TV για PS3

Ναι Jos3ph αλλά το παλικάρι ψάχνει κάτι οικονομικό όπου θα κάνει μια χαρά την δουλειά του...

χεχε :p.τότε την AOC την αφήνουμε. η philips 26PF3321 που πρωτινέ ο JohnBougiou έχει πολύ καλή τιμή.από άποψη εικόνας , χρώματος κτλ πως είναι? για το ps3 είναι καλή? στην συχνότητα σάρωσης εικόνας γράφει 60-70Hz και δεν γράφει 50. θα έχω κάποιο πρόβλημα με τα games που τρέχουν μόνο σε 50. και κάτι τελευταίο. στο color system γράφει οτι υποστηρίζει ntsc αυτό θα πει οτι θα μπορώ να παίζω ntsc games χωρίς να χρειάζομαι αμερικάνικο καλώδιο για να βάλω χρώμα

υγ:παίδες σας οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ :grinning-smiley-043

Γνώμες για TV να σου πουν καλύτερα τα παλικάρια...
Για το ntsc όχι δεν θα παίζεις τα αμερικάνικα απλά σου λέει ότι κάνει και για Αμερική.Έτσι και αλλιώς τα games για το PS3 παίζουν παντού είναι region free.

-bye-

ναι , παίζουν παντού αλλά όχι με χρώμα :p. θα παίρνει scart ώστε να χρησιμοποιήσω το αμερικάνικο καλώδιο??για τα 50Hz ξέρεις τίποτα? :guitarist:

Ναι έχει σύνδεση με Scart,S-video,HDMI και σύνδεση με PC.

Καλά το Scart τι το θες, για το PS2...? Πάντως το PS3 με HDMI δεν το συζητώ...

Τώρα για τα Hz δεν είμαι σίγουρος,άσε μην σου πω καμία μαλ...α.

Ρε παιδιά μια βοήθεια στον φίλο...:grandpa:

Last edited:
όταν έπαιζα ntsc games στο ps3 κανονικά ήταν ασπρόμαυρα. χρησιμοποιούσα ένα καλώδιο scart ώστε να βάζω χρώμα (στα μαγαζιά που πουλάνε games το λένε αμερικάνικο καλώδιο). για αυτό ρωτάω. ώστε αν χρειαστεί ποτέ να συνδέσω το ps3 έτσι. φυσικά στα pal games θα το έχω συνδεδεμένο με hdmi

Δεν κατάλαβες τι σου λέω. :BDBDG54:

Τα games για το PS3 είναι όλα region free δηλαδή δεν υπάρχουν ποια τα κλειδώματα PAL,NTSC και τέτοια,τα ξεχνάς όλα αυτά για τα games του PS3 και με σύνδεση HDMI δεν θα ξανά δεις ασπρόμαυρο ποτέεεεεέ...

GeoGeoGeo έχει μεγάλη διαφορά σε ποιότητα αυτή με τη προηγούμενη? JohnBougiou δεν το ήξερα αυτό. thanks . νόμιζα οτι ήταν όπως παλιά γιατί στο e-bay που κοίταζα μερικά games για το ps3 , άλλα ήταν σε pal και άλλα σε ntsc

Αυτή η 5322 είναι καινούργια τηλεόραση,έχει και καλύτερη συνδεσιμότητα.Αν μπορείς να δώσεις τα λεφτά που κοστίζει τότε πάρε αυτήν!!

χεχε. τώρα σώθηκες :blush:. εγώ με τις ελάχιστες γνώσεις μου δεν είδα και μεγάλη διαφορά:blush:. πιες είναι οι βασικές διαφορές τους?

ξέρει τουλάχιστον κανείς να μου πει αν σε τηλεοράσεις που γράφουν οτι υποστηρίζουν 60-70Hz , θα μπορώ να παίξω games που τρέχουν μόνο σε 50 χωρίς προβλήματα? :grinning-smiley-043:guitarist:

ξέρει τουλάχιστον κανείς να μου πει αν σε τηλεοράσεις που γράφουν οτι υποστηρίζουν 60-70Hz , θα μπορώ να παίξω games που τρέχουν μόνο σε 50 χωρίς προβλήματα? :grinning-smiley-043:guitarist:

Όλες οι τηλεοράσεις για τις οποίες ενδιαφέρεσαι τρέχουν στα 50Hz και υποθέτω πως θα το κάνουν και με τα παιχνίδια χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.