα απο τη τιμή της συγκεκριμένης)

Αφου θα ταλαιπωρηθει προτεινω την φτηνοτερη τηλεοραση που μπορεις να βρεις (με οσο πιο αξιοπρεπη εικονα γινεται).

Επισης με εντονο φως καλυτερα LCD αφου οι πλασμα με αντιανακλαστικα καλυματα ειναι πολυ πιο ακριβες απο οσα δινεις.

επειδή ενδιαφερομαι για την συγκεκριμένη τηλεοραση (την πανασονικ) μήπως ξερεις ποσο καλή ειναι σε τηλεοπτικό σήμα??

φίλε δεν ξέρω αν αγορασες τηλεοραση αλλα αμα δεν εχεις αγορασει ακομα σου προτεινω να αγορασεις την πανασονικ που ειπαν τα παιδια πιο πανω την έχω στα χέρια μου εδώ και μία μέρα και η είκονα σε αναλογικα καναλια (σε ενα μήνα θα έχουμε ψηφιακά εδω που ειμαι) ειναι πολύ καλή σε σχέση με αλλές τηλεορασεις που έχω δει

Υ.Γ. να ανοίξω κάποιο νήμα για την συγκεκριμένη τηλεορασή ή το ανοίγει κάποιο υπευθυνος απο το φορυμ??

Last edited: