TV για τους παππούδες

Απάντηση: Re: TV για τους παππούδες

υπαρχει καποια "καλυτερη" σε εικονα εστω και με 50-70 ευροπουλα παραπανω????

αυτη TV PHILIPS 37PFL 4606H αξιζει τα λεφτα της σε σχεση με την lg 37 LK450???????

Simi για τα πεθερικά σου είναι υπέρ καλές στα λεφτα που ψάχνεις αυτές:

Sony KDL-37EX720

Panasonic TX-L37E3E

LG 37LV3550

Η Sony είναι και 3D, ωστόσο δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει και πολύ. Επίσης σε 37" το 3D είναι μάλλον κορόϊδία. Εγώ θα πήγαινα σε Sony ή Panasonic.

Υ.Γ Σε αναλογικό σήμερα ίσως μόνο το KONTRA να αξίζει, κατά τα άλλα τί να το κάνουν το αναλογικό; Μόνο για τον ψυχοπαθή Στέφανο Χίο :ppp

Υ.Γ2 Την συγκεκριμένη LG την έχουν οι γονείς ενός φίλου μου και είναι άκρως ικανοποιημένοι (χωρίς πολλές απαιτήσεις)

Υ.Γ 3 Αν βρεις την Sony που σου πόσταρα στη τιμή της Ηλεκτρονικής (387 ευρώ) θα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ να μην την πάρεις!!!!
:music-smiley-005:

Last edited:
Απάντηση: Re: TV για τους παππούδες

ευχαριστο!
η Sony φαινεται εξαντλημενη.

Υ.Γ Σε αναλογικό σήμερα ίσως μόνο το KONTRA να αξίζει, κατά τα άλλα τί να το κάνουν το αναλογικό; Μόνο για τον ψυχοπαθή Στέφανο Χίο :ppp

:offtopic: Ο Χίος είναι πλέον στο Extra3 -bye- :offtopic:

:offtopic: Ο Χίος είναι πλέον στο Extra3 -bye- :offtopic:
Ε.. δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος φαν του. :p Οπότε... αν τον πάρει κανα "ψηφιακό" κανάλι, οι συμπεθέροι δεν χρειάζονται αναλογικό σήμα :p

Re: Απάντηση: Re: TV για τους παππούδες

ευχαριστο!
η Sony φαινεται εξαντλημενη.

Παντως, εγω θα ελεγα να μην το ψειριζεις πολύ. Όποια τηλεόραση και να τους παρεις θα τους φανει διαστημόπλοιο. Εγω θα επαιρνα κάποια TV από προσφορα. πχ LG. Δεν θα το εξαντλούσα τοσο το θεμα για ηλικιωμένους ανθρωπους :)

Last edited:
Επίσης όλα τα κανάλια μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν γίνει ψηφιακά... οπότε δεν θα έχουν πρόβλημα. Γεροί να ειναι οι ανθρωποι :)