TV για PS3

alexiron

New member
7 September 2007
72
Αθήνα
καλησπέρα παιδιά. μετά από μια συζήτηση στο section των console games αποφασίσαμε ότι χρειάζομαι μια καινούργια tv. την χρειάζομαι για το ps3 αλλά φυσικά θέλω να βλέπω και dvd , blue ray και κανονικά κανάλια. η απόσταση θέασης είναι γύρο στο 1 μέτρο. να πω ότι την tv δεν θα την πάρω τώρα γιατί πρώτα πρέπει να μαζέψω τα ευρα αλλά θα ήθελα να ξέρω πάνω κάτω που θα κυμανθώ , γιατί δεν έχω ιδέα από τηλεοράσεις και συνδέσεις.να πω ότι δυστυχώς το οικονομικό είναι πρόβλημα , οπότε θα ήθελα να μου προτείνεται τηλεοράσεις σε (όσο είναι δυνατό φυσικά) προσιτή τιμή.

thx παίδες :grinning-smiley-043

Το καλύτερο για αρχή είναι να πας σε κάποιο μαγαζί και να τσεκάρεις τα μεγέθη των τηλεοράσεων από την απόσταση που θέλεις.

Προσωπικά δεν θα μπορούσα να δω τηλεοπτικό πρόγραμμα στην 32άρα μου από το 1 μέτρο.

Αν ειναι 1 μετρο η αποσταση και ειναι προβλημα το οικονομικο εγω θα πηγαινα για 26"

thx σε όλους παίδες. έχετε κάποιο μοντέλο να προτείνεται για την δευτέρα που θα κατέβω να δω? :ADFADF1:

Καλησπέρα!
Νομίζω ο,τι βάση της απόστασης θέασης που θα έχεις (1 μέτρο) όσο υπερβολικό και άν σου φαίνεται δέν θα πρέπει οι ίντσες που θα διαλέξεις να είναι πάνω από 17".
Σου παραθέτω έναν οδηγό για την σωστή απόσταση θέασης ανάλογα με τις ίντσες, είναι από την ιστοσελίδα της Pionner.

When setting up your room, consider the size of your room and the size of the TV. Screen sizes are measured on the diagonal. Pioneer offers plasmas ranging in size from 42 inches to 61 inches. Multiply the screen size by 2 ½ and you'll have an idea of how far from the TV you should sit for best viewing. So if you get a 42” screen, you want to be 105 inches (or about 9 feet) away. Also, keep height in mind. Many people feel like they want to hang the plasma very high – above a fireplace or at eye level when standing. But remember that when you watch TV, you're generally seated on the couch. If you hang it too high, you'll end up with a crick in your neck from looking up. Try to place it at eye level when seated on the couch.

Όλα τα νούμερα είναι σε ίντσες, πολλαπλασίασε το αποτέλεσμα επί 2,54 εκατοστά που είναι μία ίντσα.

Οι 26" θέλουν απόσταση 1,65 μέτρα (26"x2.5"=65"*2.54 εκ.=1,65 μέτρα)

GeoGeoGeo πόσο θα πάει αυτή?? θα τις κοιτάξω όλες και θα σας πω αν κάποια μου κινήσει την περιέργεια :grandpa: .thx twingo θα το λάβω υπόψιν μου όταν πάω να τις δω

Last edited:
Απάντηση: Re: TV για PS3

Καλησπέρα!
Νομίζω ο,τι βάση της απόστασης θέασης που θα έχεις (1 μέτρο) όσο υπερβολικό και άν σου φαίνεται δέν θα πρέπει οι ίντσες που θα διαλέξεις να είναι πάνω από 17".
Σου παραθέτω έναν οδηγό για την σωστή απόσταση θέασης ανάλογα με τις ίντσες, είναι από την ιστοσελίδα της Pionner.

When setting up your room, consider the size of your room and the size of the TV. Screen sizes are measured on the diagonal. Pioneer offers plasmas ranging in size from 42 inches to 61 inches. Multiply the screen size by 2 ½ and you'll have an idea of how far from the TV you should sit for best viewing. So if you get a 42” screen, you want to be 105 inches (or about 9 feet) away. Also, keep height in mind. Many people feel like they want to hang the plasma very high – above a fireplace or at eye level when standing. But remember that when you watch TV, you're generally seated on the couch. If you hang it too high, you'll end up with a crick in your neck from looking up. Try to place it at eye level when seated on the couch.

Όλα τα νούμερα είναι σε ίντσες, πολλαπλασίασε το αποτέλεσμα επί 2,54 εκατοστά που είναι μία ίντσα.

Οι 26" θέλουν απόσταση 1,65 μέτρα (26"x2.5"=65"*2.54 εκ.=1,65 μέτρα)

Το παραπάνω είναι ένας γενικός οδηγός, αλλά για τις ίντσες στις οποίες αναφέρεται η Pioneer. Δεν ισχύει για πιο μικρές τηλεοράσεις.

Σκέψου πως σε PC κάθεσαι συνήθως πιο κοντά από το ένα μέτρο και παρόλα αυτά βλέπεις άνετα σε 20"+

Η 26t3000 την κόβω κάπου στα 8 κατοστάρικα.Πολύ είναι ε?Στην ευρώπη κάνει κάπου στα 700Ε οπότε βάλε και το φόρο ελλάδας και να τα 800Ε.Βέβαια θα την βρείς και λίγο φτηνότερα on line

ναι GeoGeoGeo , δυστυχώς είναι πολύ. κατέβηκα σήμερα στο πλαίσιο και τις είδα. οι 20 μου φάνηκαν μικρές , οι 32 μου φάνηκαν μεγάλες οπότε για 26 βλέπω να πηγαίνω.όμως η φτηνότερη 26 που είχε , έκανε 700 με ανάλυση 1366x768. υπάρχουν πουθενά αλλού πιο φθηνά η θα κατέβω σε ίντσες?

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ναι GeoGeoGeo , δυστυχώς είναι πολύ. κατέβηκα σήμερα στο πλαίσιο και τις είδα. οι 20 μου φάνηκαν μικρές , οι 32 μου φάνηκαν μεγάλες οπότε για 26 βλέπω να πηγαίνω.όμως η φτηνότερη 26 που είχε , έκανε 700 με ανάλυση 1366x768. υπάρχουν πουθενά αλλού πιο φθηνά η θα κατέβω σε ίντσες?

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Είχε και την 26Τ3000?

δεν είχε πολλές , οπότε δεν πρόσεξα. αν μου το έλεγες πριν πάω θα ρώταγα. sry .το προσπέκτους τους , έχει μέσα μια 32 στα 500 . την AOC L32W55IT .υπάρχει κάποιος λόγος που γα 32 είναι τόσο φθηνή?? επίσης ρώτησα αν υπάρχει πακέτο ps3 και hdtv και μου είπαν όχι