TV ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ

Αν ειναι μονο για τηλεοπτικο, δεν χρειαζεται να παει στην 80 (εχουν και 250 διαφορα) -bye-

Re: Απάντηση: TV ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ

PX8

ΥΓ. Διαβαζα στο Avforums οτι η PX80 στην Αγγλια δεν κυκλοφορει πια αλλα μονο η PX8 , δεν ξερω αν ειναι αληθεια...

και αλλού έχει αναφερθεί πάντως ότι η PX7 είχε καλύτερη εικόνα από την PX70.... ϊσως το αντίστοιχο να ισχύει και τη σειρά 8 της Panasonic. Σίγουρα πάντως δε θα τον απογοητεύσει το φίλο σου

Eχει παει σε 3 καταστηματα για να μπορεσει να την δει να παιζει την px8
τηλεοπτικο σημα και δεν τα εχει καταφερει γιατι εχουν δωσει σημα απο dvd.
Υπαρχει σε καποιο καταστημα να την δει με κεραια??

Eχει παει σε 3 καταστηματα για να μπορεσει να την δει να παιζει την px8
τηλεοπτικο σημα και δεν τα εχει καταφερει γιατι εχουν δωσει σημα απο dvd.
Υπαρχει σε καποιο καταστημα να την δει με κεραια??

Όπου έχω δει τηλεοπτικό σήμα σε κατάστημα ήταν από "τρισάθλιο" έως "άθλιο" (πιθανόν λόγω της προχειροδουλειάς στον διαμοιρασμό του σήματος σε ένα κάρο τηλεοράσεις), καμιά σχέση με την οικιακή θέαση...αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δεις κάποιο μοντέλο, μακάρι να μπορούσες να δεις το μοντέλο που σε ενδιαφέρει σε κάποιο σπίτι θα ήταν καλύτερα..(κατά τη γνώμη μου).

Υ.Γ.: Όποιο μοντέλο και να δεις (άσχετα από μάρκα και τεχνολογία)...θα δείχνει καλύτερα στο σπίτι.

Re: Απάντηση: TV ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ

Όπου έχω δει τηλεοπτικό σήμα σε κατάστημα ήταν από "τρισάθλιο" έως "άθλιο" (πιθανόν λόγω της προχειροδουλειάς στον διαμοιρασμό του σήματος σε ένα κάρο τηλεοράσεις), καμιά σχέση με την οικιακή θέαση...αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δεις κάποιο μοντέλο, μακάρι να μπορούσες να δεις το μοντέλο που σε ενδιαφέρει σε κάποιο σπίτι θα ήταν καλύτερα..(κατά τη γνώμη μου).

Υ.Γ.: Όποιο μοντέλο και να δεις (άσχετα από μάρκα και τεχνολογία)...θα δείχνει καλύτερα στο σπίτι.

+1

Εννοείται πως το καλύτερο είναι να δει την τηλεόραση που τον ενδιαφέρει να παίζει σε σπίτι. Τότε όμως θα του φανεί ακόμα καλύτερη από KURO (εντάξει, μη βαράτε, το παίρνω πίσω...) και θα είναι άδικο για τις υπόλοιπες "υποψήφιες". Εγώ ευτυχώς όταν βρήκα την KDS έπεσα σε πολύ εξυπηρετικό πωλητή και την έβαλε να παίζει DVD, Bluray και τηλεοπτικό σήμα!!!!! Ίσως σε κανένα πιο μικρό μαγαζί ηλεκρονικών ειδών να μπορούσε ο φίλος μας να "πετύχει" κάτι παρόμοιο.

Τελικα εκλεισε ο φιλος την PX80,σε τηλεοπτικο σημα που την ειδαμε ηταν αψογη.
Η PX8 καλη αλλα εχασε λογω αντιθεσης 10.000 ενω η PX80 15.000 και ειχε καλυτερη εικονα. Παραδοση 15 Σεπτεμβρη γιατι υπαρχει ελειψη,βρηκαμε μονο εκθεσιακες.