TV για ps4 τηλεοπτικο ταινιες ...

katia

New member
10 November 2014
26
Γεια σας μετά της συμβουλές απο δω για αγορά TV για τους γονείς αναζητώ TV για τον αδερφό μου ...η χρίση θα είναι 40% ps4 30% τηλεοπτικό κ 30% ταινίες HD ,απόσταση 2,30 η πολυθρόνα που κάθετε κ για το ps4 κ 3,5 μετρά ο καναπές, έχουμε καταλήξει στην w805 λογο χαμηλού lag απο οτι διαβάζω εδω η σε κάποια samsung σειρα 6, το δίλημμα ειναι με της ίντσες 50 η 55 ...κάπου διάβασα για την sony οτι δεν βγάζει απο την οπτική 5,1 αλλά μονο stereo pcm αυτο με χάλασε λιγο λόγο ύπαρξης home cinema όποτε θα χρειαστεί κ media player εξωτερικό ...?
Κάπουα συμβουλή πανό σε αυτο? τώρα έχει μια samsung 40αρα

Ευχαρηστω

Στα 3.5 μέτρα ακόμα και οι 55" είναι λίγες για θέαση HD υλικού. Η W805 είναι πολύ καλή επιλογή πάντως.

Ευχαριστώ για την απάντηση στα 2,5 ομως για PS4 ? μηπως θα είναι μεγάλη η 55αρα ? Των γωνιών μου που είχαμε στησει για λίγο στο σπίτι του στα 2,5 μέτρα σαν να βλέπαμε πιξελιασμα την 50w705 πηραν

Ευχαριστώ για την απάντηση στα 2,5 ομως για PS4 ? μηπως θα είναι μεγάλη η 55αρα ? Των γωνιών μου που είχαμε στησει για λίγο στο σπίτι του στα 2,5 μέτρα σαν να βλέπαμε πιξελιασμα την 50w705 πηραν
Είναι μια χαρά για τα 2,5μ στις 55 ίντσες για gaming όταν αυτό είναι σε HD , που τώρα όλα είναι.