TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Υπερβολές! Αν προσέξεις ο τίτλος του τόπικ είναι "tv κυρίως για τηλεοπτικό σήμα"! Μέχρι πριν μερικά χρόνια μια χαρά βολευόμασταν με 29άρες και 32άρες για τέτοιες εκπομπές, τώρα θέλουμε και προβολείς...

Υπερβολές! Αν προσέξεις ο τίτλος του τόπικ είναι "tv κυρίως για τηλεοπτικό σήμα"! Μέχρι πριν μερικά χρόνια μια χαρά βολευόμασταν με 29άρες και 32άρες για τέτοιες εκπομπές, τώρα θέλουμε και προβολείς...

Ενταξει ο κοσμος παει μπροστα. Και παλια βολευομασταν με την λυχνια , τον γαιδαρο και τον τηλεγραφο.

Για να μην παω ακομα πιο παλια και μιλησω για σπηλιες και προβιες απο αγρια ζωα.:flipout:

Από τις σπηλιές με τα άγρια ζώα μέχρι τις προβολές σε 120άρες οθόνες, υπάρχει μία μικρούλα, τόση δα, διαφορά όμως! Πιστεύεις ότι όλοι μπορούν να διαθέτουν το χρήμα, αλλά και το χώρο για τέτοιο εξοπλισμό; Αν δεν κάνω λάθος ο φίλος μίλησε για περίπου 1300 , φτάνουν για ένα σωστό σύστημα προβολέα/οθόνης; Επίσης αν λάβουμε υπόψη ότι ένας προβολέας θέλει απόλυτο σκοτάδι για να λειτουργήσει σωστά, κάθε άλλο παρά βολεύει κάποιον που θέλει απλά να βλέπει τηλεοπτικά κανάλια...

Last edited:
Toση οση θελει ν αποκαλυφθει το ωραιο κωλ@ρακι στο avatar σου μονο:flipout::flipout:
Τα ιδια ελεγε και ο κουνιαδος μου οταν πηρε 32αρα ενω η γυναικα του ελεγε το πολυ 26αρα.
Τιβι κατω απο 40 τωρα πια λεγετε " μπεντρουματη" οι 40-42αρες φοιτητικες και οι 46 + τηλεορασεις .

Αποκλείεται να το βγάλει, έχει κολλήσει εκεί το άτιμο!!

Δεν αντιλέγω, μέχρι κάποιο μέγεθος βολεύεται η κατάσταση (και οικονομικά). Αλλά να μιλάμε τώρα για προβολές τηλεοπτικού σήματος (όχι blu ray, ή άλλης HD πηγής) σε 120άρες οθόνες... Overkill!!

Eγω θα κανω τον κακό εδώ μέσα και θα ρωτήσω τον φίλο μας

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΑΣΜΑ ?

Για τις ανάγκες που έχεις δεν θα βρεις καλύτερη και φτηνότερη επιλογή με value/money στο Θεό :fahne90:

Ελπιζω να εχεις υπόψη σου οτι τα προβληματα που εκαναν πολλους να τις αποφεύγουν στο παρελθον εχουν εξαλειφθεί τελειως σχεδον στα νεα μοντέλα (με εξαιρεση την ελαφρά αυξημένη κατανάλωση που ομως δεν ειναι αξια λόγου )

Με 900 Ευρώ αγοράζεις αυτήν

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1111949

και με 1450 αυτήν (εαν σε παιρνει από άποψη χώρου)

http://www.net-electric.gr/catalog/lg-50pg6000-tv-plasma-p-2435.html

Τουλάχιστον πριν τις απορρίψεις δες τις ώστε να ξερεις γιατί ..

Toση οση θελει ν αποκαλυφθει το ωραιο κωλ@ρακι στο avatar σου μονο:flipout::flipout:
Τα ιδια ελεγε και ο κουνιαδος μου οταν πηρε 32αρα ενω η γυναικα του ελεγε το πολυ 26αρα.
Τιβι κατω απο 40 τωρα πια λεγετε " μπεντρουματη" οι 40-42αρες φοιτητικες και οι 46 + τηλεορασεις .

Κατά τα άλλα η ακρίβεια θερίζει σ'αυτήν την χώρα και οι Ελληνες σε λιγο θα πεφτουν λιπόθυμοι από την πεινα στο δρόμο (Ατάκα γνωστού Ελληνα "δημοσιογράφου") :ears:

Πάω στην σπηλιά μου τώρα ....

Καλα μην τα παιρνεις ολα τις μετρητοις:ADFADF1: ( εχουμε και 12 ατοκες) απλα το μεγεθος μετραει και ακομα και οι ιδιοι οι κατασκευαστες τις εχουν "φτυσμενες " ολες τις αλλες κατηγοριες κατω των 40" .
Τηλεοπτικο ξετηλεοπτικο δεν συγκρινοντε τα μεγεθη με τιποτα.

