TV και Home cinema με 6500 e

Cu_4

New member
10 October 2008
27
Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα λίγη βοήθεια στην προσπάθεια αγοράς τηλεόρασης, home cinema με xehoristo ενισχυτή και ηχεια.

2 προτάσεις που εχω για TV ειναι η pioneer kuro Lx-5090H (PLASMA) και η samsung 55A954 me tehnologia LED

Οσο για το home cinema παίζουν τα ηχεία Β&W 684 theatre με ενισχυτή τον ONKYO-SR605.

Ποστεύω πως γνωριζεται τα προιοντα αυτά και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Σε καμια περίπτωση δεν εχω κλειδωσει σε αυτες τις επιλογες αφου ειμαι ανοικτος σε καθε προταση επι του θέματος.

Ek ton proteron eyharisto

μου ειπαν παντος πως το ιντσες x 4 δεν ισχυει.
Πιστευεις οτι ειναι μεγάλες?

Όχι, το αντίθετο πιστεύω. Με βάση τα 5 μέτρα απόστασης η επιλογή γίνεται λίγο δύσκολη, γιατί οι 5 ίντσες παραπάνω της Samsung δεν είναι και λίγες.

Για πες μας και για τι είδους χρήση προορίζεται. Κυρίως τηλεοπτικό ? Ταινίες Blu Ray ? Σύνδεση με PC ?

Κατά την γνώμη μου η Samsung δείχνει πιο λογική επιλογή λόγω μεγέθους και χρήσης που θα κάνεις. Προσπάθησε όμως να τις δεις και τις δύο από κοντά για να αποκτήσεις προσωπική άποψη.

Αυτη την pioneer μου είπαν στο Πλαισιο πως δε μπορώ να την δω κάπου. (γουρουνι στο σακί).
Σε αυτή την τιμή ποιά πιστευεις πως ειναι η καλύτερη TV? (περιπου στα 4000 e)

yparhi megali piesi hronoy. Me ehei valei o pateras moy na psaxo kai na toy po ti kiklofori se ayta ta hrimata.
Prepei na katalixo mesa sto savatokirgiako......:behead::behead:

Αυτά τα καταστήματα έχουν και τις δύο:

http://www.ihoekfrasi.gr/

http://ihoseikona.gr/index.php

πάρε τηλ το πρωί να δεις αν τις έχουν στημένες.

Η Pioneer είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε θέμα εικόνας, αλλά όπως είπα πριν κατά την γνώμη μου η Samsung ταιριάζει καλύτερα στην απόσταση σου και την χρήση που θα κάνεις.

Re: Απάντηση: TV και Home cinema με 6500 e

yparhi megali piesi hronoy. Me ehei valei o pateras moy na psaxo kai na toy po ti kiklofori se ayta ta hrimata.
Prepei na katalixo mesa sto savatokirgiako......:behead::behead:

Φίλε CU_4 μπορείς να μου δανείσεις τον μπαμπά σου για κανα 10ήμερο......αντέχω την πίεση:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Δε ξέρω αν με την 55Χ4500 θα φτάσει το budget του φίλου.

Πόσο κοστίζει το ηχοσύστημα;

Tο ηχοσυστημα θα ηθελα να βγει γυρω στα 3000 και η TV γυρω στα 3500.
Πιστευω πως θα υπαρξει και καποια εκπτωση ωστε να παρω σε αυτη την τιμη λιγο καλυτερα μηχανηματα....................

α και απ' ο,τι είδα η aurea de fenetai kai τόσο δυνατή.....
Πάντως έχω πελαγώσει....
mipos 8a borusate na mu peite poia tha ita i diki sas epilogi ean periorizame tin timi stis 3500 e kai i hrisi tis itan mono gia tainies blue ray kai PS3?

Επειδή 5 μέτρα είναι πολλά και η μεγάλη εικόνα είναι το παν, σίγουρα κοιτάς την 55Α956 μεταξύ των δύο! Τι να κάνεις την καλύτερη απόδωση αν είναι αρκετά μακρυά ώστε να μη διακρίνεται? Σίγουρα βέβαια να τσεκάρεις αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις από κάπου πρώτα.