Για ποιόν λόγο θέλεις led lcd και όχι ccfl lcd;(Ο οπίσθιος φωτισμός αλλάζει μόνο).Επίσης πες μας την απόσταση θέασης σου,γιατί κατά 90% οι 40'' δεν επαρκούν.
1500 ευρω ειναι υπερβολικα πολλα για μολις 40".
40" ειναι πολυ μικρη ακομη και για 2.5 μετρα.
Αν θελεις κατι που να αντεξει τεχνολογικα καιρο και να μην ξεπεραστει ευκολα παρε πλασμα.
Συγνωμη που παρεμβαινω στο post σου αλλα θεωρω οτι κινεισαι σε τελειως λαθος δρομο οσον αφορα τα κριτηρια επιλογης σου.
Μια τηλεοραση δεν την επιλεγεις για να δειχνει ομορφη στο χωρο,αλλα πρωτιστως για να εχει η ιδια ομορφη εικονα που θα ικανοποιησει τα δικα σου ματια και οσων αλλων βλεπουν σ αυτην.
Ουτε το αν θα ειναι λεπτοτερη ή παχυτερη θα επρεπε να παιζει κυριο λογο στην επιλογη μιας TV.
Για μενα κυριο λογο εχουν ,το budget,η χρηση-δηλ πως θα χρησιμοποιηθει,η αποσταση θεασης-αρα και οι ιντσες της συσκευης,η αποδοση-αξιοπιστια του μηχανηματος.
Και τελος στην επιλογη σου μην επιμεινεις στα 2 λαθη που γραφεις:
α)Στα 2.5μ αποσταση θεασης μια 46" ειναι οτι πρεπει στη σημερινη εποχη η 40" θα σου φαινεται μικρη μετα απο λιγο καιρο και μιλαω εκ πειρας,απο την ιδια αποσταση βλεπω σε 46"-και δεν μπορεις να φανταστεις ποσο το χαιρομαι!!
Επισης δεν δειχνει καθολου ασχημη στο χωρο μου.Για τα 4μ 50'' ειναι απλα ικανοποιητικες.
β)Τεχνολογικη ποιοτητα που θα αντεξει καιρο-αν εχω καταλαβει σωστα το τι εννοεις ακριβως-,οσον αφορα γενικα τις ηλεκτρονικες συσκευες,την ξεχναμε!Παντα η επομενη χρονια θα φερνει προιοντα και μοντελα τεχνολογικα ανωτερα της προηγουμενης,υπαρχει και μαθηματικος κανονας νομιζω που το επιβεβαιωνει.Αυτο εγω το θεωρω δεδομενο και αναζητω κυριως τα αξιοπιστα και δοκιμασμενα προιοντα που κυκλοφορουν την συγκεκριμενη περιοδο που κανω την αγορα.
Αν εγω αγοραζα παντως τηλεοραση σημερα ,η πρωτη μου επιλογη θα ηταν η
50ρα V20 που την εχω δει και ειναι καταπληκτικο εργαλειο.
Καλη τυχη στην επιλογη σου!
και η ΒΜW πουλαει πολυ λιγοτερο απο την Toyota ολοι ομως ξερουν ποια βγαζει καλυτερα αυτοκινητα.
η TOYOTA βεβαια!! :cool4:
Δικιο εχεις! Συγκρινεται πχ. το Auris με την BMW σειρα 1! Το πρωτο εχει πολυ μεγαλυτερο χωρο αποσκευων.
Ασε που φτιαχνεται και στην Τουρκια και βοηθαμε και την φιλη και συμμαχο χωρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.