Ως νέος κάτοχος μιας 42άρας plasma ( @smoothbore, και με 24 άτοκες! :D ), δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τον Γιώργο! Η καλύτερη επιλογή σ' αυτά χρήματα...:2thumb22sup:

Εγω το ειπα απ την αρχη , εχουμε κολοκυθοπιτες και αλμυρες και γλυκες ..........το φιλαρακι θελει την αλμυρη και δεν θελει πλασμα .

Είναι επειδή δεν την έχει δοκιμάσει όμως την πίτα! Κι εγώ δεν ήθελα αρχικά, αλλά με αυτά που διάβασα, αλλά και αυτά που είδα (από τις LCD) πείστηκα! :)

Re: Απάντηση: Re: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

46αρα απο τα 5 μετρα?:BDGBGDB55:

Στα 5 μετρα μιλαμε τουλαχιστον για προβολεα και 120".

Δεν ξέρω αν στην περιοχή σου τα ελληνικά κανάλια εκπέμπουν σε High Definition, εγώ εκει που μένω έχω απλό σήμα SD και αν έβλεπα μόνο τηλεόραση θα αγόραζα μια 37άρα PX80 για να βλέπω απο τα 5 μέτρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Υπερβολες οπως παντα. Εχει τυχει να δω σε 60αρα πλασμα απο τα 2.5 μετρα και ακομα και τα Ελληνικα τηλεοπτικα καναλια εδειχναν αρκετα καλα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Υπερβολες οπως παντα. Εχει τυχει να δω σε 60αρα πλασμα απο τα 2.5 μετρα και ακομα και τα Ελληνικα τηλεοπτικα καναλια εδειχναν αρκετα καλα.

Ελα ρε Γιάννη, άθλια είναι η εικόνα των ελληνικών καναλιών όσο καλή λήψη και να έχεις. Ειδικά τα video που χρησιμοποιούν για να παίζουν ταινίες είναι άστα να πάνε.. Σε εικόνες απο studio (ειδήσεις κτλπ) κάτι γίνεται.
Εγω προτείνω και την 40XF355 στον φίλο, έχει άριστο scaler/de-interlacer.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Ελα ρε Γιάννη, άθλια είναι η εικόνα των ελληνικών καναλιών όσο καλή λήψη και να έχεις. Ειδικά τα video που χρησιμοποιούν για να παίζουν ταινίες είναι άστα να πάνε.. Σε εικόνες απο studio (ειδήσεις κτλπ) κάτι γίνεται.
Εγω προτείνω και την 40XF355 στον φίλο, έχει άριστο scaler/de-interlacer.

ας τον να λεει....plasma της σονυ ηταν.

Ti να πω και γω ρε παιδια που το ΝΕΤ μου ειναι αναμεταδοση μεσω νοβα και εδω και 2 μερες παιζει 3 λεπτα και σταματαει για ενα?
Ουτε η XF εχει αξιολογο SD οποτε για τηλεοπτικο σημα φτωχεια καταραμενη θα ειναι κι αυτη.........οπως και η D3500 αλλωστε.

Απάντηση: Re: TV κυριως για τηλεοπτικο σημα

Akren.............τωρα και σε συσκευασια πακετου πολυτελειας:flipout::flipout::flipout:

το ΣΚΑΙ να δεις σε μενα....στα σκοτεινα πλανα ειναι ολο ΣΚΑΙ..ΣΚΑΙ...ΣΚΑΙ..ΣΚΑΙ.... οι υποτιτλοι δεν αστα να πανε.

θα παω στο γειτονα σε λιγο νε βλεπω την δικια μου και αυτος σε μενα να βλεπει την δικια του:flipout:τηλεοραση ε?

http://www.chip.de/preisvergleich/3...k=ZTAwYjk4NDZlOGRlMjE4MTEwZTVjNDFkOWJlYjA1NzM.

αυτην ειδε ο Γιαννης αλλα δεν προσεξε το λογοτυπο που εγραφε sony :flipout:

Sony-KE-P61MRX1.jpg

edit:και η μαχη εληξε υπερ της Ati HD 4850

Last edited:
O εφιαλτης στο δρομο με τις .............WEGES ξαναχτυπα .

Ωραια αφου εληξε .............clik responsibly .

Tελικα το μπερδεψαμε το παιδι , ενω κανονικα πρεπει να παρει πλασμα να του ερθει και φθηνοτερα και καλυτερα ..............θα παρει καμμια μπανταλω .

το κακο ειναι με τις λεπτες, ειτε ειναι ξανθιες ειτε ειναι μελαχροινες,πρεπει να εχεις καλο σημα,γιατι και οι δυο εχουν μια ταση να μεγενθυνουν τα οποια προβληματα του τηλεοπτικου σηματος.