TV και Home cinema με 6500 e

Meno file moy Thessaloniki kai edo den yparhi magazi pu na ehei stimeni ti sygekrimeni KURO.
Oso gia tin 55A956 mu tin protine o Sarafidis horis na tin ehei ute sti vitrina ute stis apothikes akoma. To idio skiniko ypirxe kai sto Plaisio oson afora tin 55A956 me ti diafora pos to Plaisio den ihe kan ta tehnika haraktiristika tis, eno proothoyse tin KURO mehri ekei pou den eperne (opu episis den tin ihan os ekthema) dilonodas moy oti ayti tin KURO tin ehun kai monopolio..........:bang:

Όπως σου είπαν και τα παιδιά στα προηγούμενα post τα 5m είναι ΜΕΓΑΛΗ απόσταση θέασης.
Στην θέση σου δεν θα θυσίαζα ούτε μια ίντσα για κάποιο ίσως καλύτερο αποτέλεσμα στην εικόνα.
Η δικιά μου πρόταση είναι LG 60PG7000
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?21746
Καλύτερα 60αρα LG στα 5m παρά μια 50αρα KURO για την ίδια απόσταση.
http://www.fullhd.gr/index.php/2008-03-09-23-01-42/plasma-tv/full-hd/78-lg-60-pg-7000-50pg-7000

Re: Απάντηση: TV και Home cinema με 6500 e

Meno file moy Thessaloniki kai edo den yparhi magazi pu na ehei stimeni ti sygekrimeni KURO.
Oso gia tin 55A956 mu tin protine o Sarafidis horis na tin ehei ute sti vitrina ute stis apothikes akoma. To idio skiniko ypirxe kai sto Plaisio oson afora tin 55A956 me ti diafora pos to Plaisio den ihe kan ta tehnika haraktiristika tis, eno proothoyse tin KURO mehri ekei pou den eperne (opu episis den tin ihan os ekthema) dilonodas moy oti ayti tin KURO tin ehun kai monopolio..........:bang:

Xaxaxa σου είπε και σένα ο τυπάκος τις ιστορίες του ε; Και μένα μου έλεγε ότι έκανε έρευνα αγοράς και στην Αθήνα και θα είναι ο μόνος που θα έχει KURO στημένη/καλιμπραρισμένη και ανοιχτή.

Η αλήθεια είναι οτι όντως σε λίγες μέρες (οπως μου διαβεβαίωσε με τη 2η φορά που πήγα) θα είναι πλήρως λειτουργικός ο χώρος τηλεοράσεων...όλα τ'αλλα....είναι marketing tricks.

Tο ηχοσυστημα θα ηθελα να βγει γυρω στα 3000 και η TV γυρω στα 3500.
Πιστευω πως θα υπαρξει και καποια εκπτωση ωστε να παρω σε αυτη την τιμη λιγο καλυτερα μηχανηματα....................

Λοιπόν τελικά είχα δίκιο, την Sony 55X4500 ξέχνα την, έιναι πολύ πάνω του budget sou. Η Samsung 55Α956 πιστεύω θα σε καλύψει πλήρως...θα έχεις από τις τοπ lcd της αγοράς και 8α σου έχουν μείνει και 500 ευρώ για μπύρες ή καλύτερο ηχοσύστημα.

Πάντως δε διαφωνώ και με όσους προτείνουν 60"....είναι ίσως πιο κατάλληλο μέγεθος για BluRay ταινίες στα 5 μέτρα.

Καλή αγορά ότι και να αποφασίσεις.

Eπειδη απο ο,τι καταλαβα θα χρησιμοπιειται για gaming η τηλεοραση δε θα επρεπε να αποκλειστουν καλυτερα οι plasma?

Me syghorite gia ti hrisi latinikon haraktiron. Ime omos dyslektikos kai eho terastio provlima me tin ortografia moy. Synepos oi latinikoi haraktires moy lynoyn ta hergia. An de sas zorizei na diavazete anorthografa minimata, boro na synehiso kai me Ellinikous haraktires apo to epomeno moy minima.)
:nounder:

Oso gia tin http://www.perfectshop.gr/pub/el/cat...ail.aspx?21746 (LG 60") den einai poly megali gia to horo moy poy einai shedon 5 metra?
Oso gia ta haraktiristika tis, vlepo pos einai anotera apo ayta tis Kuro. Ayto simenei pos tha ehei kaliteri poiotita eikonas?
Ehei 10" parapano, ehei kalitera haraktiristika kai einai ligo fthinoteri....:hmmmm:
Entometaxy den gnoriza pos oi plasma den endiknintai gia gaming. Oso gia tin adohi toys me diaveveosan pos i kanurgias genias Plasma einai pio anthektikes apo tis kai apo tis Lcd. Akoma mu eipan pos i tehnologia LED tis SAMSUNG den einai epigovi kai einai oti kalitero yparhei apo thema poiotitas (de vrisko poythena to hrono apokrisis tis). i samsung 55A956 ehei dld kai parapano intses kai kalteri poiotita apo tin kuro opos kai i LG?

Η διαφορά της φετινής Kuro με την περσινή LG στην απόδοση είναι χαώδης.

Το θέμα είναι πως εσύ πας για LCD λόγω εκτεταμένου gaming και σε πολλές ίντσες λόγω μεγάλης απόστασης. Προσωπικά δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι καλύτερο από την 55άρα Samsung.

Οι pioneer είναι απλά άπαιχτες και δεν έχουν ανταγωνισμό.:worshippy:
Και τις δυο φορές που κατάφερα να δω μια από αυτές έμεινα …….. από την κινηματογραφική της εικόνα.
H 60αρα σου την ανέφερα σαν λύση ΜΕΓΕΘΟΥΣ για τα 5m απόσταση που θέλεις.
Χθες για 4m έκανε ένα φίλος μια αγορά μια 50αρας με την αμφιβολία όμως αν αυτές οι 50 ίντσες θα του γεμίσουν τον χώρο του.
Άρα για τα δικά σου 5m κατά την γνώμη μου την 50αρα απέρριψε την και ας είναι και KURO.
Δες την Samsung ή την LG που σου πρότεινα.

μαλον πάμε για samsung 55A956........:proud:

Φίλε αν καταλήξεις, ενημέρωσε μας για ημερομηνία παράδοσης, τιμή και βέβαια όταν με το καλό την παραλάβεις εντυπώσεις !!!

Καλό βέβαια είναι πριν καταλήξεις να διαβάσεις και το νήμα με τις LED γιατι κάτι ακούγετε για πρόβλημα με την γωνία θέασης στον κατακόρυφο άξονα.

Οτι θα σας ενημερώσω για τα πάντα ρε παιδιά εννοείται........
Τώρα, οσο για αυτό που λες για τις LED με προβλημάτισε...Δε ξέρω κάτι...

Οτι θα σας ενημερώσω για τα πάντα ρε παιδιά εννοείται........
Τώρα, οσο για αυτό που λες για τις LED με προβλημάτισε...Δε ξέρω κάτι...

...Βέβαια δεν μιλάω για όλες τις LED παρά μόνο για το συγκεκριμένο μοντέλο 55Α956 από test που έγιναν από site του εξωτερικού (avforum νομίζω ) διότι κόμη Ελλάδα δεν την έχουμε δεί!