Καλησπέρα. Έχω τον epson tw3500 στον κήπο και θέλω να παίξω τηλεόραση μέσω lap top. Έχω τραβήξει καλώδιο από την κεραία και θέλω να το συνδέσω στο lap top και μέσω hdmi να δώσω εικόνα στον προτζέκτορα. Υπάρχει κάτι γι' αυτό; Προς το παρόν δεν έχουμε digea ( Hράκλειο Κρήτης ) αλλά σίγουρα με ενδιαφέρει να έχω την δυνατότητα μιας και δεν θα αργήσει να έρθει. Επίσης θέλω αν υπάρχει κάποια κάρτα να μπορεί να συνδέσει τα ηχεία του home cinema πάνω στο lap top και όχι στο dvd που είναι τεράστιο και θέλω να φύγει. Τα ηχεία έχουν αυτά τα γυμνά καλώδια δεν γνωρίζω το όνομά τους που μπαίνουν στα πιαστράκια του dvd (το συγκεκριμένο θέμα το έχω ζητήσει και σε άλλο thread απλά εδώ το περικλείω σε όλο το πακέτο). Η αλλαγή των καλωδίων είναι αδύνατη λόγω του ότι έχουν περαστεί μέσα από την πέργκολα άρα θα πρέπει να προσαρμοστώ σ' αυτά. Με άλλα λόγια θέλω μέσω lap top να δώσω και εικόνα τηλεόρασης και ήχο 5,1 στο χώρο. Ελπίζω να μην κούρασα και να μην ζητάω δύσκολα πράγματα. Ο lap top είναι ένας sony vaio vgn fz31.